Krijimi i spirales se zhvillimit

  • View
    119

  • Download
    5

Embed Size (px)

Transcript

Releasing DEVELOPMENT POTENTIALS original

lirimi i?Nse bni nj click te vetm

edhe rruga me e gjate fillon vetm me nj hap ne mirbesimbesojini atyre qe ju besojn dhe din Ali Laej

The key is in your mind.Krijimi i Spirales se Zhvillimit

KonsensusiPublikReformaInstitucionaleFinancuesitDiagnostika&Planet e PunesBordiEkzekutivVullnetipolitiknga nje rreth vicioz!!!!ERRET

NDALUARMUNGOJNENE DYSHIMDOBETKORRUPTUAR

The key is in your mind.

Sekreti pr lumturin sht liriaDhe sekreti pr Lirin sht Guximi!

Tukididi (460 BC 395 BC)

The key is in your mind.

The key is in your mind.