of 32 /32
KOALICIONET PS ANKOHET PËR LISTAT Opozita kërkon pastrimin e plotë të votuesve të dubluar »4 NAÇO APEL QEVERISË: U IZOLUAN 20 MIJË VETË Shembet ura në Çorovodë, bie kamioni në lumë, plagoset shoferi »8 »3 E PREMTE 8 MARS 2013 VITI IX, NR. 2916 TEL: 04 2 233 991 FAX: 04 2 233 998 ÇMIMI: 30 lekë • € 1.5 gazetametropol.com TOKAT E 7501 Kush do të përjashtohet nga pronësia mbi tokën »5 MATURA SHTETëRORE Koeficientët e lëndëve me zgjedhje për të gjithë fakultetet Llogaritja që duhet të bëjnë gjimnazistët për të fituar shkollën e lartë. Ndikimi që do të ketë në plotësimin e formularëve A1 dhe A1Z »19-32 VENDIMI I RI/ Dokumentet që nuk do të pranohen nga komisioni. Verifikimet për ata që e kanë kaluar më parë nga përdorimi në pronësi Në ÇIFLIG Të BERATIT »7 Harta e kërkimit të kallashnikovit që vrau Lamajn dhe linja hetimore Ambasadori Arvizu: Rregullat e zgjedhjeve duhet të vendosen që tani Intervista »9 Nga DENION NDRENIKA Asgjë ndaj etnive të ndryshme, çdo gjë për etninë tonë Nga ELVIS KOTINI Berluskonizmi »11 »10 Opinion Analizimi i detajeve të akuzës ndaj Arben Frrokut dhe pretendimet e mbrojtjes. Dyshimet dhe provat në dorë të ekspertëve NË FUSHATË SË BASHKU, POR SECILA PARTI DO TI KETË EMRAT MË VETE NË PRAG FORMIMI POLI I TRETË PBDNJ - LSI, PAS LARGIMIT TË DULES NGA PS PAR TIA DEMOKRATIKE ARRIN MARRËVESHJEN ZGJEDHORE ME PDIU Të aksidentuarat 15 dhe 2 vjeçe rëndë në spitalin e Beratit, procedohet penalisht pronari i mjetit që lejoi ecjen në rrugë të nipit 13-vjeçar Berisha: Meta del më vete »2 Diskutohen prirjet seksuale të Elonës BB6, Anaidi: Më nominoi Arsimi Fjolla Morina skena lezbike GOSSIP Tuna si Rita Ora? »16-17

tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

Embed Size (px)

DESCRIPTION

tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

Text of tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

Page 1: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

Koalicionet

PS ankohet Për liStat

Opozita kërkon pastrimin e plotë të votuesve të dubluar»4

naço aPel qeveriSë: U izolUan 20 mijë vetë

Shembet ura në Çorovodë, bie kamioni në lumë, plagoset shoferi»8

»3

E prEmtE8 mars 2013Viti iX, Nr. 2916Tel: 04 2 233 991Fax: 04 2 233 998Çmimi: 30 lekë • € 1.5 gazetametropol.com

toKat e 7501 Kush do të përjashtohet nga pronësia mbi tokën

»5

maTura ShTeTërOreKoeficientët e lëndëve me

zgjedhje për të gjithë fakultetetLlogaritja që duhet të bëjnë gjimnazistët për të fituar shkollën e lartë. Ndikimi që do të ketë në plotësimin e formularëve A1 dhe A1z »19-32

Vendimi i ri/ Dokumentet që nuk do të pranohen nga komisioni. Verifikimet për ata që e kanë kaluar më parë nga përdorimi në pronësi

“Shoferi” 13 vjeç me Audin e gjyshitpërplas 2 kushërirat

Në ÇiFlig Të beraTiT

»7

harta e kërkimit të kallashnikovitqë vrau lamajn dhe linja hetimore ambasadori arvizu:

rregullat e zgjedhjeve duhet të vendosen që tani

Intervista

»9

nga Denion nDrenika

Asgjë ndaj etnive të ndryshme, çdo gjë për etninë tonë

nga elviS kotini

Berluskonizmi

»11

»10

Opinion

analizimi i detajeve të akuzës ndaj arben Frrokut dhe pretendimet e mbrojtjes. Dyshimet dhe provat në dorë të ekspertëve

në fushatë së bashKu,

por secila parti do

ti Ketë emrat më vete

në prag formimi poli

i tretë pbdnj - lsi, pas

largimit të dules nga ps

partia demoKratiKe

arrin marrëveshjen

zgjedhore me pdiu

Të aksidentuarat 15 dhe 2 vjeçe rëndë në spitalin e Beratit, procedohet penalisht pronari i mjetit që lejoi ecjen në rrugë të nipit 13-vjeçar

berisha: meta del më vete

»2

• Diskutohen prirjet seksuale të Elonës• BB6, anaidi: më nominoi arsimi• Fjolla morina skena lezbike

Gossip

tuna si rita ora?

»16-17

Page 2: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

02 E premte 8 mars 2013 •

« intervistë

SHBA, zgjedHjet me StAndArde vAren ngA vullneti politik

Ambasadori i gatshëm të përvesh mëngët “rregullat e zgjedhjeve të vendosen që tani”

shtetet e Bashkuara të Amerikës shprehen se standardet në zgjedhje mund të ar-rihen nëse KQZ-ja dhe partitë politike ar-rijnë të bëjnë detyrën e tyre më së miri. Gjatë një konference on-line të amba-sadorit të SHBA-ve, Aleksandër Arvizu, u

theksua se palët që do të garojnë për të udhëhequr vendin për një mandat katërvjeçar duket t’i ndajnë rregullat e lojës që më parë. Duke iu referuar procesit të numërimit të votave, Arvizu theksoi se nuk do ta ketë problem të përvesh mëngët përsëri, siç bëri në zgjedhjet e vendore të vitit 2011. Krahas kësaj SH-BA-të do të mbështesin me një fond prej 1 milion dol-larësh procesin zgjedhor në vend, duke i kthyer këto zgjedhje në më të kushtueshmet e të gjitha kohëve, rreth 8.3 milionë dollarë së bashku me një milio-nëshin e SHBA-ve. Fakti që në zgjedhjet vendore të vitit 2011 KQZ-ja rihapi procesin duke numëruar votat e hedhura gabimisht në kutitë e gabuara, am-basadori i SHBA-ve vuri theksin se aktorët politikë së bashku me institucionet përkatëse duhet të ven-dosin disa rregulla përpara procesit të votimit, në mënyrë që të mos përsëriten debatet, ashtu si në të shkuarën, duke kontestuar votat. Veç këtyre ambasa-dori kërkoi nga qytetarët më shumë përgjegjësi për zgjedhjet parlamentare të 23 qershorit, duke i ftuar ata që të votojnë pasivisht dhe të mos ndikohen nga votimi familjar apo faktorëve të tjerë që pengojnë shprehjen e vullnetit te vota. Pyetjet dhe përgjigjet e plota të ambasadorit të SHBA-ve, Aleksandër Arvizu, po i japim më poshtë.

- A do të kërkoni me çdo kusht që zgjedhjet të jenë të lira dhe të ndershme, apo do të vazhdoni me të njëjtën politikë që të vlerësoni se janë deri diku të ndershme? Populli shqiptar kërkon me rreptësi kushtet e lirisë së zgjedhjeve, nuk i kërkon me pikëpyetje. si do të reagoni këtë herë, në rast se ato do të jenë “deri diku të lira”?

Arvizu - Populli shqiptar meriton të ketë zgjed-hje të lira dhe demokratike. Vlerësimi ynë do të jetë objektiv dhe i bazuar mbi çfarë vëzhgojmë përpara, gjatë dhe pas zgjedhjeve. Ne po mbështesim grupet e vëzhguesve, të jashtëm dhe të brendshëm, si dhe po punojmë me KQZ-në për të ndërtuar një proces transparent të raportimit të rezultateve. Në zotimin “sepse e dua vendin tim”, ne u kemi kërkuar njerëzve që të premtojnë se nuk do të ushtrojnë presion te familjaret e tyre për të votuar në një mënyrë apo në një tjetër. Ashtu edhe mbikëqyrësit apo personat në pozicione drejtuese nuk duhet të ushtrojnë presion te vartësit e tyre për të votuar në një mënyrë të cak-tuar. Njerëzit me aftësi të kufizuara janë qytetarë me të drejta të plota. Për shembull, unë mendoj se vendimi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për të mohuar dhe mosmiratuar buxhetin për “rampa”, që bëjnë të mundur aksesin e personave me karrige me rrota në qendrat e votimit, ishte për të ardhur keq. Unë shpresoj që kjo çështje do të rishikohet.

- Çfarë i sugjeroni një të riu që nuk e sheh të ardhmen e tij në një vend që ka korrupsionin në themel? Dhe mendoni se është edhe faj i qytetarëve që zgjedhjet e ardhshme nuk shihen aspak premtuese?

- Shqiptarët duhet të marrin përgjegjësinë e ndërtimit të një shoqërie më të mirë. Këtë nuk mund ta bëjnë njerëzit nga jashtë. Një pjesë e kësaj përgjegjësie përfshin më shumë angazhim qytetar dhe më shumë këmbëngulje në kërkimin e llogarisë nga zyrtaret dhe udhëheqësit e zgjedhur.

- Me polarizimin e politikës shqiptare dhe me nivelin e ulët të debatit politik, cilat janë mundësitë që këto zgjedhje të jenë të lira dhe të reflektojnë vullnetin e popullit, duke përfshirë këtu edhe polarizimin e shoqërisë shqiptare?

- Jam dakord që deklaratat e përditshme të par-tive politike nuk kontribuojnë në ndërtimin e atij kon-sensusi politik, për të cilin Shqipëria ka nevojë. Për të ndërtuar një dialog konstruktiv, ambasada është duke mbështetur një seri debatesh parazgjedhore me përfaqësuesit e forumeve rinore të pesë partive politike.

- Zoti ambasador, a do të kemi edhe në këto zgjedhje ndryshim të rregullave të lojës në çastet e fundit të votimit, apo kur votimi ka mba-ruar tashmë, ashtu siç ndodhi në zgjedhjet ven-

dore 2011, ku, siç ishit prezent në numërimin e fletëve të fundit të votimit, shumë pak pas shpalljes së rezultatit pati një përmbysje të tij si pasoje e ndryshimit të rregullave.

- Është e rëndësishme që rregullat të përcakto-hen para kohe dhe që njerëzit t’i respektojnë ato. Pavarësisht, pyetje apo kundërshtime do të lindin, sidoqoftë, e rëndësishme është që personat e përf-shirë të ngrejë mekanizma për zgjidhjen e ankesave, të cilat janë në kohë, transparente, objektive dhe të drejta. Vetëm duke u bërë kjo publiku do të ketë be-sim në rezultat.

- Qeveria Amerikane ka deklaruar se do të shpenzojë rreth 1 milion UsD për zgjedhjet par-lamentare të qershorit në shqipëri. Për çfarë do të përdoren këto para dhe mendoni se ato do të kontribuojnë për një proces më transparent dhe më të ndershëm elektoral në vend?

- Ne po fokusohemi për të dhënë mbështetje teknike për Komisionin Qendror të Zgjedhjeve duke financuar dhe ndërtuar kapacitete për vëzhgimin lokal të zgjedhjeve dhe për të rritur ndërgjegjësimin dhe pjesëmarrjen e qytetarëve. Ne do të kemi më shumë detaje në javët e ardhshme me një shpallje zyrtare.

- si mund të bëhen këto zgjedhje të lira dhe të ndershme?

- Të gjitha palët përgjegjëse - KQZ-ja, qeveria, partitë politike dhe kandidatet e pavarur - duhet të veprojnë në mënyrë të tillë që të rritin besimin publik në proces dhe, si rrjedhim, një rezultat që pasqyron vullnetin e njerëzve më 23 qershor. Edhe secili prej votuesve ka përgjegjësi. Prandaj dhe unë i inkurajoj të gjithë që të nënshkruajnë zotimin “Sepse e Dua Vendin Tim” në faqen e “Facebook”-ut te “ACT Now”! Nëse të gjithë bëjnë detyrën e tyre, atëherë nuk ka asnjë arsye pse këto zgjedhje të mos jenë më të lirat dhe më të ndershmet në historinë e Shqipërisë.

- A do t’i monitorojnë sHBA-të zgjedhjet par-lamentare të 23 qershorit?

- Ne po mbështesim grupet e vëzhguesve, të

jashtëm dhe të brendshëm, si dhe po punojmë me KQZ-në për të ndërtuar një proces transparent të raportimit të rezultateve. Në zotimin “Sepse e Dua Vendin Tim” ne u kemi kërkuar njerëzve që të prem-tojnë se nuk do të ushtrojnë presion te familjaret e tyre për të votuar në një mënyrë apo në një tjetër. Ashtu edhe mbikëqyrësit apo personat në pozicione drejtuese nuk duhet të ushtrojnë presion te vartësit e tyre për të votuar në një mënyrë të caktuar. Njerëzit me aftësi të kufizuara janë qytetarë me të drejta të plota. Unë mendoj se vendimi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për të mohuar dhe mosmiratuar buxhetin për “rampa”, që bëjnë të mundur aksesin e person-ave me karrige me rrota në qendrat e votimit, ishte për të ardhur keq. Unë shpresoj se kjo çështje do të rishikohet.

- A do t’i përvishni sërish mëngët, në qoftë se bllokohet procesi i numërimit të votave, ashtu siç ndodhi në zgjedhjet lokale të vitit 2011?

- Kjo varet se sa “e nxehtë” do të bëhet situata aty brenda qendrave të numërimit. Gjatë zgjedhjeve presidenciale në Shtetet e Bashkuara rezultati u përcaktua disa orë pasi qendrat e votimit u mbyllën dhe mbi 100 milionë njerëz votuan. Gjatë zgjedhje-ve lokale të 2011-s unë isha prezent në disa raste ku partitë politike ishin përgjegjëse për ndalimin e numërimit të votave. Kjo është e papranueshme. Kjo nuk sjell rritjen e besimit të publikut në intergrite-tin e procesit të numërimit të votave. Sa më shumë njerëz të kenë besim në integritetin e këtij procesi, aq më shumë ka gjasa që ata nuk do të kontestojnë rezultatin e zgjedhjeve.

- A janë të interesuara sHBA-të për stabilitet apo për demokraci në shqipëri?

- Më kanë pyetur edhe më parë për këtë gjë dhe gjithmonë jam përgjigjur se “unë mendoj që kjo është një ndarje në dysh jo e vërtetë dhe false”. Stabiliteti dhe demokracia nuk janë reciprokisht ekskluzive. Duke folur në praktike, është e vështirë të kesh njërën pa pasur tjetrën. Ky është rasti në Shqipëri.

Përgatiti ervin Koçi

Populli shqiptar meriton të ketë zgjedhje të lira dhe demokratike. Vlerësi-mi ynë do të jetë objektiv dhe i bazuar mbi çfarë vëzhgojmë përpara, gjatë dhe pas zgjedhjeve. Ne po mbështesim gru-pet e vëzhguesve, të jashtëm dhe të brendshëm, si dhe po punojmë me KQZ-në për të ndërtuar një proces transpar-ent të raportimit të rezultateve. Në zotimin “sepse e dua vendin tim”, ne u kemi kërkuar njerëzve që të prem-tojnë se nuk do të ushtrojnë presion te familjaret e tyre për të votuar në një mënyrë apo në një tjetër.

Page 3: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

03• E premte 8 mars 2013

»PolitiKë

reforma në arsim

Berisha: sistemi arsimorë Bazë e programit të qeverisë

“Mësuesit janë në krye të përpjekjeve të kombit për ndry-shim”, - me këto fjalë u është drejtuar mësuesve Kryeministri Berisha gjatë një takimi në kuadër të festimeve për 7 Marsin. Sipas kreut të qeverisë, Shqipëria është vendi që ka bërë më shumë ndryshime në 20 vjetët e fundit në fushën e arsimit. “Ne kremtojmë ditën e mësuesit, që është në krye të përpjekjeve të shoqërisë shqiptare, në krye të përpjekjeve të fëmijëve tanë, të shqiptarëve në tërësi për një ndryshim gjithnjë e më të madh. Në qoftë se hedhim një vështrim rrugës që bëmë në 20 vjet liri, ne do të gjejmë se jemi një nga kombet që kemi ndryshuar më shumë në 20 vjet. Ne kemi ndryshuar më shumë se çdo komb tjetër, sepse në një hark kohor të shkurtër ia dolëm të trefishojmë numrin e studentëve”, - tha Berisha. Gjithashtu kreu i qeverisë u ndal dhe te zgjedhjet e 23 qershorit, duke u premtuar mësuesve se roli i tyre do të vijojë të ngrihet edhe më lart në shoqëri duke theksuar edhe një herë se ata janë në qendër të programit qeveriës.

referendumi, mungon kompromisi

sekui: Dialogu politik nuk është shumë e dy monologëve

“Për ne dialogu nuk është shuma e dy monologëve”, - kështu e ka komentuar ambasadori i BE-së në Shqipëri, Etore Sekui, vendimin më të fundit për referendum për miratimin e tri ligjeve. Ambasadori Sekui theksoi dhe një herë se nevojitet konsensus dhe dialog. “Unë do të thosha pak gjëra të thjeshta. Së pari, mendoi se komisioneri Fyle i ka thënë të gjitha. Unë nuk do të shtoj asgjë pas asaj që ka thënë zoti Fyle. Do të doja të bëja vetëm një koment. Ju e keni vënë re që ne flasim gjithmonë për konsensus dhe dialog. Dhe unë dua t’ju them se cila është mënyra jonë e interpretimit të dialogut. Për ne dialogu nuk është shuma e dy monologëve”, - tha Sekui. Këto deklarata ambasadori Sekui i bëri pas përfundimit të takimit ku u prezantuan rezul-tatet e projektit të binjakëzimit të Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar me atë italian. I pranishëm në këtë takim ishte dhe min-istri i Transporteve, Sokol Olldashi, , Ambasadori i Italisë Masimo Galiani dhe përfaqësues të autoriteteve të dy shteteve.

vendimi u shty në mbledhjen e shkuar

KQZ miraton sot fletën e votimit për qarkun e Fierit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të miratojë sot fletën e votimit për qarkun e Fierit. Në mbledhjen e shkuar kjo gjë nuk u arrit, pasi përfaqësuesit e partive politike kërkuan disa ndryshime në të dhe administrata e KQZ-së më parë duhej të bënte konsultime për kompaninë që do të sjellë aparaturat për zgjedhjet elektronike për këto qark. Sipas vendimit që do të miratohet nesër, fleta e votimi nuk mund të mbajë më shumë se 46 parti, çka do të thotë se ka të përcaktuar një numër konkret forcash politike, çka mund të ndryshohet vetëm me zvogëlimin e madhësisë së germave të fletëve. Krahas kësaj edhe vetë administrata kërkoi që në vendin ku do të vendosin shenjën e votës zgjedhësit duhet të bëhet sa më e dukshme, por brenda kutisë, në mënyrë që skaneri elektronik që do të bëjë numërimin e votave për qarkun e Fierit ta ketë sa më të lehtë për ta lexuar atë. Veç kësaj, nesër pritet edhe një reagim nga përfaqësuesi politik i PS-së në KQZ, Genc Gjonçaj për ecurinë e prokurimit të aparaturave për zgjedhjet në qarkun e Tiranës.

meta në Shkodër

lsi hapa konkretë në mbështetje të biznesit fason

Kreu i LSI-së shprehu bindjen se ekzistojnë të gjitha mundësitë për t’i ofruar biznesit fason një mbështetje akoma më të madhe në muajt dhe vitet që vijnë, pasi kjo është një do-mosdoshmëri për të rritur eksportet dhe punësimin në zonat ku këto aktivitete janë përqendruar. “Natyrisht, janë bërë disa hapa pozitivë, sikurse është zgjerimi i taksës për importin e lëndëve të para, apo së fundi heqja e TVSH-së për makineritë dhe pajisjet, apo dhe zgjerimi i taksës për pagat deri në 30 mijë lekë të reja, por jam i bindur se ekzistojnë të gjitha mundësitë për një mbështetje akoma më të madhe në muajt dhe në vitet që vijnë, pasi është një domosdoshmëri për të rritur punësimin, është një domosdoshmëri për të rritur eksportet dhe është një kontribut i jashtëzakonshëm edhe për komunitetin këtu dhe kudo tjetër ku kemi aktivitete të tilla për të lehtësuar problemet sociale”, - deklaroi Meta. LSI që prej disa ditësh po vijon fushatën e saj në qytetin e Shkodrës ku një dit më parë zhvilloj një takim me grat e këtij qyteti.

pd SHkon në zgjedHje në koAlicion me pdiu

Berisha ftes lsi-së. Aleancë pas zgjedhore, skenari 2009-s

ervin koçi

Partia Demokratike pritet të ketë në koalicion paszgjedhor LSI-në. Gjatë

një konference për shtyp të mbajtur dje, Kryeministri Beri-sha theksoi se PD-ja është e hapur për koalicion me cilëndo parti dhe e mirëpret Lëvizjen Socialiste për Integrim që të vijojë bashkëqeverisjen pas zgjedhjeve të 23 qershorit. Këtë argument Berisha e bazoi te kërkesat e bëra nga selia rozë për të marrë në koalicion LSI-në, njëra nga të cilat është dalja e menjëhershme nga bashkëqeverisja me Berishën. Sipas kreut të ekzekutivit, qeverisja me LSI-në ishte një dëshmi se këto parti mund të jenë në koalicion me njëra-tjetrën edhe pas 23 qershorit, duke theksuar se votimi i mazhorancës ka qenë i njëjtë me atë të ditës së parë kur këto parti u bashkuan në qeverisje. Kjo ftesë e hapur nga Berisha u theksua edhe për partitë e tjera. Krahas kësaj, Kryeministri theksoi se në zgjedhjet e 23 qershorit PD-ja do të garojë përkrah PR-së, PDK-së, LZHK-së dhe PDIU-së, duke rrëzuar alu-dimet se kjo e fundit mund të bashkohet në një pol të tretë. Lidhur me Lëvizjen Socialiste për Integrim, Berisha theksoi se e mirëpret aleancën me këtë parti, duke e konsider-uar këtë gjë si në interes të vendit. “Po të isha kryetari i LSI-së, do të vendosja për in-teresat e vendit. Trashëgimia që ka me Partinë Demokratike në qeverisje kjo forcë e majtë dëshmon marrëdhënien e mirë që kjo forcë ka me PD-në”, - theksoi shefi i ekzekutivit, duke shtuar më tej: “Lidhur me LSI-në Partia Demokratike është e hapur për koalicion. Natyrisht që LSI-ja do të shqyr-tojë dhe do të marrë vendime në interesin e saj, por ka një gjë: trashëgimia, tradita e kri-juar gjatë këtyre viteve është pozitive, çka do të thotë se e bën LSI-në aleatin potencial më të mundshëm para dhe pas zgjedhjeve. Zotëria i vë kushte. I pari, “ik nga qeveria”; i dyti, “prano taksën ‘Koleka’”. Ne nuk kemi kushtet, programin e kemi të ujdisur”, - tha Berisha.

Poli i tretëI pyetur për mundësinë e kr-

ijimit të një poli të tretë ndërm-jet Lëvizjes Socialiste për In-tegrim dhe partisë “Bashkimi për të Drejtat e Njeriut” kreu i selisë blu theksoi se nuk përbënte ndonjë problem për atë, duke i bërë një ftesë të hapur Vangjel Dules për një ribashkim në koalicion. “Për sa i përket polit të tretë, unë jam në aleancë me LSI-në, e kam në qeveri, ndërsa PBDNJ-në e kam pasur në qeveri. PBDNJ-në e kam aleat po-tencial, ndërsa LSI-në e kam

aleat real”, - tha Kryeminis-tri Berisha. Në këtë mënyrë shefi i ekzekutivit vijoi ft-esën e tij për një bashkim me partinë e Vangjel Dules. Kjo ftesë vjen në një kohë kur PBDNJ-ja është larguar nga koalicioni me PS-në. Veç kësaj kjo parti nuk është më as në listat e aleteve të PS-së dhe me shumë gjasa kjo forcë politike do t’i rikthehet

koalicionit të saj me PD-në. Ky pohim i bërë nga Berisha lë të kuptohet se aleanca e saj do të vijojë edhe me LSI-në, e cila në mënyrë të vazhduar ka thek-suar se aleatët do t’i nxjerrë pas votimit të konventës kom-bëtare, në të cilën do të bëhen edhe balancat e qeverisjes së saj me PD-në. Duke u bazuar në këtë gjë, edhe vetë kreu i LSI-së, Ilir Meta, së bashku me

anëtarët e lartë të kësaj par-tie e kanë cilësuar në mënyrë të vazhdueshme si tejet të suksesshme qeverisjen e mazhorancës aktuale, duke e nxjerrë blof ftesën e Ramës për një bashkim të së majtës. Veç kësaj LSI-ja me të gjitha gjasat do të dalë e vetme në zgjedhjet e 23 qershorit, duke përsëritur skenarin e zgjedhje-ve parlamentare të vitit 2009.

lihen jashtë kryetarët e partive aleate

Berisha: listat e zgjedhësve të PD-së me ndryshime

Kryeministri Berisha u pyet edhe për listat zgjedhore, nëse kryetarët e partive aleate do të ishin në listat e deputetëve të Partisë Demokratike, Berisha theksoi se nuk ishte çasti për të prezantuar listat dhe se në to do të kishte ndryshime, duke ironizuar lëvizjet e PS-së pa prerje kokash. “Çështja e dytë, lidhur me listën nuk po paraqes deputet, por po merrem me

programin e madh. Çështjet e tjera i bëjmë transparente në kohën e duhur. Lista do të ketë, por unë nuk do të bëj prerje kokash, por ripërtëritje. Ne nuk jemi parti prerje kokash’ por jemi pro çdo veprimtari që ka kontribuar”, - theksoi Berisha. Rrjedhimisht, duke parë numrin e madh të parive që ka në koalicion parazgjedhor Partia Demokratike, lë të kuptohet se kryetarët e

partive aleate të PD-së nuk do të jenë në listat e selisë blu. Ky pohim i bërë nga Berisha vjen disa ditë pasi aleati i saj i ri, Lëvizja për Zhvillim Kombëtar me në krye Dashamir Shehin, theksoi se aleanca me PD-në do të jetë e ngjashme me zgjedhjet e vitit 2009. Konkretisht Shehi theksoi se gjatë një bisede informale që kishte bërë me kreun e selisë blu kishin vendosur që secila parti të kandidonte me listat e saj të deputetëve dhe jo siç ishte paraqitur më parë në medie se Dashamir Shehi do të ishte te listat e Partisë Demokratike për qarkun e Tiranës.

Berisha theksoi se aku-zat e dala vazhdimisht nga selia rozë se po kopjon programin e saj ai u përgjigj duke thënë se PS-ja nuk ka program fare përveç taksë progresive. Ai lexoi një mesazh që ia kishin dërguar në “Facebook”. “Britmave të socialistëve se po na vjedh programin do t’u përgjigjem me sugjerimin që më bëri një mik në ‘Facebook’. ‘Aman doktor, jepu një copë program për sevap’”, - thek-soi shefi i kabinetit qeverisës për akuzat e socialistëve.

Aku

za

Lidhur me ftesën e bërë nga Edi Rama për një debat publik shefi i ekzekutivit e shmangu këtë përg-jigje, duke iu rikthy-er ironisë se Rama duhet të ftojë për debat në fillim Laura Vorpsin, zëdhënësen e tij. Për këtë gjë Berisha theksoi se përgojimi që i kishte bërë Rama ishte e tepërt dhe se duhet të kërkojë falje për këtë. Krahas kësaj ai theksoi se Vorpsi e kishte komplimentu-ar Ramën për arsye se ishte nën prezencën e së shoqes.

Deb

ati

Privatizimi i katër HEC-ve ishte një nga pikat që u prek nga Berisha. Sipas tij, privatizimi u bë në një periudhë tepër të largët nga fushata zgjedhore, pasi u referuar te deklarata e tij se nuk do të bëjë privatizime 6 muaj para zgjed-hjeve. Krahas kësaj ai theksoi se privatizimi i kompanisë “Alpetrol” do të hapet përsëri pasi të përfundojnë zgjedhjet, duke dësh-muar se momentalisht kjo çështje është bllokuar pas dështimit të ofertës së parë.

Alp

etro

li

Page 4: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

04 E premte 8 mars 2013 •

«eKonoMi

Festa e 7 marsit, ndryshe në pS

rama takim dhe urim në formë të re

Kryetari i Partisë Socialiste, Edi Rama, zgjodhi që të urojë mësuesit për 7 Marsin në një formë ndryshe: me një mëngjes të shoqëruar me çaj dhe biskota për një grup mësuesish. Në bashkëbisedimin me ta nuk mungoi dhe mesazhi urues me nota elektorale. “Liria e profe-sionit është tërësisht e cenuar për arsye politike dhe thellë-sisht partiake dhe elektorale, që vazhdojnë çdo ditë ta rrënojnë arsimin, të rrënojnë mar-rëdhëniet mes mësuesit dhe shkollës. Gjëja e parë që ne do të bëjmë është t’i kthejmë lirinë e profesionit mësuesit, të zhvillojmë një proces rekrutimi të mësuesve që të jetë i koordinuar me prindërit”, - deklaroi Rama. Sipas tij, arsimi po rrënohet çdo ditë dhe për këtë arsye premtoi se PS-ja pas 23 qershorit do t’i kthejë autoritetin mjekut, policit dhe mësuesit, si dhe do të heqë taksën e sheshtë, çka do t’i japë mësuesit një rrogë më shumë. “Taksa e sheshtë ka qenë një goditje, që i ka marrë frymën gjithë shtresës së mesme, ku hyjnë dhe mësuesit. Ne duhet të ulim taksat patjetër dhe nga ky program mësuesit do të fitojnë një rrogë më shumë. Nuk është shumë, por një hap më shumë drejt një frymëmarrje më të mirë”, - vuri në dukje kreu socialist. Ndërkohë që nga faqja zyrtare e Partisë Socialiste përmes një kartoline me sfond nga vendi ku dikur ngrihej shkolla “Kosova”, kryetari i socialistëve ka uruar mësuesit për festën e tyre. “Deri pak vjet më parë ishte shkolla, sot është parkingu dhe vota e 23 qershorit do të vendosë nëse nesër do të jetë një pallat shumëkatësh apo shkolla e re “Kosova”. Ashtu siç do të vendosë nëse vetë arsimi nesër do të jetë trualli i dijes, që do të garantojë të ardhmen, apo trualli i makutërisë rrënuese, që po i mbyll horizontin sho-qërisë sonë. Dhe sigurisht do të vendosë nëse mësuesit do të taksohen më pak se ministri dhe do të respektohen më shumë nga shteti apo do të taksohen akoma më shumë dhe respektohen akoma më pak”, - u shpreh Rama.

deputeti i pS-së dAmiAn gjiknuri evidenton SHqetëSimet

Problematikë, dublimet në listat dhe adresat e zgjedhësve listat e zgjedhësve vijo-

jnë të jenë një shqetësim për Partinë Socialiste.

Për deputetin socialist Da-mian Gjiknuri dy janë prob-lemet që kërkojnë një zgjidhje të shpejtë, me qëllim që të publikohet një listë zyrtare e gjithëpranuar dhe pa mangësi. Konkretisht janë dublikimet dhe adresat e pasakta apo të papërcaktuara të zgjedhësve shqiptarë. Kështu, gjatë një deklarate për shtyp sekretari për çështjet zgjedhore në PS, Damian Gjiknuri, akuzoi Ministrinë e Brendshme për mungesë transparence në përgatitjen e listave të zgjed-hësve. “Numri i zgjedhësve pa adresë të saktë zgjed-hore është afërsisht gjysmë milioni, siç e pohoi vetë zoti Pone, duke shkelur haptazi një rekomandim të rëndësishëm të ODIHR-it pas zgjedhjeve të vitit 2011, që u kërkon au-toriteteve shqiptare të rritin transparencën dhe saktësinë e listave të zgjedhësve si dhe i kërkon Ministrisë së Brend-shme se duhet të shtojë për-pjekjet për të siguruar që të gjithë zgjedhësit në listat e zgjedhësve të kenë një kod

vitit të kaluar të përfundojë procedurën e krahasimit të kë-tyre të dhënave me të dhënat bazë të kartave të identitetit të shtetasve shqiptarë dhe më pas të bëjë verifikimin në ter-ren. Asnjë e dhënë nuk është bërë transparente në këtë drejtim. Verifikimi dhe pastrimi i këtyre të dhënave ka të bëjë direkt me klimën zgjedhore dhe është një nga detyrimet parësore dhe një nga an-gazhimet e marra nga qeveria

shqiptare për përmirësimin e listës zgjedhore”, - vlerësoi Gjiknuri. Në gjykimin e tij, pro-cesi i deritanishëm i pastrimit të listave të zgjedhësve nuk duket se ka një vullnet të mirë nga ana e mazhorancës për të plotësuar standardet e premtuara për zgjedhje të lira. Megjithatë, de-puteti socialist garantoi se PS-ja ka gjithë infrastrukturën e nevo-jshme për t’i mundësuar çdo qytetari të shkojë në qendrën e tij të votimit.

të saktë adrese. Realiteti që paraqiti vetë zoti Pone fakton dështimin e këtij standardi”, - vuri në dukje Gjiknuri, duke e konsideruar këtë si një fenom-en që rrezikon procesin zgjed-hor. Njëkohësisht ligjvënësi so-cialist u ndal dhe në problemin tjetër, ku i mëshoi faktit se nuk ka një proces të pastrimit të listave për rreth 65 mijë pub-likime të dyshuara si të tilla. “Ministria ka detyrimin sipas udhëzimit 370 të dhjetorit të

republika e shqiperiseagjencia e Zhvillimit të Zonave Malore

Nr i kontrates: MADA/MMP/CW-Impl/ RR Godvi-Zerqan /2013/14 Financuesi(t): IFAD, QSh1. Republika e Shqipërisë ka marrë kredi nga Fondi Ndërkombëtar për Zhvillimin e Bujqësisë (IFAD)

për të mbuluar kosto të programit për Programin Malet Drejt Tregut (MMP) dhe synon të përdorë pjesë të fondeve për të mbuluar pagesa të ligjshme në kontratën për:

emërtimi i punimeve Civile: Rehabilitimi i Rrugës Rurale Godvi, komuna Zerqan, Bulqizë (1.05 km)

Numri i kontratës: MADA/MMP/CW-Impl/ RR Godvi-Zerqan /2013/14

2. Në këtë kontekst, Agjensia e Zhvillimit të Zonave Malore bën ftesë për oferta të mbyllura për ekzekutimin e punimeve civile të përmendura më sipër.

3. Paketa e plotë e Dokumentacionit të Tenderit mund të merret në zyrat e agjensisë së Zhvillimit të Zonave Malore, rruga “shinasi Dishnica”, Nr. 100 (pranë selvisë) Tiranë, pas paraqitjes së një kërkese me shkrim dhe pagesës së pakthyeshme prej 1,500 (një mijë e pesëqind) Lekë në Bankën Kombëtare Tregtare numrin e llogarisë 403288094 dhe pas dorëzimit të mandatit të pagesës dhe kërkesës në zyrën e Prokurimeve. Ofertuesit e interesuar mund të marrin informacion të metejshëm në të njëjtën adresë.

4. Për të marrë informacion për këtë punim dhe kushtet lokale, ofertuesit inkurajohen të marrin pjesë në një takim që zhvillohet para ditës së tenderit, përpara dorëzimit të ofertave siç është specifikuar në Letrën e të Dhënave. Marrja pjesë në këtë takim nuk është e detyrueshme.

5. Ofertat do të jenë të vlefshme për një periudhë 90 ditore nga dita e hapjes së Ofertës dhe duhet të dorëzohen tek Agjensia e Zhvillimit të Zonave Malore, rruga “shinasi Dishnica”, Nr. 100 (pranë selvisë) Tiranë në ose para afatit të mëposhtëm, kohë në të cilën do të hapen ofertat në praninë e ofertuesve që dëshirojnë të marrin pjesë

Data: 15. 04. 2013 Ora: 10:00

6. Oferta duhet të dorëzohet bashkë me siguracionin e ofertës (vetëm në formën e një garancie bankare) në një vlerë jo më të vogël se 2 % e vlerës së ofertës, e kryer në favor të Agjensisë së Zhvillimit të Zonave Malore. Ai duhet të jetë i vlefshëm deri 90 ditë pas datës së hapjes së ofertës.

7. Ofertuesi që tërheq ofertën gjatë periudhës së vlefshmërisë së saj dhe/ose refuzon të pranojë lidhjen e kontratës pasi është përzgjedhur dhe/ose dështon të dorëzojë çeritifikatat e kërkuara të sigurimit do të skualifikohet për të marrë pjesë në oferta të tjera për një periudhe një vjeçare dhe siguracioni i ofertës do të konfiskohet.

8. Siguracioni i performancës dhe shuma e depozituar për periudhën e përgjegjesisë mbi defektet (10%) do të konfiskohet në rast se ofertuesi dështon të kryejë punën sipas kontratës.

9. Afati përfundimtar për tërheqjen e dokumentacionit do të jetë data 08.04. 2013, ora 16:00.

FTese per OFerTe (iFb)

republika e shqiperiseagjencia e Zhvillimit të Zonave Malore

Nr i kontrates: MADA/MMP/CW-Impl/ RR Mali i Elezajve - Gurrë /2013/13 Financuesi(t): IFAD, QSh1. Republika e Shqipërisë ka marrë kredi nga Fondi Ndërkombëtar për Zhvillimin e Bujqësisë (IFAD)

për të mbuluar kosto të programit për Programin Malet Drejt Tregut (MMP) dhe synon të përdorë pjesë të fondeve për të mbuluar pagesa të ligjshme në kontratën për:

emërtimi i punimeve Civile: Rehabilitimi i Rrugës Rurale Mali i Elezajve, Komuna Gurrë, Mat (3,4 km)

Numri i kontratës: MADA/MMP/CW-Impl/ RR Mali i Elezajve - Gurrë /2013/13

2. Në këtë kontekst, Agjensia e Zhvillimit të Zonave Malore bën ftesë për oferta të mbyllura për ekzekutimin e punimeve civile të përmendura më sipër.

3. Paketa e plotë e Dokumentacionit të Tenderit mund të merret në zyrat e agjensisë së Zhvillimit të Zonave Malore, rruga “shinasi Dishnica”, Nr. 100 (pranë selvisë) Tiranë, pas paraqitjes së një kërkese me shkrim dhe pagesës së pakthyeshme prej 1,500 (një mijë e pesëqind) Lekë në Bankën Kombëtare Tregtare numrin e llogarisë 403288094 dhe pas dorëzimit të mandatit të pagesës dhe kërkesës në zyrën e Prokurimeve. Ofertuesit e interesuar mund të marrin informacion të metejshëm në të njëjtën adresë.

4. Për të marrë informacion për këtë punim dhe kushtet lokale, ofertuesit inkurajohen të marrin pjesë në një takim që zhvillohet para ditës së tenderit, përpara dorëzimit të ofertave siç është specifikuar në Letrën e të Dhënave. Marrja pjesë në këtë takim nuk është e detyrueshme.

5. Ofertat do të jenë të vlefshme për një periudhë 90 ditore nga dita e hapjes së Ofertës dhe duhet të dorëzohen tek Agjensia e Zhvillimit të Zonave Malore, rruga “shinasi Dishnica”, Nr. 100 (pranë selvisë) Tiranë në ose para afatit të mëposhtëm, kohë në të cilën do të hapen ofertat në praninë e ofertuesve që dëshirojnë të marrin pjesë

Data: 11.04.2013 Ora: 10:00

6. Oferta duhet të dorëzohet bashkë me siguracionin e ofertës (vetëm në formën e një garancie bankare) në një vlerë jo më të vogël se 2 % e vlerës së ofertës, e kryer në favor të Agjensisë së Zhvillimit të Zonave Malore. Ai duhet të jetë i vlefshëm deri 90 ditë pas datës së hapjes së ofertës.

7. Ofertuesi që tërheq ofertën gjatë periudhës së vlefshmërisë së saj dhe/ose refuzon të pranojë lidhjen e kontratës pasi është përzgjedhur dhe/ose dështon të dorëzojë çeritifikatat e kërkuara të sigurimit do të skualifikohet për të marrë pjesë në oferta të tjera për një periudhe një vjeçare dhe siguracioni i ofertës do të konfiskohet.

8. Siguracioni i performancës dhe shuma e depozituar për periudhën e përgjegjesisë mbi defektet (10%) do të konfiskohet në rast se ofertuesi dështon të kryejë punën sipas kontratës.

9. Afati përfundimtar për tërheqjen e dokumentacionit do të jetë data 04.04. 2013, ora 16:00.

FTese per OFerTe (iFb)

Page 5: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

05• E premte 8 mars 2013

»ekonomi

Paratë nuk kanë kurs ligjor

këmbimi i kartëmonedhave të vjetra, shtyhet afati deri në 2023 Të gjitha bankat, degët e bankave të huaja dhe zyrat e këm-bimit valutor do të pranojnë për këmbim, deri në datën 31 dhjetor 2023, kartëmonedhat pa kurs ligjor dhe t’i dërgojnë ato menjëherë pranë Bankës së Shqipërisë dhe degëve të saj. Bëhet fjalë për një vendim të Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë, i cili në bazë të udhëzimit “Për hed-hjen në qarkullim të prerjeve të reja të kartëmonedhave dhe monedhave kombëtare e për tërheqjen nga qarkullimi i par-asë”, ka vendosur të shtyjë datën e mbledhjes së disa kartë-monedhave që aktualisht nuk kanë kurs ligjor. Kartëmoned-hat do të mblidhen për këmbim, kundrejt pagesës së vlerës fillestare të emetimit, me kartëmonedha dhe monedha të tjera në qarkullim, deri në datën 31 dhjetor 2023. Bëhet fjalë për kartëmonedhën 100 lekë, emetim i viteve 1993, 1994, 1996, imazhi i Luftëtarit Kombëtar, kartëmonedhën 100 lekë, emetim i vitit 1996, imazhi i Fan S. Nolit, kartëmoned-hën 200 lekë, emetim i viteve 1992, 1994, 1996, imazhi i Is-mail Qemalit, kartëmonedhën 500 lekë, emetim i vitit 1991, 1992, 1993, 1996, 1997, imazhi lule dielli, kartëmonedhën 500 lekë, emetim i vitit 1992, 1994, 1996, imazhi i Naim Frashërit dhe kartëmonedhën 1 000 lekë, emetim i vitit 1992,1994,1995,1996, imazhi i Skënderbeut.

Paketat e reja vijnë me zbritje çmimesh

interneti 3G me eagle mobileme ofertat më të mira në treg

Interneti në celular me Eagle është bërë më i prekshëm dhe i përshtatshëm se asnjëherë për përdoruesit. Pas lançimit të shërbimit 3G, abonentët Eagle kanë mundësinë të nav-igojnë në internet nga celulari me internetin më të shpejtë 3G në treg dhe me ofertat më të mira. Interneti më i shpe-jtë dhe cilësor 3G e Eagle mundësohet nga teknologjia e “Dual System HSDPA+” që është në dispozicion të abo-nentëve shqiptarë. Shërbimet dhe produktet e reja tejka-lojnë pritshmëritë e deritanishme të klientëve. Eagle ka prezantuar në treg ofertat më të mira të internetit celular. Me ofertën ditore “Inter-net pa Limit” Eagle Mobile ofron internet pa limit për ata që duan të qëndrojnë të lidhur me internet 3G me shpejtësi të shkëlqyer për vetëm 50 lekë në ditë (me TVSH). Paketat e reja të internetit janë ofruar me zbritje më shumë se 20% se paketat ekzistuese javore dhe mujore të internetit për të gjithë abonentët me parapagesë apo faturë dhe individ-uale. Paketa javore e internetit me 250 MB do të kushtojë 250 lekë (me TVSH), paketa mujore e internetit me 1GB do të kushtojë 800 lekë (me TVSH). Ofertat e internetit do të pasurohen me produkte të reja dhe shërbime me vlerë të shtuar duke u mundësuar të gjithë përdoruesve vlerën më të mirë për paratë që paguajnë.

Olldashi: Reforma në aviacionin civil

investimet kanë modernizuarlëvizjen e lirë të qytetarëve

“Reformat në aviacionin civil kanë rritur standardet”. Kështu ka deklaruar dje ministri i Transporteve, Sokol Olldashi, në ceremoninë e mbylljes së projektit të binjakëzimit të finan-cuar nga BE-ja në mbështetje të sistemit të menaxhimit të aviacionit civil shqiptar, se janë bërë shumë reforma në këtë sektor. “Ka pasur një monitorim dhe ndihmë nga Komisioni Evropian për zhvillimin dhe rritjen e sigurisë në aviacionin civil, por përmirësimi i kapaciteteve njerëzore mbetet një sfidë për Shqipërinë”, tha Olldashi. Ambasadori i BE-së në Tiranë, Ettore Sequi, u shpreh se ky projekt binjakëzimi me vlerë rreth 1 milion euro, shërbeu për rritjen e standardeve të transportit ajror. Sipas tij, shifrat e fluturimeve në Sh-qipëri janë rritur ndjeshëm. “Standardet e transportit kanë ndryshuar jetën e qytetarëve. Rritja e sigurisë së këtij sek-tori ofron mundësi të mira ekonomike dhe ne mendojmë të vazhdojmë këtë projekt”, deklaroi ai. ambasadori i Italisë në Tiranë, Massimo Gaiani, tha se Italia beson në rrugën evro-piane të Shqipërisë dhe e mbështet atë. Bashkimi Evropian ka dhënë 1 milion euro për transportin ajror të Shqipërisë. Ky projekt, që nisi në nëntor të vitit 2010, i shërbeu mod-ernizimit të aviacionit civil në Shqipëri, duke përmirësuar lëvizjen e lirë të pasagjerëve dhe mallrave.

Ata që përfitojnë janë përdoruesit faktik të tokës bujqësore dhe subjektet bashkëthemeluese të

ish - ndërmarrjes bujqësore. Këta duhet të paraqesin një sërë dokumentesh. Përdoruesit faktik paraqesin në komunë/bashki, brenda 45 ditëve nga hyrja në fuqi e këtij vendimi, kërkesën për t’u pajisur me tapi, planven-dosjen e secilës ngastër që kanë në përdorim, certifikatën e gjendjes familjare, sipas gjendjes më 1 gusht 1991, me ndryshimet deri më 1 tetor 1992, dhe që prej kësaj date nuk kanë ndryshuar vendbanimin e tyre, dokumentacionin që vërteton se është përfitues si rezultat i lëvizjes nga qendrat e tyre të banimit, si

dhe aktin e marrjes së tokës bujqësore në përdorim, nëse e disponojnë. Subjektet bashkëthemeluese të ish - ndërmarrjes bujqësore paraqesin në komunë/bashki kërkesën, dokumentacionin kadastral, hi-

potekor, arkivor apo gjyqësor që provon pronësinë mbi tokën bujqësore apo rrënjët e ullinjve para reformës agrare dhe qenien e tyre si theme-lues të ish - kooperativës apo ish - ndërmarrjes bujqësore, planvendosjen e ngastrës/

ave, që subjekti përdor për qëllime bujqësore, cer-tifikatën e trungut të familjes në momentin e dorë-zimit të tokës bujqësore, aktin e marrjes së tokës bujqësore në përdorim, nëse e disponojnë.

Qeveria ka ndryshuar rreg-ullat për kalimin në pro-nësi të tokave bujqësore.

Veç përfituesve nga ky vendim, të cilët janë përdoruesit faktikë të tokës bujqësore ose ata që kanë qenë bashkëpronarë të ish-ndërmarrjeve bujqësore, vendimi përjashton disa katego-ri. Bëhet fjalë për ata persona, të cilët në momentin e ndarjes së tokave bujqësore sipas ligjit 7501 nuk kanë plotësuar disa kushte ligjore, apo kanë falsifikuar dokumentacionin e nevojshëm, për të përfituar më shumë sipërfaqe toke, apo kanë rritur moshën e tyre për të përfituar tokë, apo ngastrat që janë në konflikt gjyqësor.

Kategoritë Më konkretisht nga ky ven-

dim nuk do të përfitojnë ata persona që nuk kanë qenë në moshë madhore deri në tetor të vitit 1991, si dhe nuk kanë qenë të gjallë deri në këtë periudhë. Gjithashtu vendimi përjashton ata persona, të cilët mund të kenë përfituar më shumë ngastra toke nga sa u takonte në kohën kur është bërë ndarja e tokës në bazë të frymëve, sipas ligjit 7501. Për këta persona nëse do të verifikohet se kanë marrë në përdorim më shumë sipërfaqe toke, jo vetëm që nuk do të mund të përfitojnë nga ky vendim për ta kthyer të drejtën nga përdorim në pronësi të tyre, pra të marrin tapinë, por ajo sipërfaqe që del se është përfituar më tepër, do t’u merret mbrapsht. Gjithashtu bëhet fjalë edhe për ata persona, të cilët janë subjekte bashkëthemeluese të ish - ndërmarrjes bujqësore, të cilët në momentin e ndarjes së tokave mund të kenë paraqitur dokumente të falsifikuara për të përfituar nga ndarja e ngas-

trave për frymë. Këta persona nuk do të kenë mundësi të përfitojnë sepse do të duhet të provojnë me dokumente të rregullta, nëse kanë qenë apo jo bashkëthemelues. Madje edhe këta persona do të rrezikojnë marrjen e tapisë, nëse nuk plotësojnë të gjithë dokumentacionin e rregullt të përcaktuar në vendimin e qeverisë. Gjithashtu është edhe një kategori tjetër, e cila nuk do të përfitojë nga ky vendim, që lidhet me ata per-sona që kanë ndryshuar vend-banimin. Nëse bëhet fjalë për përdorues faktik, që të

përfitojnë duhet të paraqesin dokumentacionin që vërteton se është përfitues si rezultat i lëvizjes nga qendrat e tyre të banimit. Në të kundërt, pra nëse ka ndryshuar vend-banim, nuk mund të ketë të drejtë të kërkojë marrjen e aktit të pronësisë.

Kontrolli Komuna apo bashkia, në

bazë të dokumentacionit që disponon do të kontrollojë nëse për ngastrat e tokës bujqësore, për të cilat është paraqitur kërkesë është lëshuar më parë AMTP për përfitues të tjerë,

individë apo familje bujqësore. Në rastet kur vërtetohet ky fakt komuna/bashkia njofton me shkresë kërkuesin, duke i refuzuar kërkesën. Gjithashtu do të verifikikojë qenien përfitues i tokës bujqësore në pronësi. Kryetari i komunës apo bashkisë u kthen përgjigje për refuzim të kërkesës kërkuesve, të cilët nuk plotësojnë këtë kusht. Komuna apo bashkia refuzon pranimin e kërkesës, në çdo rast kur është vënë në dijeni zyrtarisht nga gjykata se për ngastrat e tokës bujqësore të paraqitura në kërkesë ka një konflikt gjyqësor.

Administrata e

komunës/bashkisë

sipas vendimit

regjistron në një

regjistër të gjitha

kërkesat e për-

doruesve faktikë

të tokës bujqësore,

të cilët nuk janë

pajisur me AMTP.

Çdo ankim në

lidhje me AMTP-

të, kur është në

kundërshtim me

ligjin, paraqitet

brenda 15 ditëve në

Komisionin Vendor

të Vlerësimit të

Titujve të Pronësisë

pranë prefektit.

PëRjashtOhen ngastRat që janë në kOnflikt gjyqësOR

kalimi në pronësi, kush nuk përfiton nga rregullat e reja

Harta e tokësQeveria ndryshon dy ditë më parë edhe hartën e vlerës së tokës. Propozimi ka ardhur nga Ministria e Drejtësisë, e cila për dy vjet ka bashkëpunuar me BE-në për të bërë një hartë të re të vlerës së pronave. Metodologjia për nxjerrjen e një vlere të re ka qenë mesatarja e çmimeve të shitblerjeve të pasurive të paluajtshme që janë raportuar në hipoteka. Për përcaktimin e vlerave janë marrë mesataret e shitjeve të tri viteve të fundit.

Hartat kadastrale Komuna apo bashkia, brenda 60 ditëve nga hyrja në fuqi e këtij vendimi evidenton në hartat kadas-trale ngastrat e tokës në përdorim faktik vetëm për përdoruesit që plotësojnë kushtin e subjektit përfitues. Harta përmbledhëse përgatitet në dy kopje origjinale, nga të cilat njëra kopje mbetet në arkivin e komunës apo bashkisë dhe tjetra i përcil-let zyrtarisht kryesisë së secilit fshat, që ndodhet nën juridiksionin e komunës apo bashkisë.

përfituesit nGa vendimi i Qeverisë

Page 6: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

06 E premte 8 mars 2013 •

« sociAle

tafaj: në nderim të punës së tyre me brezin e ri

Ministri i Arsimit, Myqerem Tafaj, ka ndarë certifikata nderi për mësuesit e Tiranës me rastin e festës së 7 Marsit. Ai ka përgëzuar mësuesit për punën e tyre si dhe për përpjekjet që janë duke bërë me brezin e ri duke ndjekur metodat e reja në përkrahje të zhvillimit të tyre. Tafaj tha se është e pazëv-endësueshme puna e mësuesve dhe se janë ata që i pajisin nxënësit me njohuri të reja nga klasa e parë e deri te pedagogu i fundit. Ai deklaroi se Shqipëria ka rreth 31 mijë mësues vetëm për arsimin parauniversitar. “Ju falënderoj për përshtatjen tuaj me re-formën e dixhitalizimit të arsimit, duke qenë kështu një hap përpara dhe duke bërë që nxënësit shqiptarë të ndihen të barabartë me bashkëmoshatarët e tyre europianë”, - tha ministri. Tafaj përgëzoi gjithashtu ministrinë analoge në Kosovë, duke i uruar suksese të mëtejshme në punë si dhe për çdo bashkëpunim mes dy shteteve, duke mos harruar unifikimin e teksteve që po bashkon arsimin.

ekspozitë personale e piktorit të njohur Buron Kaçeli

Galeria e arteve “Eduart Lear” në qytetin e Beratit ka hapur sërish dyert me një aktivitet. Një ekspozitë personale e një pik-tori ka mbledhur artdashësit e pikturës të qytetit të Beratit në paraditen e djeshme. Ka qenë piktori Buron Kaceli që ka bërë më në fund realitet ëndrrën e tij për të hapur një ekspozitë person-ale pikture në qytetin e Beratit, të cilin ai e quan qytetin elitar të kulturës. I lidhur me qytetin e Beratit për shkak të punës së tij dhe si restaurator, pjesë e aktiviteteve të pikturës në ekspozita të përbashkëta Buron Kaceli sjell për banorët artin e tij. Krijimtaria e plotë e 5 vjetve është hapur dje me 50 piktura në vaj, ku spikat plot ngjyra në tablo peizazhi, natyrë e qetë, portreti, kompozime të ndryshe etj. Ekspozita e Buron Kacelit u çel në këtë galeri me pjesëmarrjen e pushtetarëve vendorë, miq të artistit, qytetarë beratas, intelektualë etj. Pas çeljes së ekspozitës Kaceli u shpreh se ndinte obligim të vinte i mobilizuar në këtë qytet dhe menjëherë sapo iu krijua mundësia prezantoi veprat e tij 5-vjeçare. Buron Kaceli në krijimtarinë e tij shquhet për ndjeshmëri e sens poetik, për një lirshmëri në trajtimin koloristik e kompozicional të pikturës së tij, si dhe për një interes në trajtimin e temave sociale. s. Gorrica

sejdini: shoqata “normalisti” është e politizuar

Kreu i Bashkisë në urimin e tij për mësuesit është shprehur se ata meritojnë nderimin e të gjithëve. “Jam krenar që qyteti ynë, Elbasani, ka pasur rolin e tij të pazëvendësueshëm në vendosjen e themeleve të forta të arsimit shqip në mbarë trojet shqiptare, por qeveria na vodhi Normalen dhe veç kryetarit të Bashkisë askush nuk reagoi kundër këtij vendimi. Më vjen keq të them se sot shoqata ‘Normalisti’ është politizuar dhe u shërben jo të gjithë mësuesve, por partisë që është në pushtet. Ne kemi realizuar një monument të arsimit, por është pikërisht kjo shoqatë apo organizma të tjerë arsimorë që nuk u kujtuan të vendosin asnjë tufë me lule për breza të tërë mësuesish që ka nxjerrë Elbasani.” Deklarata e Sejdinit erdhi pasi një ditë më parë këshilli i qarkut të Elbasanit në bashkëpunim me shoqatën “Normalisti” nderuan disa mësues të vjetër. I pranishëm në këtë ceremoni ishte zoti Arben Imami, ministër i Mbrojtjes, i shoqëruar nga prefekti i Elba-sanit Shefqet Deliallisi dhe zoti Luçiano Boçi. l. lleshi

totozani: 14 vjet ligj, asnjë shqyrtim reformekërkojmë që të vlerëSoHet punA që të BurgoSurit Bëjnë në Burg

Avokati i Popullit, Igli Totozani, ka kërkuar vlerësimin e punës së të burgosurve. Nëse ligji ka 14 vjet që ka dalë dhe një reformë vlerësimi, duhet të hynte në fuqi pas 3 muajve të ligjit, kanë kaluar 14 vite dhe ende asgjë. Nëpërmjet një letre drejtuar ministrit të Drejtësisë Eduart Halimi, duke vënë në dijeni për të disatën herë edhe kreun e qeverisë Sali Berisha, Totozani ka kërkuar të vlerësohet puna që të burgosurit bëjnë në burg. Bëhet e ditur se janë 550 të burgosur që punojnë

gjatë ushtrimit të dënimit të tyre dhe nuk ka asnjë shpërblim për ta, as monetare, as nuk kanë ndikuar në ulje dënimi. Ankesat e parritura nga Totozani vijnë drejtpërdrejt nga të burgosurit, të cilët kërkojnë të drejtat e tyre. Drejtori i përgjithshëm i burgjeve ka shpjeguar se në bazë të rregullores së përgjithshme të burgjeve është përcaktuar se proce-durat e punësimit të të burgosurve do të vihen në zbatim menjëherë pas miratim-it të buxhetit të shpërblimit të punës së të burgosurve. Totozani, duke shqyrtuar

çdo ankesë nga të burgosurit si dhe çdo përgjigje që ka marrë nga institucionet përkatëse, ka dalë në përfundimin se për punën e të burgosurve nuk bëhet asgjë. “Fakti që një shqyrtim vendimi duhej të merrej brenda tre muajve pasi doli ligji, kur ky i fundit ka 14 vjet që ka dalë, kjo tregon qartë se ky angazhim i të burgosurve nuk është marrë asnjëherë parasysh. Qeveria nuk bën asgjë për këtë shtresë, që edhe gjatë dënimit për shumë arsye vazhdon shërben me një punë”, -shpjegon në letër Totozani.

tABAku: mirënjoHje për jetë mëSueSve tAnë

Premtime në festën e 7 Marsit, kushte më të mira

erta Bode

Bashkia e Tiranës premton kushte më të mira për shkol-lat e kryeqytetit dhe falën-

deron mësuesit për kontributin e tyre të pashtershëm. Nëpërm-jet nënkryetares Jorida Tabaku premtimet e Bashkisë për një sistem më të mirë shkollor vi-juan edhe ditën e festës. Tabaku vlerësoi punën e mësuesve, pavarësisht kushteve jo të mira në shkollat e kryeqytetit, si dhe përgëzoi arritjet e tyre me një brez të zgjuar dhe shumë të zh-villuar fëmijësh. Ajo tha se ndihen më mirë, pasi këtë vit kanë bërë më shumë përpjekje për të rregul-luar kushtet e shkollave se një vit më parë. Gjithashtu ajo tha se ka shkolla që kanë 11 vjet që rrinë në harresë dhe ende nuk janë prekur. “Përveç mësimit me tri turne në 43 shkolla kishte dhe urdhër nga Instituti i Higjienës për mbylljen e disa prej tyre, por Bashkia bëri të pamundurën për të vazhduar pro-cesi mësimor, duke i përmirësuar kushtet”, - tha Tabaku. Nënkry-etarja bëri të ditur se dy shkolla janë në proces rikonstruktimi, përkatësisht “Ahmet Gashi” dhe “Eqrem Çabej”. Tabaku premtoi se Bashkia e Tiranës është tërësisht e angazhuar për të ndryshuar sit-

e detyron Bashkinë të shtojë institucionet arsimore, si dhe të ulë në njëfarë mënyre numrin e nxënësve nëpër klasa dhe t’u japë atyre një orar të përshtat-shëm vijueshmërie në shkollë. Një vëmendje e veçantë po i kushtohet edhe ndërtimit të ter-reneve sportive dhe laboratorëve. Nga konstatimet e Bashkisë ka rezultuar se ambientet sportive nëpër shkolla janë shumë të pa-

ktë si dhe në kushte jo të mira për zhvillimin e mësimit. Nuk ka fusha të përshtatshme për vole-jboll dhe basketboll, duke u de-tyruar të luhen ato në ambient të hapur në oborret e shkollave. “Do të ndërtohen 14 palestra të reja si dhe 59 laboratorë”, - tha Tabaku. Në 92% të shkollave 9-vjeçare dhe të mesme do të instalohet dhe vihet në funksion të plotë sistemi i ngrohjes.

uatën e infrastrukturës në shkol-lat e kryeqytetit si dhe primare do të jetë reduktimi i turneve të mësimit nga tri në dy dhe nga dy në një. Deri në fund të këtij mandati Bashkia e Tiranës para-shikon që vetëm me fondet e saj të ndërtojë 10 shkolla të mesme dhe 9-vjeçare si dhe të rikon-struktojë 23 të tjera. Faktikisht numri i madh i nxënësve dhe zhvillimi i mësimit me tri turne

Në përputhje me nenin 13, pika 7 të ligjit Nr.8549, datë 11.11.1999, “Statusi i Nëpunësit Civil” si dhe pikën 20 të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr.231, datë 11.05 2000

“Për Pranimin në Shërbimin Civil dhe Periudhën e ProvëS”

Znj. DesaNTila VaTNikaJ dhe Z. aNDi spahiu janë fitues të konkursit, për pozicionin speCialisT NË DreJ-TOriNË e pOliTikaVe MiNerare Dhe iNDusTriale NË MiNisTriNË e ekONOMise, TreGTisË Dhe eNerGJiTikËs.

Në përputhje me nenin 13, pika 7 të ligjit Nr.8549, datë 11.11.1999, “Statusi i Nëpunësit Civil” si dhe pikën 20 të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr.231, datë 11.05 2000

“Për Pranimin në Shërbimin Civil dhe Periudhën e ProvëS”

Znj. elONa berki është fitues i konkursit, për pozicionin speCialisT NË sekTOriN e leJeVe Dhe kONCeNsiONeVe MiNerare NË DreJTOriNË e sTaNDarTeVe MiNerare Dhe iNDusTriale NË MiNisTriNË e ekONOMisË.

republika e shqipËrisËMiNisTria e breNDshMe

Departamenti i administratës publike

republika e shqipËrisËMiNisTria e breNDshMe

Departamenti i administratës publike

shpallJe e reZulTaTiT TË kONkuriMiT shpallJe e reZulTaTiT TË kONkuriMiT

Page 7: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

07• E premte 8 mars 2013

»AKtUAlitet

Humbi kontrollin nga përgjumja

Aksidentohet rëndë me makinë punëtori i firmës së ndërtimit

elBAsAn- Aksident në aksin rrugor Elbasan-Tiranë në Qafëkrrabë. Ngjarja ndodhi në vendin e quajtur Ara e Shabanit në orët e para të mëngjesit. Automjeti tip Benz me targë El 1859 B i drejtuar nga Spiro Goleci ka dalë nga rruga dhe ka përfunduar disa metra jashtë duke u rrokul-lisur disa herë. Aksidenti ka ndodhur rreth orës 05.30 të mëngjesit, ndërsa drejtuesi kthehej me drejtim Elbasanin. Për ngjarjen është njoftuar policia, e cila nga ana e saj ka njoftuar personale të kualifikuar, pasi drejtuesi i automjetit është bllokuar në automjet dhe për shkak të dëmtimeve kërkonte ndërhyrje më të specializuar. Më tej ai është dërguar në spitalin Kirurgjik të Elbasanit dhe ndodhet nën asistencën e mjekëve. Sipas burimeve spitalore, gjendja shëndetësore e drejtuesit të automjetit është mjaft e rëndë për shkak të politraumës që ka pësuar. Në vendin e ngjarjes shkuan edhe ekspertët, të cilët përcaktuan paraprak-isht se aksidenti mund të ketë ndodhur për shkak të humbjes së kontrollit të drejtimit nga përgjumja. Ai punonte pranë firmës “Aktor” që po ndërton tunelin Elbasan-Tiranë dhe pasi ka mbaruar turnin ka udhëtuar për tu kthyer në shtëpi. Lodhja, pagjumësia, por edhe lagështira kanë bërë që drejtuesi të humbë kontrollin duke përfunduar jashtë rruge. l. lleshi

policiA procedon pronArin, merret në pyetje “SHoFeri” 13-vjeçAr

Xhiro me makinën e gjyshit, aksidenton kushërirat 2 e 15 vjeç

viktima, në depresion pas vdekjes së gruas

Dy vetëhelmime në Berat, vdes 45-vjeçari, rëndë i riu

KUÇOVË - Dy raste vetëhelmimesh janë regjis-truar gjatë ditës së djeshme në rrethin e Kuçovës, ku një 45-vjeçar ka ndërruar jetë në duart e bluzave të bardha, tjetri rast ndodhet duke u dergjur në shtratin e urgjencës në gjendje të rëndë. Vladimir Lleshi, 45 vjeç, banor i fshatit Magjat, komuna Perondi, 3 km në jug të këtij qyteti, mbër-riti në gjendje të rëndë për jetën në repartin e urgjencës të spitalit rajonal

të Beratit. Sipas bluzave të bardha të repartit të urgjencës, 45-vjeçari Lleshi nuk ka mundur t’i shpëtojë vdekjes pasi konsumoi një sasi të konsiderueshme fostoksine. Viktima Lleshi babai i tre fëmijëve ëshë pikasur dhe për pasojë është transportuar me vonesë në urgjencën e spitalit çka ka ndikuar në përkeqësimin e shëndetit dhe humbjen e jetës. Bur-ime të afërta familjare të 45-vjeçarit Lleshi thanë për

gazetën se dy vjet më parë Vladimirit i kishte vdekur gruaja dhe prej atëherë kishte kaluar në depresion. Duket se Lleshi nuk e ka suportuar dot vdekjen e gruas, ndërsa i janë shtuar shumë hallet familjare në të cilën në shtimin e sëmundjes kanë ndikuar edhe problemet ekonomike. Pak kohë më pas një tjetër rast vetëhelmimi është regjistruar në këtë spital në orët e para të ditës së djeshme. Julian Mile, 25 vjeç, banor i fshatit Ko-zare, të këtij rrethi ka mbër-ritur në gjendje të rëndë për jetën dhe është shtruar për ndihmë në të njëjtin repart, atë të urgjencës.

BerAt- Një djalë vetëm 13 vjeç pasi ka marrë fshehurazi makinën e gjyshit dhe ka dalë në rrugët e fshatit ka përplasur 2 kushërira 2 dhe 15 vjeç, të cilat po ktheheshin nga dyqani.

Të aksidentuarat Burime pranë Repartit të

Kirurgjisë në spitalin e qytetit bëjnë me dije se P. dhe Kris-tina Mata, 2 dhe 15 vjeçe, vajza xhaxhallarësh, banore të fshatit Çiflik mbërritën me urgjencë pranë këtij reparti, pasi ishin aksidentuar rëndë nga një mjet në rrugë. Mjekët menjëherë ofruan ndihmën e parë mjekësore dhe vunë në dukje se 15-vjeçarja ka frak-tura të shumta në gjymtyrë dhe në trup dhe gjendja e saj shëndetësore është më e sta-bilizuar, ndërkohë që në gjend-je kritike për jetën mësohet se është 2- vjeçarja, e cila i është nënshtruar ndërhyrjes kirurgji-kale dhe është nën terapi in-tensive. Për shkak të plagëve të rënda ajo disa orë pas aksi-dentit është nisur drejt Spitalit Ushtarak në Tiranë.

Shoferi 13-vjeçariBurime nga vendi i ngjarjes

bëjnë me dije se ka qenë një mjet tip Audi, i cili drejtohej nga një fëmijë vetëm 13 vjeç, i cili ndërsa bënte xhiro në rrugët e fshatit përplasi në tokë dy vajzat që ishin duke ecur në rrugë. Në vendin e ngjarjes

kanë mbërritur më pas ek-spertë të policisë, të cilët nisën hetimet e para në lidhje me ak-sidentin e rëndë, por ende zyr-tarisht nuk bëhet e ditur asgjë rreth tij. Fëmijë me inicialet Z, K, mësohet se kishte arritur të merrte nga shtëpia makinën që ishte në emrin e gjyshit të

tij dhe kish dalë prej saj. Duke ecur në rrugë me një shpejtësi relativisht të lartë ai nuk ka mundur të manovrojë makinën duke përplasur 2 kushërirat. Policia fillimisht ka nisur pro-cedimin penal për pronarin e mjetit, ndërsa ka marrë në py-etje dhe shoferin 13-vjeçar.

Në përputhje me nenin 13, pika 7 të ligjit Nr.8549, datë 11.11.1999, “Statusi i Nëpunësit Civil” si dhe pikën 20 të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr.231, datë 11.05 2000

“Për Pranimin në Shërbimin Civil dhe Periudhën e ProvëS”

Znj. aurOra pOlO është fitues i konkursit, për pozicionin spe-CialisT NË sekTOriN e leJeVe Dhe kONCesiONeVe eNerGJi-Tike NË DreJTOriNË e sTaNDarTeVe elekTrO-eNerGJiTike NË MiNisTriNË e ekONOMise, TreGTisË Dhe eNerGJiTikËs.

Në përputhje me nenin 13, pika 7 të ligjit Nr.8549, datë 11.11.1999, “Statusi i Nëpunësit Civil” si dhe pikën 20 të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr.231, datë 11.05 2000

“Për Pranimin në Shërbimin Civil dhe Periudhën e ProvëS”

Znj. bleriNa NDONi dhe Znj. suarDa brahO janë fitues të konkur-sit për pozicionin është fitues i konkursit, për pozicionin speCialisT NË DreJTOriNË e sTaTisTikaVe Dhe kOMuNikiMiT elekTrONik NË MiNisTriNË e ekONOMise, TreGTisË Dhe eNerGJiTikËs.

republika e shqipËrisËMiNisTria e breNDshMe

Departamenti i administratës publike

republika e shqipËrisËMiNisTria e breNDshMe

Departamenti i administratës publike

shpallJe e reZulTaTiT TË kONkuriMiT shpallJe e reZulTaTiT TË kONkuriMiT

Në përputhje me nenin 13, pika 7 të ligjit Nr.8549, datë 11.11.1999, “Statusi i Nëpunësit Civil” si dhe pikën 20 të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr.231, datë 11.05 2000

“Për Pranimin në Shërbimin Civil dhe Periudhën e ProvëS”

Znj. eleNi qaTO është fitues i konkursit, për pozicionin speCialisT arkiVi NË sekTOriN e arkiV DOkuMeNTa-CiONiT NË DreJTOriNË e shËrbiMeVe TË breNDshMe NË MiNisTriNË e ekONOMise, TreGTisË Dhe eNerGJiTikËs.

republika e shqipËrisËMiNisTria e breNDshMe

Departamenti i administratës publike

shpallJe e reZulTaTiT TË kONkuriMiT

Page 8: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

08 E premte 8 mars 2013 •

« AKtUAlitet

kryeBASHkiAku SpAHiu dHe deputeti nAço: Apel qeveriSë, 20 mijë BAnorë të izoluAr

shembet ura në Çorovodë, bie kamioni në lumë Lëndohet drejtuesi, në rrezik përmbytje qyteti dhe stacioni elektrik

Sokol gorricA

sKrAPAr- Një makinë e tonazheve të rënda të një firme ndërtimi ka përfunduar së bashku urën në ujërat e lu-mit Osum. Ngjarja e pazakontë ka ndodhur paraditen e ditës së djeshme në hyrjen e qytetit të Çorovodës në urën “bel” që ndodhet mbi lumin Osum, urë që lidh një lagje të qytetit Sharova, si dhe mbi 45 fshatrat e komu-nave Qendër, Vëndresh, Çepani.

Shembet ura Ka qenë makina e tonazhit

të rëndë tip Astra me targë TR 39 42 U me drejtues Re-mindo Budo që pa dashjen e tij ka përfunduar së bashku me urën në ujërat e lumit Osum, pikërisht në vendin ku takohen dy lumenjtë Osumi dhe Guaku, të cilët përshkojnë qytetin e Çorovodës. Pikërisht në mo-mentin që makina e tonazhit të rëndë e ngarkuar me inerte të marrë në një pikë përpunimi ka mbërritur në mesin e urës, shoferi ka dëgjuar një krisje të rëndë e më pas shembjen e të gjithë urës. Sipas tij, në pak sekonda ura u përthye në mes dhe bashkë me të dhe makina. “Ky ka qenë dhe momenti që u tremba dhe për momentin m’u

kujtuan fëmijët”, mësohet të ketë thënë drejtuesi i mjetit, 40-vjeçari Remino Budo. Trem-bja nga shembja e urës dhe së bashku me të edhe e kamionit, ka bërë që drejtuesi mjetit të kërkoj ndihmë, dhe drejt tij kanë mbërritur qindra qytetarë të qytetit të Çorovodës, si dhe kalimtarë të rastit, të cilët kanë mundur të ndërhyjnë

për të shpëtuar drejtuesin e mjetit duke e nxjerrë atë nga makina dhe në anën tjetër të urës. Ura Bel është e tipit të urave të ndërtuar nga ushtria 5 vjet më parë kur vërshimi i ujërave të i dy lumenjve atij të Guakut që vjen nga ma-let e Ostrovicës dhe Osumi i famshëm shembën urën në pjesën jugore të saj. Në vendin

e ngjarjes mbërriti menjëherë kryetari i Bashkisë të qytetit të Çorovodës, Nesim Spahiu, i cili është interesuar për drejtuesin e mjetit, ndërsa ka marrë masa të menjëhershme që të vihen tabelat e ndalimit për drej-tuesit e mjeteve që mundet të udhëtojnë natën drejt urës dhe që nuk kanë mësuar për shembjen dhe bllokimin e krejt

kalimit deri në atë moment. Më pas Sahiu ka lajmëruar dhe organet kompetente dhe Min-istrinë e Rrugëve për shem-bjen e urës, si dhe ka kërkuar prej kësaj ministrie ndihmë për ngritjen e një ure tjetër.

RrezikuKryetari i Bashkisë të qytet-

it të Çorvodës, Nesim Spahiu, në një prononcim për medien e shkruar dhe atë vizive tha për gazetën se në pikën e takimit të dy lumenjve prurjet dyfishohen dhe bëhen më të rrëmbyeshme. Kjo, sipas tij, ka bërë që 5 vjet më parë këta lumenj të përmbytin të gjithë pjesën e poshtme të qytetit, të shembin urën në fjalë dhe të rrezikojnë stacionin ele-ktrik të qytetit. “Disa herë i kemi kërkuar ndihmë qever-isë që në bregun e lumit në të dy anët, njërë të lumit Osum dhe tjetrit të lumit Guak të ngrihet një urë pasi serioz-isht rrezikohet kjo pjesë e qytetit dhe centrali elektrik, i cili furnizon me energji 55 mijë banorë të Skraparit. Për këtë kam kërkuar dhe një grup pune nga kjo ministri”, vijon pohimin e tij kryetari i Bashkisë Nesim Spahiu. I py-etur për shëndetin e drejtuesit

të mjetit kreu i Bashkisë ka pohuar se ka qenë vetë firma e ndërtimin që e ka marrë menjëherë në kujdesin e saj drejtuesin e mjetit dhe më pas është interesuar për të nxjerrë prej lumit kamionin e punës. Po të njëjtin apel ka bërë dhe deputeti i LSI-së, Nasip Naço, i cili ka kërkuar ndërhyrjen urgjente të qeverisë për të mos lënë të bllokuar dhe në kanosje për jetën 20 mijë banorë të Skraparit.

Apeli i Naços“Shembja e urës është një

problem madhor për zonën e cila do të izolohet krejtësisht”, ka thënë në linjë telefonike de-puteti i Qarkut të Beratit Nasip Naço. “Sapo mësova lajmin në fillim u interesova për shënde-tin e drejtuesit të mjetit ndërsa kam komunikuar me kryetarin e bashkisë Nesim Spahiu për të marrë masat për bllokimin e rrugës drejt urës. I bëj apel qeverisë që të ndërhyjë në mënyrë urgjente për të gjetur mundësinë sa më shpejt të jetë e mundur për ndërtimin e një ure mbi lumin Osum. Kjo është një zonë e largët dhe ka të sëmurë, gra shtatzënë, fëmijë, mësuesit për në shkollë e shumë probleme të tjera”, u shpreh deputeti Naço.

republika e shqiperiseagjencia e Zhvillimit të Zonave Malore

republika e shqiperiseagjencia e Zhvillimit të Zonave Malore

Nr i kontrates: MADA/MMP/CW-Impl/RR Lëpushë /2013/12 Financuesi(t): IFAD, QSh1. Republika e Shqipërisë ka marrë kredi nga Fondi Ndërkombëtar për Zhvillimin e Bujqësisë

(IFAD) për të mbuluar kosto të programit për Programin Malet Drejt Tregut (MMP) dhe synon të përdorë pjesë të fondeve për të mbuluar pagesa të ligjshme në kontratën për:

emërtimi i punimeve Civile: Rehabilitimi i Rrugës Rurale Lëpushë , komuna Kelmend, Malësi e Madhe (1,4 km)

Numri i kontratës: MADA/MMP/CW-Impl/ RR Lëpushë /2013/12

2. Në këtë kontekst, Agjensia e Zhvillimit të Zonave Malore bën ftesë për oferta të mbyllura për ekzekutimin e punimeve civile të përmendura më sipër.

3. Paketa e plotë e Dokumentacionit të Tenderit mund të merret në zyrat e agjensisë së Zhvillimit të Zonave Malore, rruga “shinasi Dishnica”, Nr. 100 (pranë selvisë) Tiranë, pas paraqitjes së një kërkese me shkrim dhe pagesës së pakthyeshme prej 1,500 (një mijë e pesëqind) Lekë në Bankën Kombëtare Tregtare numrin e llogarisë 403288094 dhe pas dorëzimit të mandatit të pagesës dhe kërkesës në zyrën e Prokurimeve. Ofertuesit e interesuar mund të marrin informacion të metejshëm në të njëjtën adresë.

4. Për të marrë informacion për këtë punim dhe kushtet lokale, ofertuesit inkurajohen të marrin pjesë në një takim që zhvillohet para ditës së tenderit, përpara dorëzimit të ofertave siç është specifikuar në Letrën e të Dhënave. Marrja pjesë në këtë takim nuk është e detyrueshme.

5. Ofertat do të jenë të vlefshme për një periudhë 90 ditore nga dita e hapjes së Ofertës dhe duhet të dorëzohen tek agjensia e Zhvillimit të Zonave Malore, rruga “shinasi Dishnica”, Nr. 100 (pranë selvisë) Tiranë në ose para afatit të mëposhtëm, kohë në të cilën do të hapen ofertat në praninë e ofertuesve që dëshirojnë të marrin pjesë

Data: 09.04.2013 Ora: 10:00

6. Oferta duhet të dorëzohet bashkë me siguracionin e ofertës (vetëm në formën e një garancie bankare) në një vlerë jo më të vogël se 2 % e vlerës së ofertës, e kryer në favor të Agjensisë së Zhvillimit të Zonave Malore. Ai duhet të jetë i vlefshëm deri 90 ditë pas datës së hapjes së ofertës.

7. Ofertuesi që tërheq ofertën gjatë periudhës së vlefshmërisë së saj dhe/ose refuzon të pranojë lidhjen e kontratës pasi është përzgjedhur dhe/ose dështon të dorëzojë çeritifikatat e kërkuara të sigurimit do të skualifikohet për të marrë pjesë në oferta të tjera për një periudhe një vjeçare dhe siguracioni i ofertës do të konfiskohet.

8. Siguracioni i performancës dhe shuma e depozituar për periudhën e përgjegjesisë mbi defektet (10%) do të konfiskohet në rast se ofertuesi dështon të kryejë punën sipas kontratës.

9. Afati përfundimtar për tërheqjen e dokumentacionit do të jetë data 02.04. 2013, ora 16:00.

Nr i kontrates: MADA/MMP/CW-Impl/RR Muzhakë - Batërr e Madhe- Frankth /2013/11 Financuesi(t): IFAD, QSh1. Republika e Shqipërisë ka marrë kredi nga Fondi Ndërkombëtar për Zhvillimin e Bujqësisë

(IFAD) për të mbuluar kosto të programit për Programin Malet Drejt Tregut (MMP) dhe synon të përdorë pjesë të fondeve për të mbuluar pagesa të ligjshme në kontratën për:

emërtimi i punimeve Civile: Rehabilitimi i Rrugë Rurale Muzhakë - Batërr e Madhe- Frankth, komuna Komsi, Mat (2, 67 km)

Numri i kontratës: MADA/MMP/CW-Impl/RR Muzhakë - Batërr e Madhe- Frankth /2013/11

2. Në këtë kontekst, Agjensia e Zhvillimit të Zonave Malore bën ftesë për oferta të mbyllura për ekzekutimin e punimeve civile të përmendura më sipër.

3. Paketa e plotë e Dokumentacionit të Tenderit mund të merret në zyrat e agjensisë së Zhvillimit të Zonave Malore, rruga “shinasi Dishnica”, Nr. 100 (pranë selvisë) Tiranë, pas paraqitjes së një kërkese me shkrim dhe pagesës së pakthyeshme prej 1,500 (një mijë e pesëqind) Lekë në Bankën Kombëtare Tregtare numrin e llogarisë 403288094 dhe pas dorëzimit të mandatit të pagesës dhe kërkesës në zyrën e Prokurimeve. Ofertuesit e interesuar mund të marrin informacion të metejshëm në të njëjtën adresë.

4. Për të marrë informacion për këtë punim dhe kushtet lokale, ofertuesit inkurajohen të marrin pjesë në një takim që zhvillohet para ditës së tenderit, përpara dorëzimit të ofertave siç është specifikuar në Letrën e të Dhënave. Marrja pjesë në këtë takim nuk është e detyrueshme.

5. Ofertat do të jenë të vlefshme për një periudhë 90 ditore nga dita e hapjes së Ofertës dhe duhet të dorëzohen tek agjensia e Zhvillimit të Zonave Malore, rruga “shinasi Dishnica”, Nr. 100 (pranë selvisë) Tiranë në ose para afatit të mëposhtëm, kohë në të cilën do të hapen ofertat në praninë e ofertuesve që dëshirojnë të marrin pjesë

Data: 05.04.2013 Ora: 10:00

6. Oferta duhet të dorëzohet bashkë me siguracionin e ofertës (vetëm në formën e një garancie bankare) në një vlerë jo më të vogël se 2 % e vlerës së ofertës, e kryer në favor të Agjensisë së Zhvillimit të Zonave Malore. Ai duhet të jetë i vlefshëm deri 90 ditë pas datës së hapjes së ofertës.

7. Ofertuesi që tërheq ofertën gjatë periudhës së vlefshmërisë së saj dhe/ose refuzon të pranojë lidhjen e kontratës pasi është përzgjedhur dhe/ose dështon të dorëzojë çeritifikatat e kërkuara të sigurimit do të skualifikohet për të marrë pjesë në oferta të tjera për një periudhe një vjeçare dhe siguracioni i ofertës do të konfiskohet.

8. Siguracioni i performancës dhe shuma e depozituar për periudhën e përgjegjesisë mbi defektet (10%) do të konfiskohet në rast se ofertuesi dështon të kryejë punën sipas kontratës.

9. Afati përfundimtar për tërheqjen e dokumentacionit do të jetë data 29.03. 2013, ora 16.00.

FTese per OFerTe (iFb) FTese per OFerTe (iFb)

Page 9: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

09• E premte 8 mars 2013

»aktualitet

në kërkim të gjur-mëve për vrasjen e kryekomisarit Lamaj,

arma që i mori jetën për-bën provën finale, ndaj e gjithë vëmendja e policisë së Tiranës dhe prokororëvë të Krimeve të Rënda është përqendruar në gjetjen e saj. Ky mision në dukje shfaqet i vështirë, por eskpertët nuk e cilësojnë si të pamundur, nësë ndiqet rrjedha logjike e gjithë parangjarjes, ngjarjes konkrete dhe publikimi i emrit të bisnesmenit Arben Frroku si i dyshuari kryesor për vrasjen e Dritan Lamaj. Që nga 24 shkurti kur mbi të vërshuan 23 plumba kallash-nikovi (arma është modifi-kuar me qëllim që gëzhojat të binin brenda makinës së atentatit), prej të cilëve 12 i prekën trupin, s’ka asnjë të re rreth hetimeve për gjetjen e burimit të atyre plumbave. Megjithatë, insistimet e ek-spertëve për kontrollet ligjore në kërkim të kallashnikovit, nuk kanë rreshtur, siç njofto-jnë burime konfidenciale nga Policia e Shtetit për gazetën “Metropol”. Gjatë zbërthimit të detajeve rreth atij plani të organizuar, fokusi për gjetjen e armës ka rënë mbi interva-lin kohor nga ora 16.20, kur te “Vasil Shanto”, Lamaj u vra teksa parkonte makinën dhe deri rreth momentit kur Frroku u arrestua në Selanik, me nipin Jak Jaku, ku u gjet kokainë e alkool. Të dhëna të tjera që furnizojnë grupin hetimor me masa reale, janë BMW-ja që dërgoi autorët pak metra larg shtëpisë së krye-komisarit dhe e solli prapë në Domje. Kur u gjet kjo makinë, ende kallbot nxirrnin tym, ndonëse nga jashtë dukej si e paprekur dhe ekspertiza e pati të vështirë të nxirrte ekstakte provash si gjurmët e gishtrinjve apo shenja nga kallashnikovi i krimit. Në vazhdën e hetimeve intensive shfaqen detaje si: ngritja e një akuze konkrete, dorëzimi

noka: raporti i dasH vlerëson dukshëm punën e policisëDhurimi i pajisjeve log-jisitike që do të forcojnë kapacietet dhe strukturat e Policisë Kufitare dhe Migracionit, ishte një rast i mirë që ministri i Brend-shëm, Flamur Noka, të nënvizonte mbështetjen e plotë të SHBA-ve. “Progra-mi i qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për kontrollin e eksporteve dhe sigurinë e kufijve, që vazhdon prej 10 viteve, ka mundësuar nëpërmjet do-nacioneve të vazhdueshme që Policia Kufitare të rrisë performancën e saj, të rrisë forcën goditëse, të rrisë eficencën dhe të mundëso-jë një luftë të suksesshme kundër trafiqeve të drogës e qenieve njerëzore dhe të ofrojë kufij të sigurtë për shtetasit e vendit tonë”, theksoi ministri Noka. Duke iu referuar edhe raportit më të fundëm të publikuar nga Departamenti Ameri-kan i Shtetit për luftën kundër drogës, Noka tha: “Simbolika e këtij donacioni merr një dimension krejt të veçantë, pasi vjen një ditë pas raportit të publikuar nga Departamenti Ameri-kan i Shtetit, ku në mënyrë të drejtë dhe të qartë vlerësohet puna e Policisë së Shtetit, vlerësohen ar-ritjet e Policisë së Shtetit dhe vlerësohet drejt dhe korrektësisht edhe performanca e shkëlqyer e Policisë së Shtetit në luftën kundër krimit, në luftën kundër trafiqeve, në luftën kundër drogave. Ky vlerësim hedh poshtë çdo sajesë politike, çdo trillim politik, çdo akuzë politike që është hedhur në drejtimin tuaj. Të nderuar miq, bashkëpunëtorë, kolegë, funksionarë dhe drejtues të Policisë së Shtetit, ky raport është pasqyra më e mirë e punës, e kontributit e luftës dhe e suksesit të Policisë së Shtetit në misionin e saj për të siguruar qytetarët e vet dhe për t’ u shërbyer atyre. Ky raport dhe ky vlerësim është dhe do të jetë një inkurajim edhe më i madh në punën e përdit-shme të Policisë së Shtetit dhe të strukturave të saj, ky raport është dhe do të jetë një inkurajim edhe më i madh në përmbushjen e misionit të saj fisnik”. Ndërkohë zv/ambasadori i SHBA-ve, në Tiranë, Jardin, gjatë fjalës së tij, duke u ndaluar në asistencën e ofruar Policisë së Shtetit përmes Programit për Kontrollin e Eksporteve dhe Sigurisë Kufitare, eviden-toi progresin që ka bërë Shqipëria në zbatimin e ligjit në kufi. Në përfundim të aktivitetit, zv/drejtori i përgjithshëm për Kufirin dhe Migracionin, Pëllumb Nako, bëri një prezantim të detajuar të funksionit të pajisjeve të dhuruara.

Dosja e 21-janarit në Gjykatën e Apelit Tiranë do të shqyrtohet prej gjyqtarit Astrit Hax-hialushi, i cili do të kryesojë trupin gjykues. Kjo u përcatua gjatë shortit të hedhur dje, ndërsa anëtarë të trupit gjykues do të jenë edhe Fatos Qato dhe Tom Ndreca. Pas vendimit të 7 shkurtit, ku u shpallën të pafajshëm drejtuesit e Gardës së Republikës, Prokuroria e Përgjithshme vendosi të apelojë vendimin e dhënë nga gjykata e Tiranës. Sipas gjykatës, e cila pranonte se të pak-tën dy nga manifestuesit ishin qëlluar nga armët e përdorura nga komandanti i Gardës Ndrea Prendi dhe drejtuesi i njësisë speciale Agim Llupo, Prokuroria nuk kishte paraqitur

provat që të vërtetonin se ata kishin qëlluar me dashje. Ndërkaq, Prokuroria vlerëson se gjykata ka vepruar “në kundërshtim të plotë me provat e paraqitura nga organi i akuzës gjatë shqyrtimit gjyqësor, duke u referuar në fakte e prova inekzistente”. Sipas Prokurorisë, “Gjykata në tejkalim me kompetencat që i njeh ligji procedural-penal për çmuarjen e provave, në vlerësimin e analizën e tyre ka deklaruar të pafajshëm dy të pandehurit Ndrea Prendi e Agim Llupo”. Akuza kryeqytetase kërkon ndryshimin e vendimit penal të gjykatës së Ti-ranës, në ngarkim të pandehurve Ndrea Prendi dhe Agim Llupo, duke i deklaruar fajtorë për veprat penale që pretendon Prokuroria.

analizimi i detajeve të akuzës ndaj fRROkut dhe PRetendimet e mbROjtjes

Harta e kërkimit të kallashnikovit Ekspertët ngrejnë dyshime për armën që vrau Dritan Lamajn

PROkuRORia këRkOn fajësinë e gaRdistëve

shorti përcakton 3 gjyqtarët e apelit që do të gjykojnë dosjen “21 janari”

Agim LlupoNdrea Prendi

i dosjes nga Prokuroria për ekstradimin e Frrokut, marrja në mbrojtje të familjes së Lamajt, pas kërcënimeve, ana-lizimi i filmimeve të kamerave të bisneseve përreth parkimit ku u vra kryekomisari, marrja e qindra dëshmive, shoqërimit të dhjetëra personave, këqyr-ja e vendngjarjes, ekspertizat balistike të 3 gëzhojave të gjetura dhe të dy makinave, asaj të BMW-së dhe “Benzit ML” që u kap në Kakavijë tek-sa përdorej nga Grand Frroku, djali i të akuzuarit, verifikimi i tabulateve të celularit, etj. Por se ç’fund pati kallashnik-ovi kjo për momentin mbetet mister. I qartë është fakti se linja tokësore që kjo armë përshkroi, nis nga 10 metra

poshtë shtëpisë së Lamajt dhe ndjek “Vasil Shanton”, “Rrrugën e Kavajës” dhe tërë aksin që të shpie në Domje. Burimet thanë se kjo mbetet përllogaritja më precize, që bazohet në prova të sekues-truara, ndaj edhe kërkimet e policisë apo krehjet e “zonave të nxehta”, nuk kanë rreshtur për asnjë ditë nga momenti i vrasjes. Ditët e fundit në Tiranë është vërejtur shtimi i prezencës së bluve që sho-qërohen nga RENEA, Forcat Speciale, etj dhe nga kontrol-let janë ndaluar persona në kërkim, janë sekuestruar armë e drogë apo mjete dhune. Koordinimi i të gjitha buri-meve të informacionit heti-mor, që shërben për marrjen

e saktësisë dhe paraqitjen në gjykatë më prova konkrete, ka bërë që vrasja e kryekomisarit të ndjerë Dritan Lamaj të jetë pranë zbardhjes së plotë. Shanset që kallashnikovi i krimit të gjendet përpara ditës kur Frroku do të ulet në bankën e të akuzuarve, mund të përllogariten nga secili, por burimet e sipërpërmendura konfirmojnë se mundësia që gjykata ta shpallë fajtor janë më të mëdhaja sesa beteja ligjore që i akuzuari Frroku do të ndërmarrë. Në këtë pikë, mbrojtja ka nisur në Selanik ku avokati grek në fillim tha se dosja duhej të sillej për 40 ditë, sepse në të kundërt klienti i tij lirohej. Dosja u dorëzua pardje, pa u mbushur

as 15 ditë. Mark Frroku, vëllai i Arbenit, ka deklaruar se ka prova filmike që vërte-tojnë prezencën e të vëllait pranë bizneseve të tij, ku përmenden ndeshje futobolli, pasi Frroku është president i “Tërbunit”, vizita pranë kompanive të tjera, si dhe fakte e dëshmi që e mbrojnë atë nga akuza. Edhe djali i të akuzuarit ka mbrojtur të atin, duke theksuar se po e fajëso-jnë padrejtësisht dhe se ka prova që ai nuk është autori i vrasjes. Peshorja e drejtë-sisë do të vendosë fatin e zhvillimeve të kësaj çështjeje tepër sensitive që ka marrë edhe përmasa politike. Akuzat e ndërsjellta për njohje per-sonale të një bismesmeni me policë, politikanë, bisnesmenë dhe njerëz të fuqishëm në këtë vend, momentalisht duket se nuk ka ndikuar në ecurinë e hetimeve, pasi dosja me faktet e akuzës sa vjen e mbushet me elementë të rinj. Kallashnikovi i përdorur në vrasje do t’i jepte fund njëherë e mirë dilemës se cili e shkrehu atë armë dhe përse qëlloi mbi Lamajn, pasi do të bëhej krahasimi me 3 gëzho-jat e vetme të gjetura në vendngjarje nga 23 që dolën nga tyta e asaj arme që i mori jetën ish-shefit të komisari-atit nr 6 në Kombinat.

Dritan LamajArben Frroku

Page 10: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

10 E premte 8 mars 2013 •

« opinion

duke marrë shkas nga akuzat për prostitucion ndaj ish-kryeministrit italian, multimilionerit, mag-natit të medies, kavalierit Silvio Berluksoni, më lindi ideja për të bërë një shkrim mbi moralin dhe sjelljen e shëndoshë në shoqëri. Në fakt, sinteza analitike mbi prostitucionin më duket si diçka e vjetër, gati një ndërthurje midis sistemit komu-nist dhe atij fashist në Itali, ndoshta edhe pse

mua më duket vetja më i rritur për gjëra të tilla. Por, me sa duket, problemi ishte më i gjerë sesa retorika mbi çështjen. Prokuroria italiane akuzonte kryeministrin jo vetëm për prostitucionin si kat-egori penale, por dhe për sistemin e prostitucionit që ishte ngritur ndaj një vajze nën moshën 18-vjeçare. Mirëpo nga njëra anë kemi sistemin e prostitucionit, që përfaqësohet nga prokuroria italiane, nga ana tjetër dihet që Italia është i vetmi vend që e konsideron “prokurori e përgjithshme” shtrirjen e organit të akuzës në çdo rreth. Pra, kemi një kolaps logjik, që besohet se formon liturgjinë politike ndaj sjelljes mondane në shoqëri. Kuptohet që veprimet me seksin kanë karakter fiziologjik dhe nuk mund të formojnë kritika më të shëndosha morale sesa konsumimi i aktit. Nga ana tjetër, shteti licenson shtëpi publike për të kryer marrëdhënie seksuale me vullnet të lirë me prostituta, si dikur dhe si gjithmo-në. Nisur nga kjo pikëpamje, prostitucioni as nuk duhet të ekzis-tojë si vepër penale, pasi cipa morale e njeriut nuk varet nga seksi, por nga vullneti i personit. Po të shihet në brendi kjo lloj dispozite morale mbi prostitucionin, vihet re se rasti ose ka bërë bujë si një teori boshe në publik (antikrisht), ose është një shpër-dorim i raporteve të varësisë në punë (potere a lingua lunga), ose subjekti i implikuar në prostitucion është një subjekt zyrtar, per-sonazh i njohur apo një version i dyshimtë mbi “sytë e dhelprës” që i pëlqen opinionit publik. Me prostitucionin mund të krahaso-het Krishti, Muhamedi, Shën Mëria, Nënë Tereza, Shejtani dhe Buda, duke i dhënë liturgjisë së besimit edhe një karakteristikë që njihet me siguri nga Kisha, që është blasfemia ndaj femrës. Rasti i dënueshëm që në hershmëri me damkën e turpit përbën, nga ana tjetër, “bukën e shpirtit”, që shumë kardinalë kërkonin ndaj bes-imtarëve të tyre, por që në planin optik kryerja e marrëdhënieve seksuale te njeriu është më e fortë sesa petku kishtar, përbën një ndjenjë të fuqishme te qenia, ndez një dëshirë më të madhe sesa dëshira për virgjëreshën Mari. Këtu problemi komplikohet, pasi çështja nuk është më në kompetencën e Kishës, sepse rasti është iluzion pamor mbi veçoritë e sjelljes, që nuk i përkasin më çiftit që ka bërë mëkatin prej jude, por shndërrohet në sjellje pozitive ndaj grupit në tërësi. Shumë sy dhe shumë veshë janë të pambrojtur ndaj seksit, dhe kështu çështjen e frikës e shndër-ruan në kategorinë më të vjetër profesionale në fushën morale, që u quajt “prostitucion”. Në fakt, fenomeni nuk ka më shumë rendësi sesa tiparet dalluese të femrës në të gjitha drejtimet dhe planet morale, kombëtare dhe politike. P.sh. perçja te femra është tipar dallues i ndjeshmërisë së lartë hormonale që shkak-ton fenomeni ndaj turpit, por që pas tij fshihet seksi. Të gjithë e dinë këtë si argument se perçja është një shprehje e tabusë ndaj seksit dhe jo një vlerë demokratike ndaj moralit femëror. A është i dënueshëm kësisoj prostitucioni, ku rasti mund të marrë vlera të patjetërsueshme fetare, siç e pamë më lart? Dënimi i prostitu-cionit sot e kësaj dite është një akt që tregon varfëri, injorancë, dyshime të mëdha morale, që në të vërtetë i kanë kombet, si edhe një sistem të çuditshëm dhe të rastësishëm që zuri vend apriori në politikë dhe që u quajt “komunizëm”. Pra, më mirë të themi që dënon komunizmi, sesa është prokuroria që mund të ngrejë aku-za për prostitucion në emër të prishjes së cipës morale, kushedi se pse dhe kushedi se ku.

Rasti i Berluskonit është një shembull i keq i sjelljes morale të vetë sistemit, në radhë të parë, dhe më pas një karakteristikë e pabazuar profesion-ale ndaj fakteve me origjinë penale. Cila është paso-ja e prostitucionit si vepër penale? A mund të paran-dalohet seksi? Në të dyja pyetjet morali është i qartë: burokracitë fshihen pas këtij morali, duke e shndërruar fenomenin në seksimuz. Pra, në vend që të dënohet akti i paligjshëm penal, vetë prokuroria përdor një moral seksual për sanksionin penal. Unë gjykoj se edhe argumenti mbi “shtëpi publike” nuk mund të formojë një rend pozitiv në fushën e etiketimit kriminal ndaj prostitucionit. Kjo pasi rasti lidhet me pagesat që merr një prostitutë ndaj klientit, por që në gjuhën financiare vetë paratë for-mojnë pamundësinë e subjektit për të fituar, janë një iluzion i sigurt moral dhe askush nuk është da-kord se paraja është gjithçka. Këto janë teza me karakter të logjikshëm dhe nuk shkojnë përtej veçorive tabu të sjelljes, ku njerëzit ndjekin rolin e prokurorisë apo respektojnë për arsye nga më të ul-ëtat, mafiet, ndërsa argumenti është i thjeshtë:

vetëm Buda mund t’i dalë për zot çështjes së kurvës. Kur dikush fyhet për fjalën “kurvë”, kjo vjen nga injoranca, pasi mendimi i parë që të shkon në mendje është forca fizike për të goditur me çdo kusht me mjete të forta ofenduesin. Po arsyeja ku është? Siç shihet, problemi është tjetër dhe çështja e kurvës nuk përbën ras-tin më të vlefshëm moral. Kjo në disa drejtime. Që kur krimi mund të jetë recidiv, që kur bashkëshortët dhe familjet nuk shkëlqejnë në vlerën e tyre logjike dhe kulturore, që kur gruaja që kemi në shtrat nuk ka lidhje me ambiciet e shoqërisë ku jetojmë. Madje, duke qenë se prostitucioni është profesioni më i vjetër në botë, kjo është një tablo e qartë se zënkat mbi këtë prirje janë çështje e seksit të dobët dhe jo e një arsyetimi të qartë në fushën e pushtetit dhe të forcës. Ja, p.sh., Berluskoni akuzohet se ka kryer marrëdhënie seksuale me një femër nën moshën 18-vjeçare. Të gjithë besojnë se “Azzuro”, d.m.th Silvioja, ka dhënë para për një gjest të tillë. Të gjithë mendojnë se ai ka shfrytëzuar postin për një gjë të tillë. Të gjithë duan të dinë se çfarë bën në intimitet Berluskoni. Dhe për këtë, si pa të keq, përgjigjet prokuroria, duke ngritur akuzën që dëshiron populli: prostitucion. Vetë italianët kanë një shprehje të bukur: “Populli është si një putanë, shkon me të parin që fiton”. Kjo akuzë penale lidhet me rendin moral dhe prokuroria e shndërron akuzën në sistem prostitucioni. Unë këtë nuk e kuptoj, por në mediet italiane kam parë në film sekretarin e përgjithshëm të Këshillit të Ministrave të Italisë që shkonte rrugëve të Romës për të kërkuar një prostitutë. E ky na qenka prostitucioni në sistem?! Shumë mbretër shkonin në erën e tyre me shumë femra. Vetë princi i Savojës u arrestua disa vjet më parë për shfrytëzim prostitucioni, dhe ku i biri hakërrehej në pub-lik se do të shkarkonte prokurorin që kishte ngritur një akuzë të tillë. Pra, edhe faktet nuk mungojnë. Por a ia vlen të konsiderohen veprime kriminale sjelljet e dyshimta me seksin? Pastaj, pse në publik fenomeni merr vlerë, ndërsa në praktikë dyshimet janë vir-ile? Unë e dua femrën dhe jam nga ata që të vras për problema-tikën morale të saj. Por çdo akt e ka një arsye. Dhe sigurisht që morali nuk vjen nga femra, por nga grupi. Nëse një shtet apo linjë qeveritare kërkon të ndërhyjë në jetën private të shtetasit dhe të marrë informacionin nëpërmjet përgjimeve, atëherë rasti nuk ka karakter seksual, ose femëror, por lidhet me sigurinë në përgjithë-si dhe moralin personal në veçanti. Kështu që kategorizimet mbi sjelljen femërore në shoqëri i ka zgjidhur ligji, duke i quajtur “aftë-sia e shtetasit për të kryer vetë veprime juridike”, ose siç njihet botërisht, “zotësia juridike”. Me zotësinë juridike nuk besohet se problemet mbi moralitetin femëror të kenë shkaqe fiziologjike, por filozofike. A ka një filozofi mbi seksin? Për mendimin tim, e gjithë filozofia mbi seksin kufizohet te mosha e njeriut. Roli i psikanalistit Frojd mbi fenomenin në tërësi kërkon detyrimisht karakterin psikologjik të sjelljes, dhe si teori psikike është një efekt me natyrë sociologjike më shumë sesa një motiv i qartë mbi zhvillimin mendor të njeriut. Sa është i mundshëm problemi mbi seksin femëror, që, kur rasti bën shkak për mosmarrëveshje pozi-tive, nxit te njeriu instinktin e vrasjes dhe mund të çojë popujt në luftë? Problemi seksual midis popujve ndalet tek efekti diploma-tik i femrës, pasi çështjet më shumë janë komplekse dhe lidhen me interesa më të gjera sesa fizionomia seksuale, siç mund të jetë pasuria, pushteti, pronësia, partitizimi, si edhe kultura e qeverisjes. Kuptohet që të ofendosh dikë nga seksi, gruaja apo femra që ke në krah nuk është pikërisht interesi që kërkon, pasi eliminimi i kundërshtarit sigurisht që nuk vjen nga femra. Kjo kërkon forcë dhe pozitë të qëndrueshme morale. Ja, p.sh., mua më është dashur të punoja kamerier kur isha student, por jam i bindur se klientët më mbajnë mend si fytyrë dhe jo si kamerier. Kjo është vetëm një antitezë mbi spekulimin se është femra objekti parësor

në krimin e përdhunimit dhe jo dhuna. Prandaj çështjet me seksin lidhen detyrimisht me dhunën e kryer dhe Berluskoni nuk beso-het të këtë ushtruar dhunë në asnjë rast. Për më tepër, filozofia politike e Berluskonit lidhet me dy nga sipërmarrjet më të rëndë-sishme në jetën politike italiane: “Forca Italia” dhe “Il popolo della liberta”. Që kur një kryetar i këtyre forcave politike ka këtë vizion strategjik për shtetin italian, nuk besohet versioni i prokurorisë që një vajzë e vogël të mund të formojë qëndrimin e ulët psikik të kavalierit. Pra, edhe faktet nuk mund të përputhen në këtë mënyrë dhe në asnjë formë. Prostitucioni ekziston jashtë vull-netit të njeriut dhe meriton respekt në bazë të ligjit, se dinjiteti dhe barazia para normës legjislative i mbron të gjithë qytetarët për idealin e tyre të lirisë, pavarësisht tabuve morale që një sis-tem i shet thjesht për vota elektorale. Si është e mundur që në vendin tonë homoseksualizmi të jetë dënuar me ligj? Si është e mundur që nga shfrytëzimi i prostitucionit në vend të mos ketë çështje të provuara? Për rastin e parë, homoseksualizmi është feminizmus dhe feminizmusi nuk dënohet. Kriteri është diçka edhe në kompetencë të Papës, që kur rasti mund të formojë atribut social, d.m.th. një kostum të ri mbi veshjen e qytetarit. Në rastin e dytë, unë mund të jap një shembull nga praktika për një akuzë mbi shfrytëzim prostitucioni, ku unë isha gjyqtar, por me ndihmën e shokut tim, avokat për atë çështje (Alibeaj), ne e shndërruam çështjen në “heqje të paligjshme të lirisë”, duke i dhënë të drejtë kështu principit të sjelljes mbi lirinë civile dhe fokusin ndaj dhunës kriminale. Pra, çështja e prostitucionit jo vetëm që është e vështirë të provohet nga republika, por edhe në sistemin monarkik rasti do të konsiderohej inkuizitor. Nga ana tjetër, unë besoj tek avokatët divorcistë, roli i të cilëve në shoqëri është fiduciar dhe pasuror. Kjo ndoshta se njeriu ka një ndjenjë të përgjithshme ndaj diversitetit, nisur nga natyra e dashurisë në front, në lagje, në qendër-punësimi, por dhe në artin e jetës pri-vate. Trafikimi i femrës në vite të tëra në demokracinë e brishtë shqiptare krijoi një traumë të vërtetë familjare. Kjo jo se vajzat shqiptare po vriteshin një e nga një nga tutorët e tyre, por nga paragjykimi se dikush tjetër i prekte ato jashtë vendit, ushtronte dhunë mbi to dhe për rrjedhojë fenomeni mund të formonte lidhje të tjera kriminale për policinë. Kuptohet që trafikimi i femrës është rrëmbimi i saj, d.m.th. ushtrimi i dhunës në planin heter-oseksual, ku mashkulli është më i fortë se femra dhe e shoqëron jashtë vendit. Por jo se çështja lidhet me prostitucionin e vullnet-shëm, element i cili ka kushte dhe siguracion sindikalist për të punuar. Pra, trafikimi është i lidhur me një fjalë me emigracionin dhe jo detyrimisht me ndonjë marrëveshje dypalëshe midis or-ganizatave mafioze. Shtetet kanë rregulla dhe i godasin të gjitha rastet që kanë të bëjnë me dezintegrimin. Ushtrimi i dhunës ndaj femrës është problemi. Dhe dhuna nuk ka brirë. Dhuna ka karakter të përgjithshëm dhe të posaçëm. Që nga ndërhyrjet në jetën pri-vate të një femre, që nga poshtërimi i figurës femërore në vet-vete, që nga rrahja fizike e femrës e deri te forca gjeniale e mashkullit, që është përdhunimi ndaj femrës. Dhe kësaj radhe poshtërimi i femrës e ka një autor. Ky është mashkulli. Nuk beso-het se sanksioni për një sjellje të tillë ndaj femrës nga mashkulli lidhet detyrimisht me vrasjen e mashkullit, por që shumica e sjelljeve ndaj femrës kanë karakter të papërgjegjshëm mendor. Pra, është më e lehtë të vrasësh një të sëmurë mendor sesa një mashkull që punon si zhigolo me femrën, ku besohet se gjen edhe mbështetjen e saj. Papërgjegjshmëria ndaj seksit nuk gjen një shprehje të posaçme në Kodin Penal të Republikës, pasi dhuna ndaj femrës klasifikohet e njëjtë me dhunën ndaj mashkullit në dispozitën “dëmtime të tjera me dashje”. Kuptohet që ajo për të cilën duhet të zihen meshkujt është estetika femërore, që në

veshje, filozofi, dashuri, parfum e gjëra të tjera me karakter shoqëror, dhe jo efektivisht për seksin, që sidoqoftë reagimi seksual jep të njëjtin efekt sa 1/10 e sekondës në tru. Pra, të gjithë ne duam ta zhveshim partnerin tonë me shikim të parë. Ky është fakt. Pretendohen rregulla të edukimit vetjak, duke i prerë rrugën prostitucionit zyrtar nëpërmjet shfrytëzimit të postit, megjithëse rastet për nga in-teresi që bartin janë të pakta. Veçoritë antropologjike nuk kanë të bëjnë me dëshirën seksuale, por me re-spektin reciprok midis sekseve të kundërta, dashuri-në ndaj familjes dhe perspektivën e fëmijëve tanë. Por ne nuk mund të pranojmë që disa gjestikula-cione mbi seksin në Itali të shndërrohen në shem-bull europian mbi qëndrime më të moralshme apo qëndrime të prokurorisë ndaj europianit të ri. Sido-qoftë, prostitucioni mund të dënohet kur përben prishje të edukatës qytetare, shkel rëndë etikën e komunikimit si dhe kur bëhet rrugë. Kjo nuk është e vetmja mënyrë për t’u dhënë fund lojërave me fem-rat, të cilat më shumë sesa objekt seksual për-faqësojnë dashurinë njerëzore në të gjitha planet.

Berluskoni, akuzat dhe morali politiknga elvis kOtini

Page 11: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

11• E premte 8 mars 2013

»opinion

diskutimet e kurdohershme për të quajturin “na-cionalizëm”, që ndihem më mirë kur mëtoj ta quaj “kombëtarizim”, ndonëse në publik jo shpesh të vazhdueshme, shoqërohen me dyshime, disku-time, shmangie dhe frikë. Domosdo që nuk them dot se asnjëra prej këtyre nuk qëndron. E para, sepse do të dukesha ikanak për një gjë që jam i bindur pa telashe kur e mendoj, flas, shkruaj.

E dyta, sepse nuk do të më besonte askush. Tani, pse mendoj të quajturin “nacionalizëm”, që asnjëherë nuk duhet të përbëjë shkas që dikë tjetër ta përçmosh, nëpërkëmbësh apo më keq, ta dhunosh apo shkatërrosh me farë e me fis?

Qetësisht parashtroj një pikëpamje të përhershme, besoj jo vetëm timen, pavarësisht shikimit. Po ja, për shtetet e njehsuara etnikish, apo shumetnikë. Që në fillim po shtoj disa radhë, që të mos marrë menjëherë etiketime të zakonshme “racist”. Atleti im më i pëlqyer ka qenë Karl Ljuis, një amerikan i jashtëzakonshëm në 4 x 100, kërcim së gjati, 100 m dhe 200 m. Ai ishte përherë pranë re-kordeve, por rrallë i thyente, sepse nuk mori kurrë drogë. Ai ishte si një thënie e ish-trajnerit të Francës në 1982, Mishel Hidalgo, kur u eliminua nga RFGJ-ja me 11-metërsha. “Franca, - thoshte Hidalgo, - është si çiklisti Pulidor: përherë mes më të mirëve, por kurrë e para.”

Tani për çfarë nisa, po vazhdoj e në fund do të jap edhe një pikëpamje tjetër. Normal, brenda së njëjtës temë.

Gjykimi mbështetur në histori ka dëshmuar se shtetet shumet-nike kanë pasur kurdoherë probleme deri në luftëra. Zvicrën nuk e përfshij, sepse vetë ndarja e saj e brendshme ruan pikërisht këtë gjykim, përveçse një flamuri konfederal. Unë personalisht nuk kam pasur, as kam e nuk besoj të kem ndonjë problem me grupe etnike apo pakica kulturore, siç janë grekët në Shqipëri, qoftë edhe nëse quhen “etnikë” për ndokënd që nuk e di që janë të tillë. Përkundrazi, janë të tjerët që me ne shqiptarët kanë pasur probleme. U lutem mos mendoni se po them që ne jemi qelibarë në huqe e zakone, por jemi absolutisht të mbarë ndaj etnive të tjera. Zoti lart e njerëzia në tokë, sado të rrëmojnë, nuk do të gjejnë kurrë ndonjë fushatë spastrimesh apo krimesh të shqiptarëve ndaj kurrkujt.

Mirëpo të tjerët vazhdojnë të bëjnë ndryshe. Në ish-Jugosllavinë

e parë, të dytë, të tretë dhe të katërtën e paqëndisur të serbit Sl-lobodan Millosheviçit me Predrag Bullatoviçin malazez. Fushata të tëra gjenocidiale. Njëlloj si grekët në Çamëri, krahina e Shqipërisë së Jugut, që shtrihet në veriperëndim të Greqisë së sotme.

Sot asnjë ndryshim, edhe pse “Jugosllavirat” ranë. Në shtetit maqedonas nuk lejojnë që shqiptarët të jenë të barabartë në gjuhë e flamur, në simbole e shkollim. Shqiptarët në atë shtet përfundo-jnë berberë, pastiçerë, byrektarë, kurse maqedonasit bëhen mjekë, dentistë, avokatë, juristë, inxhinierë. Domosdo që kjo nuk ka lidhje me kapacitetet e secilit grup etnik, por qartësisht me dhunimin e çdo të drejte të shqiptarëve. Shqiptarët në Malin e Zi nuk kanë as edhe një gjimnaz në gjuhën shqipe, të drejtat e tyre, siç thuhet në një raport të një ekipi vëzhgimi të drejtuar nga senatori amerikan Tom Lantosh diku nga vitet 2002-2004, janë thuajse si 123 vjet më parë, pra kur territoret e Shqipërisë iu dhanë shtetit malazez. Komuna e Tuzit tani fare afër iu bashkua qytetit entik shqiptar tash në asimilim në hapa të fundit, Podgoricës, kurse Plava me Gucinë po ndahen me nga 200 km katrorë secila, duke ndikuar thellësisht të njëjtën politikë asimiluese. Shqiptarët në Vuthaj, Plavë, Guci, Kullë, Rrozhaj thuajse i kanë të boshatisura zonat e tyre, ngaqë kanë emigruar, gjë që ul përqindjen në atë shtet, por vetëm për shkak të shkatërrimit të identitetit prej malazezëve; nuk grupohen se nuk i lejojnë ligjet zgjedhore e më pas mungojnë hapësirat për të formësuar një entitet të rëndësishëm në Kuvend. Grekët që më 1876, kur pushtuan Artën, kryeqendrën e Çamërisë, vazhdojnë sot e kësaj dite të mos njohin asnjë të drejtë të shqiptarëve. As-një shkolle nuk u hapin, ose kur ua hapin, nuk e njohin si pjesë të programeve shtetërore arsimore, por i lënë pa kurrfarë mbështetje. Merren edhe me autobusët, merren edhe me pasaportat, me gjithç-ka. Pa llogaritur ndoshta 10-15 mijë km katrorë territor etnik sh-qiptar të Çamërisë dhe viseve të tjera, që janë thuajse të zhdukura me gjithë popullatë. Serbia, më saktë serbët, sikurse grekët dhe jo veç Greqia, e ka ulur në thuajse 40 për qind numrin e shqiptarëve në Luginën e Preshevës. Medvegja thuajse është asimiluar si Vran-ja, Nishi dhe Leskovci. Asnjë abetare nuk bën më punë atje, asnjë deputet nuk kanë shqiptarët në Kuvendin e Serbisë, po dhe kur e kanë pasur nuk ka bërë dot asgjë. Asnjë shkollë nuk hapet apo

funksionon lirshëm. Në Bujanovc shqiptarët fituan kryetarin e ko-munës para pak vjetësh për herë të parë që nga viti 1946, pikërisht se nëpërmjet ndarjes administrative dhe dhunimit të të drejtave nga serbët shqiptarët janë larguar. Në vendoret në Serbi mosle-jimi i kthimit të emigrantëve u kushton shqiptarëve thuajse 14-16 këshilltarë e përfundojnë me 5-6. Këto duhen thënë dhe nuk janë aspak agresivitet apo armiqësi ndaj fqinjëve. Më thoni se është ndryshe! Duhen thënë, sepse nuk i përkasin shekullit të Romës, por sot e kësaj dite. Pikërisht për shkak të respektimit të plotë të çdo të drejte njerëzore, që bie fjala, u ka njohur Gjermania apo SHBA-të emigrantëve, përfshi shqiptarët, ata jetojnë të lirë atje dhe pa asnjë problem, gjë që më gëzon jashtëzakonisht, për të gjithë madje. Nuk ua ka bërë as gjermani, as amerikani, as frëngu e as “taljani” emrat nga “Zeqir” në “Sotir”, nga “Ilir” në “Ilia”, nga “Afërdita” në “Afroviti”. A më thoni dot nëse një shqiptar në rajon gëzon të drejta të tilla si në Perëndim, duke kujtuar madje se janë autoktonë?

Pse e bëra këtë shkrim? Natyrisht, ndonëse marr parasysh dyshimet e mëdha të mirëfunksionimit të një shteti të vetëm sh-qiptar, për shkak të ndarjes së madhe dhjetëravjeçare, nuk ishte ky qëllimi. Por qëllimi ishte që të mos shihet si ndonjë hata e madhe diskutimi për këtë çështje. Shqiptarët e Shqipërisë me sh-qiptarët jashtë Shqipërisë domosdo që për së paku 120 vjet ndar-je me dhunë janë zhvilluar në shoqëri të ndryshme. Ky është një problem serioz për cilindo dashamirës apo planifikues së afërmi apo së largu që të ndërtojë një shtet të vetëm me ta. Mirëkuptimi është ende i mangët. Ne po sajojmë lojtarë “kosovarë”, komb “ko-sovar”, shtet “kosovar”, prodhime “kosovare”, pra nga Gjirokastra të thonë “hiç o gjë”! Megjithatë, ndasitë nuk anashkalohen dot. Këtë po e bëjnë me pataten, me çimenton, me qumështin, me fut-bollistët. Edhe me xhudisten Majlinda Kelmendi që donte medoe-mos të ishte në olimpiadë për Kosovën ose flamurin olimpik, por fare pa dëshirë edhe me Shqipërinë. Madje, kudo shkon Majlinda merr medalje, është në formë, ia del mbanë, ama me Shqipërinë dështoi. Normal, se nuk e ndien.

Nuk duhet të ndodhë më që etiketimi për këtë këndvështrim të jetë zotërues. Pa dyshim që pikëpamjet ndryshojnë te gjithse-cili, por imponimi nuk ka vend.

teksa po dëgjoj e lexoj për kërcënimet që po i bën Behgjet Pacolli te Hashim Thaçi për lëshim koali-cioni nëse ky nuk i jep ministritë e caktuara, e para gjë që po më bie ndërmend është loja si fëmijë, kur pretendonim se po e bëjmë Stallonen duke “vrarë” njëri- tjetrin me pushkë uji, edhe kur rrëzo-heshim përtokë nga një pikë uji. Jo pse u goditëm e u vramë, por sepse... Bash si fëmijët, Pacolli sot

po kërcënon me “allti uji”, ndërsa Thaçi po bëhet sikur po “vdes” nga ‘fuqia vrasëse e ujit”. E tëra pra është, natyrisht, një lojë kinse kushtëzimesh e kërkesash, që është gatuar e zier nga kuzhina e PDK, për t’ u dukur më interesante dhe që t’i fusë edhe mediat ‘në lojën me ujë”. Gjithçka që do të prodhohet nga kjo është veçse edhe një blerje e turpshme e kohës për koalicionin e “mosqever-isjes” e të “keqqeverisjes”. Një mjegull kjo e radhës, e dyta e servuar nga kryeministri Thaçi në 5 vitet e fundit, për të na mash-truar të gjithëve se thuajse po bëhet diçka, në paketën e së cilës emërtohet “ Ristrukturim”. Por, në fakt do të jetë veç “rrush për dardha” ose një asgjë prej asgjëje.

Loja, e cila po të ishim të mençur dhe po të mos e kishim pro-fesion për ta zbardhur të vërtetën, nuk do të na interesonte fare, meqë ajo s’ka të bëjë me synimin për të zgjidhur problemet e qytetarëve, por për t’u bërë sikur diçka po ndryshohet- natyrisht se kanë hyrë në ethe edhe shumë zyrtarë të vetë PDK-së.

Ka ditë e javë që qarkullojnë emra për filan ministrin a minis-tren, që shkon nga kjo pozitë në tjetrën, për njërin a tjetrin që nuk do të jetë farë më ministër, sa që disa tashmë kanë filluar të flasin me miq nga pozitat e reja, e të tjerët tashmë mbase i kanë bërë

gati valixhet për t’i dërguar në shtëpi. Me gjasë, disa tashmë janë duke menduar edhe si do ta akomodojnë inventarin e vjetër në zyrën e re. Aq qesharakë duken disa nga ta, sa përnjëmend edhe të dhimbsen, e ndoshta edhe mund t’i qash me lot.

Kuzhina e PDK-së , pra, jo vetëm po e mban të gjallë me ush-qim partnerin e koalicionit, AKR-në, dhe po luan me shefin e saj duke i dhënë ushqim pak nga pak sikur të merrte infuzion te dok-tori, por ja që doktori ka qëlluar dinak e po shton e ul apetite edhe të vetë zyrtarëve të saj. Mediat një pas një, po ashtu, janë bërë pjesë e kësaj skeme, sepse nuk kanë si të mos bëhen, lajmi po krijohet e përcillet nga njëri tek tjetri ‘merr e jep”.

Natyrisht se nuk do të ketë gjë parimore e as substanciale në çfarëdo marrëveshje të re që do të bëhet mes këtyre dy forcave politike- që në fakt janë një.

Lufta pra është për poste që kanë mbetur borxh, me gjasë nga koha kur vendosën të bashkëqeverisin. Krejt çka do të jetë risi, është djegia e ndonjë ministri, që vendos të hyjë në politikë në ketë moment dhe me këtë marrëveshje. Pra, një politikan i ri i dje-gur. Dhe një kartë më shumë djegur. Suksesi nuk është dhe nuk do të jetë i mundshëm me këtë qeverisje, sepse as nuk ka vull-net dhe as kohë. Projektet si “Kosova e Re”, privatizimi i PTK-së, tashmë janë thuaja të dështuara, ndërsa privatizimit të “Trepçës” nuk do t’i vijë rendi sa të jenë këta në pushtet.

Thaçi po vazhdon të luajë me Pacollin përmes të deleguarve të vet në cilësinë e të “pavarurve” apo të personave mediatikë. Kjo gjë madje nuk është fare e çuditshme, sot kur shumë nga ata që ishin pjesë e strukturave themeluese të AKR-së, ta pohojnë e ta argumentojnë me emra e me ngjarje se kjo parti në fakt ishte

ndërtuar nga vetë PDK-ja dhe menaxhohej e menaxhohet edhe me tutje nga vetë ajo.

Pra, AKR-ja është ndërtuar për të qenë “patericë” e PDK-së, “thithëse” e përkohshme e elektoratit të LDK-së, dhe për të “zh-vatur” paratë e Pacollit nëpër xhepa të ndryshëm, duke i shitur atij ëndrrën politike dhe “presidenciale” të cilën arriti edhe ta shi-jojë për disa javë. Është pra një krijesë për një përdorim e PDK-së. Njëjtë sikur që dikur mendohej të bëhej edhe me një parti tjetër- atë ORA, e cila nga ky denigrim potencial shpëtoi, sepse nuk kaloi pragun zgjedhor. Të gjitha këto veprime të PDK-së, të cilat konkurrenca politike sot në opozitë, e në veçanti LDK-ja, duhet t’i ketë të paktën zili.

Përdorimit të AKR-së nga PDK-ja po i afrohet fundi. Më e sikletshmja nuk është AKR-ja dhe rasti i saj, por se ne radhë po presin edhe “lakmitarë” të gatshëm për të shijuar “ ëndrrën” e pushtetit dhuruar nga PDK. Një mësim ky të cilin në fakt nuk po e mëson AAK-ja, por po rrezikon që të ngulet në lojën e njëjtë, thjesht për shkak të ambicieve të papërmbajtura për pushtet të menjëhershëm. Nëse tashmë nuk ka rënë në të. Prandaj, kërcëni-met e Pacollit ndaj Thaçit, me dalje nga qeveria në qoftë se ai nuk i realizon synimet e tij, nuk mund të shihen kurrsesi ndryshe veçse si një lojë e cila në fund do t’i sigurojë komoditet Thaçit.

Po të ishte Pacolli serioz, do të tërhiqej moti, por nuk e bëri, dhe Thaçi e di këtë. Ashtu sikur që e di se edhe pa Pacollin bren-da, por me njerëzit e tij, mund ta çojë qeverisjen deri në fund të mandatit. Nëse as kjo nuk mjafton, në ndihmë i rri karshi AAK-ja. Por, në realitet askush sot nuk dëshiron ta rrëzojë Thaçin, përpos ndoshta atij vetë!

Asgjë ndaj etnive të ndryshme, çdo gjë për etninë tonë

Loja me ujë e Pacollit e Thaçit dhe lakmitarët e tjerë

nga deniOn ndRenika

nga astRit gashi

Page 12: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

12 E premte 8 mars 2013 •

«

nga albeRt kOtini

(vijon nga numri i kaluar)

si vjen puna, në gazetën “Policia” të vitit 1988 u shkrua për 380 milionë napolona flori, por nuk u tregua ky burim real i tyre,

që iu morën tregtarëve shqiptarë në vitin 1945. Ç’është më e keqja, me trajtimin e çifutëve në Shqipëri kanë luajnë shumë ish-sigurimsat dhe enveristët. Kur u krijua shoqata e miqësisë “Izra-el-Shqipëri”, në krye të saj na doli një ish-oficer i Sigurimit - Refik Veseli), me origjinë kristiane, të cilin e bënë qytetar nderi në Izrael, sepse kishte shpëtuar dy çifutë në kohën e luftës. Ky oficer i Sigurimit së bashku me Limoz Dizdarin, kur erdhi ambasadori izraelit në Shqipëri, shkoi te 15-katëshi gjoja për t’u lidhur me Shqipërinë. Ambasadori izraelit para 4-5 vjetësh kishte qenë me detyrë në Itali dhe e njihte mirë Sh-qipërinë. Mirëpo ky sigurimsi bashkë me Limos Dizdarin (kushëriri im i largët) shkuan së bashku me 4-5 veta nga Teatri i Operës dhe Baletit dhe i thanë: “Ne kemi formuar shoqatën e miqësisë me Izraelin dhe duam të japim një koncert atje.” – “Dakort, - i përgjigjet ambasadori izraelit, - por problem është se hotelet atje janë shumë të shtrenjtë. Po të njihni në rrugë private ndonjë për t’u strehuar, do të ishte zgjidhja më e drejtë, sepse shteti izraelit nuk merret me organizime të tilla.” – “Njohim Marko Menahem, i cili do të na mirëpresë të gjithëve.” – “Mirë, - i kthen përgjigje ambasadori, - e konfirmoni këtë mikpritje dhe çdo gjë është e rregullt për të dhënë koncert.” Atëherë më shkruan motra nëse mund ta presim së bashku me Markon Limoz Dizdarin dhe shokët e tij për këtë koncert. “Unë te Limoz Dizdari në kohën e Enverit kam parë një mospërfillje ndaj meje, si kur punoja në fabrikën e tullave, edhe në rastin kur u plagosa në aksident me motor rrugës për në Burrel, te vajza ime, që ma kishin emëruar gjeologe etje. Atij as i kishte rënë ndër mend kurrë për mua, prandaj i thuaj atij se do ta presim me domate e kastraveca. Ne s’jemi për atë që tërë jetën i ka bërë ahengje Enver Hoxhës.” Kështu, opinioni i çifutëve të Shqipërisë, që u larguan për në Izrael, e njohin mirë diktaturën dhe kohën e gjermanit, sepse e kanë përjetuar vetë atë.

Në dokumentin gjerman me sigël T 501-258, me titull “Raporti i komandantit të ushtrisë Jug-Lindore” për vitet 1940-1944, jepet e qartë trajtimi i çifutëve në Greqi. Në këtë dokument flitet jo vetëm për kapjen dhe dorëzimin e mbi 8500 çifutëve në Selanik, por në urdhrin e doku-mentuar, sipas mikrofilmimit me numër bobine 000544-000546, saktësohet çështja me titull “Pasuritë e nënshtetasve të vendeve armike, që banonin në Greqi, duke i konsideruar çifutët na atë vend, si nënshtetas grekë dhe që si të tillë kishin të njëjtën përndjekje, si në Poloni ashtu edhe në Rusi. Prandaj administrimi i gjithë pas-urisë së çifutëve në Greqi, iu la atij shteti edhe pse me këtë protokoll dorëzimi, të gjithë çifutët që u kapën u likuiduan, ndërsa pasuritë e tyre i mbetën Greqisë. Kjo gjë ka ndodhur edhe në Maqedoni. Sa për referencë në bobinën 000547 të këtij dokumenti shkruhet: “Shërbimi i sigurim-it gjerman (SD) në bazë të kryekomandës së vet qysh në maj të vitit 1943 i kishte shpërngulur çifutët nga Selaniku. Në atë kohë shteti grek me anën e një urdhërese të administratës mori përsipër pasuritë e çifutëve të shpërngulur. Kjo urdhëresë u bë model për rregullimin e mëvon-shëm për problemin e pasurive të çifutëve në Greqi. Në datën 3.10 1943, shefi i lartë eses (SS) dhe i policisë nxori një urdhëresë, sipas së cilës të gjithë çifutët e Athinës detyroheshin, që të paraqiteshin pranë komunës kulturore çifute në Athinë dhe në qytetet e tjera pranë bashkive lokale. Pjesa më e madhe e çifutëve, nuk iu bind kësaj urdhërese. Në Athinë, p.sh., u paraqitën vetëm 800 vetë nga 1200 çifutët që kishte Athina; prandaj në bazë të urdhrit të shefit të lartë eses dhe të policisë dhe në marrëveshje më ambasadorin e posaçëm, në dt. 23. 11 1943

si sillej siguRimi i enveR hOxhës me hebRenjtë e mbetuR në shqiPëRi

Komanda Gjermane: Në Shqipëri, qeveria s’na lë ti prekim çifutët

doli një urdhëresë e komandantit të ushtrisë me anën e së cilës deklaroheshin si të sekuestru-ara pasuritë e atyre çifutëve me nënshtetësi greke që nuk ishin paraqitur pranë vendeve të urdhëruara dhe pasuritë e tyre kalonin nën ad-ministrimin e shtetit grek, kur në fund të mar-sit 1944 SD-ja arrestoi dhe i shpërnguli nga Greqia të gjithë çifutët, atëherë, si plotësim i urdhëresës së parë doli një urdhëresë e dytë e komandantit të ushtrisë, dt. 18.05.1944. Me anën e kësaj urdhëresës së dytë, deklaroheshin, si të sekuestruara edhe pasuritë e çifutëve të arrestuar dhe pasuritë e tyre kalonin gjithashtu nën administrimin e shtetit grek. Ky nga ana e tij nxori urdhëresa përkatëse me anën e të cilave deklaronte se merrte në dorëzim pasuritë e çifutëve me nënshtetësi greke. Njëkohësisht shteti grek, krijoi një organizatë të veçantë në varësi të Ministrisë së Financave. Kjo organi-zatë kishte për detyrë që të vinte në zbatim administrimin praktik. Kësaj administrate SD-ja, ia dorëzoi pasuritë e çifutëve me nënshtetësi greke që kishte pasur sekuestruar. Dorëzimi u bë direkt nga SD-ja, pa ndërmjetësinë e admin-istratës ushtarake. Pasuritë e çifutëve me nën-shtetësi neutrale, iu dorëzuan përfaqësuesve të shteteve neutrale; pasuritë e çifutëve me nënshtetësi italiane iu dorëzuan ambasadorit të posaçëm me qëllim që të administroheshin nga kujdestarë besnikë. Pasuritë e çifutëve më nën-shtetësi të vendeve armike u trajtuan njëlloj si pasuritë e nënshtetasve që kishin nënshtetësi të vendeve armike.”

Për sa më sipër, kuptohet se dallimi midis Shqipërisë dhe Greqisë. Kështu vetë gjermanët pohojnë zyrtarisht se “çifutë gati nuk ka pasur fare në Shqipëri”. Përveç kësaj, “nuk ka qenë e mundshme për të vepruar diku në shtetin e pa-varur. Në respektimin e sovranitetit të vendit u mor parasysh edhe mossekuestrimi i pronës së armikut” (bobina 000671).

Kombi izraelit është persekutuar në histori

Dihet që nga bibla se Farisenjtë ishin një sekt i fuqishëm që kërkonte të mbante të rreptë ligjin e traditën. Krishterimi konsiderohej, si antiteza e këtyre parimeve, pasi mësonte një mënyrë të re për shpëtim, nëpërmjet Jezuit. Judenjtë e shek-ullit të parë prisnin që Mesia të ishte një mbret i lavdishëm që do t’i çlironte ata nga zgjedha e ur-ryer e sundimit romak. Prandaj për mentalitetin e tyre ishte plotësisht e huaj, e papranueshme dhe e neveritshme, që njeriu, i cili u dënua nga Sinedri i Madh me akuzën për blasfemi, e më pas u var në shtyllë mundimi si një kriminel i mallkuar, të ishte Mesia. Ligji thoshte se një njeri i varur në shtyllë, ishte “i mallkuar nga perëndia”! Kush e kundërshtonte këtë ligj jo të drejtë apo jo

të vërtetë, persekutohej. Izraelitët sefardikë të dëbuar nga Spanja

më 1492, prej mbretit Ferdinant dhe e shoqja e tij mbretëresha Isabela, u bë në emër të perse-kutimit fetar. Rast tjetër është në histori, kur Ushtria e Kuqe pushtoi Varshavën më 1919, izra-elitët-polakë, dolën dhe i pritën me lule sepse në subkoshiencën e tyre nuk flinte Polonia si atdhe, por Palestina. Profesor Jehuda Bauer, drejtor i qendrës ndërkombëtare për studime në lidhje me holokaustin shprehet: “Përderisa ndodhi një herë mund të ndodhë përsëri, jo në të njëjtën formë, jo medoemos ndaj të njëjtëve njerëz, jo nga të njëjtët njerëz, por ndaj çdokujt nga kushdo. Ishte diçka që nuk kishte ngjarë kurrë, por tani është diçka që e kemi përjetuar njëherë”. Këtë sentencë e vlerësojnë si parandalim të urrejtjes.

Kombi izraelit, i cili humbi mbi 6 milionë, nga holokausti nazist gjerman, diti jo vetëm të ngri-het në kufijtë e moralit të kohës, duke deklaruar në datat 27-28.1.2000, para 48 shteteve të botës në Stokholm, nga ish kryeministri Ehud Barak se: “Nuk duhet të tolerojmë kurrë më, kudo në faqen e dheut, një regjim që shkakton ligësi, vrasje dhe diskriminim ndërmjet qenieve njerëzore, për shkak të fesë, racës ose ngjyrës së lëkurës”. Në librin e shkruar nga Harvey Sarner me titull “Shpëtimi në Shqipëri” (një 100% e he-brenjve në Shqipëri të shpëtuar nga holokausti), tregohet se si u mbrojtën hebrenjtë në Shqipëri.

Në arkivin e shtetit, fondi 494, viti 1939 është lista e 28 çifutëve të ardhur nga Greqia në prefekturën e Gjirokastrës dhe jo më pak në prefekturën e Sarandës, që provon ndjenjën e sigurisë dhe mirëpritjen e popullit shqiptar, para fillimit të Luftës së II Botërore. Në dokumentet osmane të quajtura Salname i devlet aliye Os-maniye 1294 h (viti 1876) senesine mahsus Istanbul 1294, shkruhet se në qytetin e Janinës ishin 1555 jahudinjë. Për tërë vilajetin e Janinës ishin në Kazenë e Nartës 367 jahudinjë, ndërsa në Kazanë e të Terhallës ishin 183 jahudinjë. Të tilla të dhëna sporadike gjejmë për jahudinjtë në të gjitha kazarë e administrura nga vilajeti i Janinës. Çështja shtrohet që numri progresiv i çifutëve, prej kësaj periudhe ka pasur, rregullsi dhe rritje vetëm në krahinat e Shqipërisë për të cilat kërkohet studim i veçantë.

Mbi shqiptaroçifutët në ShqipëriNë lidhje me këtë çështje janë bërë botime dhe

shkrime të veçanta për të cilën kam oponencën përkatëse, sepse ka një subjektivizëm politik në këndvështrimet ndaj tyre. Ajo që nuk është shkruar ka të bëjë me vlerësimin e njeriut-çifut në Shqipëri. Aleksandër Babe, një shkrimtar dhe piktor, nga Palasa e Vlorës, filozofia e të cilit të entuziazmon, më flet realisht për një gjë të tillë:

“Në Athinë, ku unë banoj për mbi 15 vjet kam

shumë shokë, prej të cilëve kam njohur çifutë të mirëfilltë dhe mjaft miqësorë. Po ashtu edhe në Shqipëri. Këta më bënë që unë të shkëputesha nga një qëndrim i rëndomtë dhe denigrues që i bëhesh emigrantëve duke më dhënë kënaqësi të veçanta të jetës. Pas kësaj njohjeje, unë i kam parë me një sy interesant çifutët, si një popull me disa vlera të veçanta shoqërie, që meritonin preferencë. Ç’është karakteristike e tyre, ne veçanti për ata që kam njohur ne Vlorë?

Shumica jetuan në Vlorë, si një bashkësi, si një fis, në një rrugicë, që kur u emërtuan nga vetë populli “rruga e çifutëve”. Atje në këtë rrugicë jetonin disa familje dhe kishin të veçantë shoqërore, inoçencën, mungesën e dëshirës për intrigë, të shoqërueshëm, duke rrezatuar një farë qytetërimi, e cila pak a shumë influencoi në politizimin e qytetit, atje ishin tregtarë të shkathët, të zotë në tregti dhe të veçantë në menaxhimin e mallit. Me klientin vendosej gjith-monë në raporte inferiore, duke e respektuar, pavarësisht nga pozita shoqërore e tij; nga kjo ata preferoheshin prej klientëve, të cilët dilnin nga magazina me mall të blerë të sigurt, dhe si persona të respektuar. Në atë periudhë kishte plot “tregtarë vendas”, që ne vlonjatët, i emërtu-am matrapazë. (Dua të bëj një shpjegim: matra-pazi tregton një mall në kushte sharlatanësh, pa njohur asnjë ligjësi, që i lëvizin çmimet ashtu siç ua hante mëndja, mbi bazën e preferencës, mbi bazën e të vetmit mall, mbi bazën e momentit).

Tek çifuti nuk kishte lëvizje të këtyre çmi-meve, nuk kishte spekulim me mallin. Fjala vjen, blije mjaltin tek çifuti dhe tek matrapazi. Tek çifuti kurrë nuk blije tjetërsoj mjalti, veç mjaltit natyral, prodhim të bletëve; tek matrapazi nuk ishte e jashtëzakonshme, që mjalti i blerë, gjithçka mund të ishte, por mjaltë nuk ishte. Matrapazi në këtë formë, humbiste klientin dhe fitimin e çastit e himnizonte e fetishizonte dhe nuk llogariste, pas këtij çasti që s’do t’i shitej më as mjalti origjinal. Në kushte të tilla, pa e sofis-tikuar, duke parë se sa shumë akumulohej me para çifuti, shumë vetë mësuan të tregtojnë, sepse ai nuk falsifikonte dhe aq më shumë e vlerësonte klientelën. Aty në atë rrugicë, përveç tregtarëve, kishte edhe zanatçinj, si rrobaqepës, të cilët me intuitën e tyre të mençur kapën disa qepje që mjedisi vlonjat i nënvlerësonte. Këta zanatçinj treguan se ata e kishin studiuar këtë gjë me laps në dorë, madje do të thosha kishin manifestuar edhe virtyte të një kostologu (vendos çmimet), të zotë, të aftë, të talentuar. E veçanta për t’u përmendur është, fjala vjen. Çi-futët qepnin kapele, ndërkohë kur rrobaqepësit vlonjatë e nënvleftësonin këtë vogëlsirë. Ata me

dossier

Page 13: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

13• E premte 8 mars 2013

»

këtë profesion nxirrnin pagesën ditore dhe ka-pitalin (siguronin para). Të mos e zgjasim, midis tyre dolën intelektualë shumë të zotë, sidomos në fushën e kontabilitetit, që në çdo ndërmar-rje profesionale, për saktësinë matematikore, për intuitën e zgjuar, për persona që nuk kishin dështuar për vite, sidomos në bilance, që ishte kyçi i llogaritarit kontabël. Ata influencuan për të dalë në Vlorë llogaritarë të mirë. Shumë herë nga këta, nuk e kishin arsimin përkatës, por sak-tësia dhe intuita i bëri të paluajtshëm në po-zicionet e tyre. Si nxënës në shkollat e mesme dhe të larta, ishin në radhët e më të mirëve. Mbaj mënd shokun tim Danielin, dallohej në të gjithë shkollën, për një nxënës sistematik dhe të disiplinuar në sjellje, i cili nuk qëndronte dhe nuk tregonte asnjë gjurmë të hijes së dhunës prindërore. Ne, nënat e baballarët, na rrihnin që të mësonim. Na detyronin të ishim të disiplinuar, në kuptimin që të vendosnim një plan pune dhe t’i rrinim besnikë këtij plani pune. Ne shkisnim nga kjo disiplinë fshehurazi duke iu dhënë prec-edencë lodrave, ndërsa Danieli ishte besnik i një plani pune. T’u them një gjë të veçantë. Danieli, nuk lexonte libra jashtëshkollorë, nuk e kishte qejf shumë letërsinë. Unë isha e kundërta e tij. Nuk kishte bibliotekë si unë. Prandaj e pranoja si shok dhe me tërë forcën e mundin që kisha e bëra të lexonte, ta donte letërsinë artistike, mad-je ta aspironte një bibliotekë. E veçanta midis tij dhe meje: Unë, fjala vjen ndër katër libra që blija, filloja të parën dhe kur s’më pëlqente, filloja të dytën. Kur s’më pëlqente e dyta e lija pa lexuar e filloja tjetrën. Ai, në mënyrë të veçantë dhe për çudinë time, pa mbaruar të parën nuk fillonte të dytën. Do të thosha se brenda tij organikisht i manifestuar në këtë të veçantë, bënte dritë në shpirt, se të jetuarit me disiplinë ishte organike e shkrirë në natyrën e tyre, e integruar në qën-drimin e tij ndaj jetës dhe emocioneve. T’u them një të veçantë të çuditshme. Unë kurrë s’e kam dëgjuar këtë si veçori të natyrës njerëzore edhe nuk dua t’ia përmend emrin për këtë rast. Dikush, i krishterë, kishte miqësi shumë të ngushtë, me një çifut dhe ata (le të qeshim), shkëputeshin nga njëri tjetri, vetëm të premteve 2 orë, atë orë, atë ditë, kur ishte kryqëzuar Krishti. Para-doksale! U përmendej le të qeshim! Ka dhe më tutje. Ai personi i krishterë, kur ishte me shër-bim, i besonte këtij çifuti familjen e vet dhe në mbrojte të saj, duhej të flinte me gruan e tij në një dhomë, pa asnjë paragjykim, me një besim të jashtëzakonshëm (ngjarje e vërtetë). Nuk kam dëgjuar ngjarje të tillë, që më bën ta shikoj këtë izraelit nga disa pozita shoqërore të mahnit-shme. Ky ishte një tregues, që ta vlerësosh këtë

lloj personaliteti, këtë lloj fenomeni ideo-moral, i pakonceptueshëm, në mjedisin tonë shoqëror. Më mbetet enigmë, për sa asnjë prej tyre nuk u bë mekanik, marangoz, etj, në profesionet e vështira, si karpentier, tapicier, etj. Mos vallë nuk i pëlqenin mjediset me goditje?! Nuk i pëlqenin mjediset me vështirësi të mëdha fizike?! Dhe kjo duke pasur sasinë më nxjerr në një konkluzion cilësor, që e specifikon këtë lloj humane nga disa veçori, që unë nuk mund t’i interpretoj. Në jetën private, ai çifut, dinte të jetonte. Shumë herë, ne bënim mbrëmje bashkërisht me ta. Midis tyre kishte plot instrumentistë të talentuar, që patosin e veçantë të këtij lloj temperamenti, e shikonin tek ne, në mënyrën stereotipike atje ku ishte jeta, si ai fenomeni i mirënjohur në biologji “Iliotropia”, ku lulja ose bima, flutura etj, ka për tendencë biologjike të shkojë drejt dritës, të kthehet drejt dritës, ta shohë dritën që është rrezatim i jetës, si element simbiotike me vetveten.

Njoha familjen e Ana Kohenit. Në periudhën që e njoha unë rreth viteve ’60, ajo dhe i vëllai i saj, Elio Koheni, ishin nxënës shkolle. Më shumë i kam njohur në plazh. E thënë me përgjegjësi, ata e jetonin këtë mjedis me gëzimin organik të qenies së tyre. Shikoheshin nga i gjithë mjedisi me ven-eracion. Nuk pata asnjë rast, që të dyshoj, që ata të spekulonin me atë veneracion. Gjithmonë i shihje pikërisht atje ku ishte zhurma e jetës atje ku shfaqej energjia e këtij gëzimi të jetës; jashtë melankolive. Jashtë pozave të trishtuara! Jashtë demonstrimeve që dashje pa dashje ndër të rinjtë krijon një farë dhune shoqërore. Me një fjalë man-ifestonin lirinë individuale në mjedisin shoqëror. Një element fare i qartë i qytetërimit europian, që influenconte në mjedisin e të rinjve, si bukuri sho-qërore dhe afirmim të asaj që sot i themi kulturë e të jetuarit, e të menduarit, e të emocionuarit. Sigurisht i njihnim çifutët e Vlorës. Por, jo! Asn-jëherë, nuk u trajtuan kurrë si emigrantë. U pran-uan, qoftë zyrtarisht, qoftë shoqërisht, si vlonjatë autokton. Me disa cilësi të veçanta, siç ishte çdo vlonjat me tipare dhe karakteristika që i ka krahi-na për prejardhjen e vet, edhe çifuti për vlonjatët, quhesh qytetar vlonjat me origjinë çifute. Çifutët në Vlorë kanë bërë martesa edhe jashtë racës së tyre. Çifutët nuk u përzien me politikë. Çifutët prunë një dozë të mirë të qytetërimit, sepse shumica e tyre kishin ardhur për të emigruar nga vendet fqinje, që kishin një nivel qytetërimi më të lartë, se sa Shqipëria; nga Greqia, nga Italia dhe u mirëpritën. Kjo ka qenë kryesore në vlerën e bashkëjetesës disa shekullore dhe që e bëri të domosdoshme mbrojtjen e tyre gjatë Luftës II Botërore në Shqipëri. Ky trajtim shekullor, argu-menton faktin se në shumicën e rasteve çifutët

mbrojtën vetveten, duke kompromentuar nëpu-nësit e pushtuesit, me para, me flori. Megjithatë ne si popull nuk u ndiem, nuk reaguam për keq. Përkundrazi i donim me mish e me shpirt, një fat të mirë për ta. Feja çifute ka ndihmuar, por pa shkelur, pa vajtur në ekstremitete, sepse në pop-ullin tonë ekzistonte një dozë ateizmi, ku besimi fetar shumë herë trajtohej, si legjendë, dogmë, diçka imtime, gjithsesi me lirinë e përzgjedhjes. Vlonjatët nuk kanë qenë asnjëherë totalisht be-simtarë, por prapë kanë besuar. Ka një thënie: “Jepi gjermanit një dogmë, të të vijë prapa”. Për analogji do të thosha: “Jepi shqiptarit një dogmë të të largohet, rrezik për jetë”. Dogma “tek çifutët ishte një koeficient që mbante në bashkësi” dhe për këtë unë kam qenë i pranishëm në ritin e tyre fetar. Ai respektonte për hir të paraardhësve të tij. Do të thosha në mënyrë metaforike, si betim, ndaj paraardhësit të vet. Kjo nuk do të thotë se ata hynin në kontradiktë me konceptin e profetit Moisi, e respektonin këtë profet ose Abrahamin. T’u them në mënyrë të veçantë, edhe unë e re-spektoj këtë profet dhe vazhdoj ta respektoj, për figurën legjendare të këtij, formimin misterioz. Nuk jam i vetmi. Mikelanxhelo i bëri skulpturën Moisiut dhe kur e mbaroi i tha me patos: “Fol Moi-si”. Dhe i theu gjurin e mermertë, i cili sot e kësaj dite mbetet si dëshmi i atij patosi gjenial. Kemi piktura të mëdha të pavdekshme për Abrahamin, ku ai (profet) ishte gati të therorizonte birin e vet për perëndinë. Kryeveprat, të cilat erdhën deri në ditët tona, me dy misione: Së pari motivet, që e shtynë autorin dhe së dyti inspirimi për të dhënë cilësi kaq të larta, të pavdekshme në historinë e njerëzimit”. Këta janë çifutët.

Origjina e një ushtrie inteligjenteAutori francez, Pol Zhinievski në revistën

“Revue militarie generale” nr. 21971, bën këtë vlerësim në lidhje me edukimin e ushtrisë izraelite: “Ushtria e izraelit është në qendër të vëmendjes që prej krijimit të saj. Famë e madhe, legjendë. Dhe legjenda e saj endej në skenën e historisë, para se ajo të dilte në skenë. Hagana (fjalë he-braishte, që do të thotë “mbretje”, organizimi paraushtarak çifut, që ishte bërthama e forcave izraelite), milicia e bashkësisë çifute të Palestinës etj. Duket se tradita, asnjëherë e përgënjeshtruar e Davidit fitimtar që përballon gjithnjë Goliatin është fat, burim frymëzimi, hajmali për çifutët, sa herë që ata kanë rastin (të cilin historia shpesh ua ka mohuar), të ndeshen me armë në dorë me armiqtë e tyre. Ku qëndron epërsia e ushtrisë së Izraelit? Ai lufton me forca të pakta. Sigurisht, ka mjaft fitore, ndër vite të Izraelit, por krye-sore është fakti që prej vitit 1948, atij i është dashur, ose të fitojë, ose të vdesë. Izraeli, nuk ka veçse një rrugëzgjidhje të vetme. Dhe mungesa e plotë për të gjetur rrugëzgjidhje të tjera shpre-het, te çdo luftëtar në formën e një morali të lartë. Sepse çdo ushtar lufton për jetën, ekzist-encën e tij dhe, jo vetëm për ekzistencën e tij, por të çdo pjesëtari të familjes. Pak ushtarë njeh historia, që në kuptimin e plotë të fjalës të jenë aq të interesuar, aq të lidhur me luftën. Lind py-etja, si e fiton dhe e ruan atë nivel. Duhet pran-uar se edukata e përgjithshme që merr ushtari izraelit, ka të bëjë me ndikimin e tërë ushtrisë mbi popullsinë në Izrael, që është shumë i madh. Dhe jo si në disa vende të diktaturës ushtarake me anë të presionit politik të ushtrisë, pasi ajo nuk luan ndonjë rrol të tillë në Izrael, por sepse ushtria është institucioni më i rëndësishëm edu-kativ në Izrael. Ushtria i përfshin të gjithë dhe njihet përqindja më e lartë në botë e mobilizimit. Ushtria përbëhet, prej të diplomuarve. Ndërtimi i kësaj ushtrie inteligjente fillon, që në bazë. Mos vallë izraelitët i edukojnë në mënyrë artificiale ushtarëve të tyre, një nacionalizëm neohebraik, të cilat mund të ishin bërë në realitet, pas 2000 vjetësh të huaj ndaj atdheut të tyre të rigjetur? Njerëzit që e bëjnë këtë janë të bindur që jo. Duke i mësuar ushtarit një gjeografi të gjallë, duke e zhytur në të kaluarën; rrënjët e tij ush-qehen në një substancë ushqyese magjike të përpiktë dhe ngjitëse: Të kuptuarit në mënyrë të ndërgjegjshme se kanë një atdhe dhe cili është ai. Duke u nisur nga i njëjti shqetësim për përpikëri, promocionet e historisë janë përm-bysur. Rëndësia që i është kushtuar ringjalljes së kombit në kohën tonë duket nga fakti që një volum, i njëjtë nga madhësia i është akorduar historisë së sionizmit, 4000 vjet nga njëra anë, 70 vjet nga ana tjetër. Por, që peshojnë njësoj. Një histori e shkurtër-por sa e pasur në ngjarje. Mësimi direkt i Toras (emri, që çifutët i kanë vënë ligjeve të Moisiut dhe pesë librave që përbëjnë

biblën) dhe i përmbajtjes së historisë shoqërorë të judizmit, zënë në ushtri, me kushtetutë një vend mjaft të rëndësishëm. Ky mësim nuk ka në vetvete asgjë fetare (në kuptimin e katekizmit): 80 kapitujt e zgjedhur në Dhjatën e vjetër, kanë për qëllim të tregojnë qartë, cilët janë qëllimi dhe morali që ata i predikojnë botës, dhe që të kuptojnë me ndërgjegje të plotë, që përmes 100 origjinave të fundit, çifuti izraelit, ka një vend, një kulturë, një popull. Zoti ynë ka qenë gjithmonë Zoti i lirisë. Kjo duket që në paragrafin e parë të Dekalogut. Në të gjithë judizmin zotëron fryma e çlirimit të njeriut me anë të qytetërimit, nga prangat e natyrës që na është dhënë për ta dominuar”.

Nuk po zgjatem në këtë shkrim shkencor, prej dhjetë faqesh të këtij autori, ku të bën përshtypje arsimimi dhe gradimi i ushtarëve dhe oficerëve izraelitë, në një karrierë paralele të ngritjes, nëpër shkolla të larta të një testimi mjaft të rreptë, universitar dhe akademik. Ush-tria e izraelit, ka karakteristikat dallues të një arsimi hirearkik dhe është pa dyshim ushtria më pak militariste në botë, në atë kuptim që militarizmi tregon frymën e kastës apo të një programi që dallohet nga gjithë kombi. Ky “kurs demokracie” prej tre vjetësh ose më tepër për ushtarët e karierës, ushtron një ndikim të thellë në jetën e qytetarëve. Në ushtrinë e izraelit barazia e shanseve është një diçka reale. Cilado qoftë pikënisja e tij, çdo ushtarak, me mjetet e studimit që i janë vënë në dispozicion, mund të shkojë aq lartë, sa meriton. Kjo ndjenjë demokra-cie në problemin e gradimeve, kjo korrektesë që ekziston në ushtrinë izraelite, për të mos marrë parasysh pabarazinë shoqërore, shkakton tek ushtarakët me origjinë modeste, besim real në demokracinë politike. Ushtria bën një punë re-ale për shkrirjen e bashkësive heterogjene në një popull izraelit homogjen. Kështu shpjegohet puna e bërë me të gjithë çifutët e ardhur nga vendet e pazhvilluara dhe nga ato të zhvilluara, për t’i futur në një emërues të përbashkët dhe një ide të përbashkët. Njohja e hebraishtes është e detyrueshme dhe për të gjithë ushtarët e ard-hur, ndërsa studimet kryen gjatë kohës së shër-bimit ushtarak dhe pajisjes me certifikata dhe diploma të posaçme. Nuk ka ushtarë pa arsimim minimum dhe kurse të veçanta ushtarake. Mbi të gjitha, moto e tyre është, se këta duhen bërë çifutë-njerëz të barabartë. Kjo pikëpamje është e domosdoshme për çështjen kombëtare në ushtri. Sepse ushtarët janë si binjakët: Në qoftë se i jep njërit një rrip blu, duhet t’i japësh një rrip blu edhe tjetrit. Gjë pa të cilën i gjithë morali ushtarak, i cili nuk pranon privilegje, veç atyre që lidhen me rangun e detyrën; do të shembej. Për të krijuar këtë ndjenjë barazie ushtria, ka shpikur një sistem të përsosur. Ajo boton dhe shpërndan një sërë broshurash mbi bashkësitë e ndryshme çifute që përbëjnë Izraelin: Jemenasit, polakët, marokenët, egjiptianët etj. Kështu me radhë, çdo “klasë”, çdo “racë”, “fis”, i izraelit ka qëndruar në skenë, prapaskenë dhe në qoshet e harruara të historisë së tij dhe lëkundjet e fatit politik të “fi-seve”, të ndryshme të popullit, ka kontribuar në krijimin e një superioriteti në krahasim me infe-rioritetin sasior të popullsisë së tyre. Autori në bazë të këtyre ideve të shkruara me shifra dhe fakte, nëpërmjet luftërave të ndryshme që nga koha e romakëve e deri në vitin 1948, e përfun-don shkrimin me këtë sentencë: “Cilido qoftë në fund të fundit vendimi i historisë, mund të themi se ushtria e Izraelit, ndjek një rrugë të përcaktuar mirë. Në një dorë shpatën dhe në tjetrën veglat e punës, ajo realizon shpresën biblike, bile me mesianike (meshë) për të transmetuar, armët e saj në kazma. Futja e një elementi utopik nuk dobëson aftësinë e saj për luftë, por i jep një ndjenjë njerëzore dhe një justifikim universal”.

Për ironi të fatit këto botime janë bërë në ushtrinë tonë me porosi të Enver Hoxhës, duke u konsideruar sekrete dhe me qëllimin e përvetimit të përvojës së ushtrisë izraelite, të cilën e kraha-sonte me tonën, të rrethuar me armiq. Them iron-ike, sepse si në parathënie dhe në pasthënie të këtyre shkrimeve, ushtria izraelite cilësohej impe-rialiste, borgjeze dhe çdo gjë politike, por kurdo-herë ushtria shqiptare na ishte “më e zonja” dhe më “e para” në botë, duke ia kaluar edhe asaj iz-raelite. Ky kontrast botëkuptimor i bën çifutët një komb me vlera ta pakrahasueshme, në krahasim edhe me lloj diktaturash apo shpikjesh perverse të njerëzimit, që rastësisht vlerësohen edhe në Shqipëri. Në fakt kjo kontradiktë logjike ka të bëjë me intelektin, se sa me shtangiet kriminale, që e kanë lënë pas Krishtit, botën shoqërore.

dossier

Page 14: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

14 E premte 8 mars 2013 •

«

ndahet nga jeta alvin leeBota ka humbur një tjetër talent të muzikës. Bëhet fjalë për kitaristin britanik Alvin Lee, i cili është ndarë në moshën 68-vjeçare. Vdekja e tij ka qënë e papritur, për shkak të një komplikacioni gjatë operacionit. Alvin Lee ka lindur në Not-tingham të Anglisë në 1944. Për herë të parë ka luajtur në kitarë në moshën 13 vjeçare. Më pas, në moshën 15 vjeçare formoi grupin Jaybird, ku banda fitoi popullaritetin gradual-isht. Më vonë një promotor koncerti i merr ata në Amerikë për një tur, ku publiku filloi të adhuronte muzikën e tyre. Lee u largua nga banda në 1975. Për të ndërtuarr një kar-rierë solo. Albumi më i fundit i Lee është “Still on the Road to Freedom”, nxjerrë në 2012. Në website-n e tij janë shprehur ngushëllime pa fund, duke falenderuar për muzikën që krijoi.

mendes nuk do të jetë regjisor i ‘Bondit’ të ardhshëm

Për suksesin e madh të filmit “Skyfall” që ka kaluar shifrën e përfitimeve prej një miliard dollarësh, një meritë e madhe i takon regjisorit Sam Mendes. Mirëpo, filmi i radhës mbi spiunin britanik nuk do ta ketë për regjisor 47-vjeçarin, i cili ka vendosur të tërhiqet. Empire Online citon Mendesin të ketë thënë se e ka pasur shumë të vështirë që ta re-fuzojë ofertën për xhirimin e vazhdimit të radhës me ak-tor kryesor Daniel Craigun. “Regjia e ‘Skyfall’ ka qenë një nga përvojat e mia më të mira në jetën profesionale, por unë e kam teatrin dhe përkushtimet tjera, duke përfshirë produksionet e ‘Charlie And The Chocolate Factory’ dhe ‘King Lear’, që kërkojnë përqendrimin tim maksimal në vitin e ardhshëm dhe më tej”, ka thënë Mendes.

mariah Carey nxjerr parfumin e ri ‘mariah Carey dreams’

Ka kohë që ka paralajmëruar botën për një tjetër parfum të mrekullueshëm dhe tani ka erdhur momenti. Mariah ka nxjerrë reklamën e parfumit më të ri, duke qënë vetë ajo që reklamon parfumin e saj ‘Mariah Carey Dreams’. Duke pos-tuar fillimisht reklamën në twitter, Mariah është shprehur se është e kënaqur dhe e emocionuar njëkohësisht për këtë parfum të ri. Reklama tregon këngëtaren me një fustan ngjyrë purpur i zbehtë me shishen e parfumit poshtë dhe me citimin “realizoni ëndrrat tuaja.” Kjo nuk është prurja e parë në botën e produkteve të bukurisë për Carey. Ajo ka nxjerrë dhe parfume të tjera si ‘Forever’ dhe ‘M by Mariah’.

Lamborghini Venenos, një raketë në rrugë

të kesh dikë ku mund të mbështetesh në situata të vështira gjatë jetës, është diçka e paçm-ueshme. Siç

thotë edhe një shprehje e vjetër, një mik i mirë duket në ditë të vështirë. Kjo thënie u jep kuptim lidhjeve të veçanta miqësore që veçanërisht femrat krijojnë mes tyre.  Të brishta mjaftueshëm për të qenë joshëse, por të forta sa duhet për të përballur dhe luftuar vështirësitë, gratë mund të jenë një mike e besu-eshme dhe e fortë. Mjafton të dish të fitosh dhe të japësh shpirtin në një miqësi të tillë. Është e sigurt që femrat nuk mund të kenë shumë shoqe të ngushta, por kur ato e konsiderojnë një të tillë mund të zgjasë përjetë. Miqësia mes femrave është vërtet një marrëdhënie speciale që nuk ndan vetëm dëshirën e mirë për të kaluar kohë bashkë, por është një lidhje e fortë që të bën të investosh shpirtin brenda saj. Ato dinë të jenë besnike, këshilluese të mira në momente kritike, por edhe forca ku mund të besosh zgjidhjen e momentit kritik. “Shtëpiake të Dëshpëruara” është absolutisht një nga tril-let më të bukura të prodhi-meve kinematografike dhe absolutisht modeli më perfekt i miqësisë së pastër mes shoqeve. Lineta, Gabi, Brija dhe Suzana edhe gjatë këtij sezoni televiziv kanë shpalo-sur marrëdhënien intime mes tyre dhe sakrificat që kanë

Volkswagen ka prezantuar në sallonin e Gjenevës Lam-borghinin e ri i cili do të

prodhohet vetëm në tre copë. Lam-borghini Venenos e ka marrë emrin sipas një demi legjendar ndërkohë që secila prej tyre do ketë një nga ngjyra e flamurit italian. Makina bën 0-100 km/h për vetëm 2.8 sekonda dhe kap një shpejtësi maksimale deri në 355 kilometra në orë.Makina me motor 6.5 litra dhe 12 cilindra ka 750 kuaj fuqi ndërsa çmimi i saj shkon 4.6 milion dollarë.

Miqësia mes femrave

model për tu ndjekur është edhe miqësia e 4 vajzave nga Tirana, Irsës, Boranës, Dorinës dhe Orianës. Ato nuk i ka bërë bashkë jetesa në të njëjtën

kaluar për të mos tradhëtuar njëra-tjetrën. Model i bukur për tu ndjekur, por jo i pavërtetë. Jo kaq e dramatizuar dhe aspak e famshme, por një

lagje, por vendi i punës. Prej tre vjetësh kolege, tashmë e kanë tejkaluar marrëdhënien formale dhe sot janë mikesha të betuara për njëra-tjetrën.

Gossip

Page 15: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

15• E premte 8 mars 2013

»

Jessica simpson pret djalëJessica në mënyrë aksiden-tale ka bërë të ditur seksin e fëmijës që ajo pret. E ftuar në një intervistë për Jimmy Kim-mel, ajo ka thënë pa dashur se kjo shtatzani ka qënë më me probleme dhe se nuk e dinte se djemtë sillnin kaq shumë shqetësime, duke shkaktuar kështu të qeshura tek prezan-tuesi, ku më pas Jessica kuptoi se sapo bëri të ditur publikisht se ajo është në pritje të një djali kësaj here. Ajo shpreson shtatzania e dytë të mos i shtojë shumë dëshirën për të ngrënë, pasi i`u desh vërtet shumë punë për të humbur kilet e tepërta që Jessica morri nga lindja e parë.

rita ora lidhet me robert pattinson?Rita Ora që ishte ndarë nga Rob Kardashian një vit më parë, është në kërkim të një të dashuri të ri dhe si duket e ka gjetur atë. Ai është ylli i filmit “Twilight” Robert Pattinson. Rita, që është në një turne në Australi, ka ftuar shokun e saj, i cili ka qenë mjaftë i zënë me filmin e ri “The Rover”. “Kurrë nuk e kam ditur që ai është britanik, ai është i ëmbël. Kam menduar që është amerikan”, ka thënë ajo për gazetën “Aus-sie”. Ky lajm konfirmohet edhe më shumë pasi që “gruaja” e Ritës, Cara Delevigne ka “hum-bur” në një turne të sajin.

rihanna bën striptizëm për të reklamuar çizmet

Rihanna përsëri trondit Instagramin duke postuar foto e zhve-shur. Po cili ka qënë qëllimi i posterit provokativ? Ajo ka postuar një foto bardhë e zi, e cila pozon vetëm me të brëndshme, me çizme të gjata deri tek kofshët të lidhura me një rrip tek beli. Në fakt qëllimi i saj është vetëm reklamimi i çizmeve prada.

Weisz: nuk jam aktore tipike Hollivudi

Kohët e fundit njihet si zonja Bond për arsyen e thjeshtë se është e martuar me aktorin që interpreton rolin e agjentit 007, britanikun Daniel Craig. Rachel Weisz është shprehur në një intervistë për revistën ‘Esquire’ se nuk i pëlqejnë rolet në filmat komercialë, ndryshe nga aktoret e tjera hollivudiane. “Problemi im është se tërhiqem nga materiale që nuk janë komerciale dhe që nuk kanë vëmendjen e kujtdo. Më duken shumë interesantë këta filma jokomercialë”, thotë aktorja 42-vjeçare. Edhe pse jo në role të mëdha, Weisz ka arritur shumë sukses gjatë karrierës dhe këtë gjë e shpjegon kështu: “Kam ecur gjithmonë me strat-egji. Ka shumë filma të mëdhenj që i kam refuzuar sepse nuk kam dashur të konsumohem tek publiku.” Rachel Weisz është martuar me Daniel Craig në vitin 2011 në mënyrë sekrete. Të ftuar në ceremoni kanë qenë vetëm 4 persona, përfshirë dy fëmijët e tyre që i kanë nga martesa të mëparshme.

Miley CyruSshkëPuTeT NgA

TWiTTer PAs ThAsheTheMeVe

Për NDArje

miley Cyrus ka bërë të ditur për 11 mil-ionë ndjekësit e saj në Twitter se do të shkëputet për pak kohë nga rrjeti social tëitter. Ndoshta Cyrus ndihet e lodhur nga spekulimet e shumta që janë bërë në lidhje me të dhe të fejuarin e saj Liam Hemsworth si dhe nga fjalët se nuk do të ketë martesë mes tyre. “Jam e lodhur nga

LA, dhe nga gënjeshtrat që vijnë nga ky vënd, unë nuk e kam prishur fejesën time”, ka thënë Cyrus. Thashethemet për një ndarje mes Cyrus dhe Liam erdhën nga disa rrethana që përf-shijnë Liam në një aferë me January Jones. Burimet tregojnë se Liam ka puthur aktoren Jones në sytë e publikut në një fetsë në hotel Chateau Marmont hotel në muajin Shkurt. Mes tyre dukej si kur kishte një lidhje të fortë, konfirmon burimi. Edhe pse kjo ndarje ka mundësi të ndoshë pasi çifti është ndarë më parë dhe janë bashkuar përsëri. Liam i ka propozuar Cyrus në Maj, por ajo e ka bërë të ditur vetëm një muaj më vonë. Më vonë ajo përhapi fjalë sikur ishte martuar në mënyrë sekrete me aktorin.

Gossip

Page 16: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

16 E premte 8 mars 2013 •

« ThAsheTheMevip

Joana është e shqetësuar për lidhjen e saj jashtë shtëpisë dhe i kërkon Oltës që të flasë me të. Të dyja vajzat kanë dalë në oborr dhe duke bërë

ecejake kanë biseduar për lidhjen e Joanës. Joana i ka shpjeguar Oltës se është e shqetësuar për lidhjen e saj dhe ndjehet e frikësuar se si do ta presin sjelljen e saj familja dhe i dashuri që ka jashtë. Sipas Oltës, familja do ta përkrahë gjithmonë, ndërsa për të dashurin i thotë se ai tashmë e njeh mirë dhe duhet të ketë besim tek ajo. Joana i thotë se ndjehet e frikësuar se si e interpreton i dashuri i saj afrimitetin që ka krijuar ajo me Anaidin. “Nuk dua që ai ta keqkuptojë këtë, dua që të më kuptojë e të më japë kohë që të flasim kur të dal jashtë”. Olta e ka këshilluar që të qetësohet dhe të mos e vrasë mendjen sepse në këtë mënyrë ajo po lodh veten. Më pas aty vjen edhe Jonilda dhe Joana ia tregon edhe

marselini e iliri: elona ka prirje të kundërta seksuale

Ndërkohë që banorët ishin ndarë në dy grupe në dhomat e gjumit, Iliri dhe Marselini, të cilët ndodheshin në sallon kanë folur për Elonën dhe mendimin që kanë krijuar për të. Djemtë mendojnë se Elona është e zhgënjyer nga meshkujt dhe se duhet të ketë pasur zhgënjim shumë të madh në jetë, pasi e shikojnë edhe shumë të distancuar me meshkujt e shtëpisë. Ndërsa Marselini mendon se, “Mund të ketë ndryshuar shije seksuale”. Të dy e mendojnë si të vërtetë faktin që ajo nuk mund të ketë tërheqje për meshkujt. Marselini mendon pozi-tivisht faktin që ajo kërkon të kthehet në Shqipëri dhe është e vetmja gjë që i pëlqen tek ajo. Disa nga banorët shkojnë në pishinë dhe fillojnë të bëjnë shaka, duke e ngacmuar Ilir-in në lidhje me marrëdhëniet që mund të krijojë me femrat e shtëpisë. Më pas, të gjithë mblidhen në dhomën e gjumit të katit të dytë e qeshin, duke krijuar situata humori në shtëpi. Ndërsa Eldora dhe Elena zgjohen nga zhurmat e banorëve të tjerë dhe të nxehura nga kjo gjë thurin plan që t’i zgjojnë të nesërmen, duke i gënjyer se Vëllai i Madh i ka ngarkuar me një mision. Banorët hapin tema të ndryshme diskutimi, duke dhënë mendimin e tyre lidhur me marrëdhënien në çift, dashurinë e tradhtinë. Pas bisedave e diskutimeve, banorët kërkojnë të flenë gjumë dhe vendosin që kjo të jetë nata e fundit që qëndrojnë zgjuar deri në mëngjes, pasi të nesërmen nuk mund të jenë energjikë dhe aktivë. Pasi i uro-jnë natën e mirë njëri-tjetrit, banorët vendosin të flenë.

iliri premton: “nuk do ta përdor më fjalën ‘rrugaçe’”

Pas debatit midis Joanës dhe Ilirit, duke fajësuar të dy banorët për pjesën e tyre të fajit Arsimi dhe Anaidi kanë dalë në kop-sht dhe kanë komentuar. Pak më vonë ka dalë edhe Olseni e të tre kanë komentuar të gjithë debatin mes tyre që nga fillimi. Ndërkohë, edhe banorët në dhomën e gjumit kanë komentuar debatin, duke përsëritur veten me komentet për secilin banor e duke dhënë mendimin personal lidhur me ba-norin që është fajtor për debatin në fjalë. Pasi është bashkuar

edhe Iliri me djemtë, debati ka fil-luar sërish duke i dhënë këshilla Ilirit. Ai ka prem-tuar se nuk do ta përdorë më fjalën “ r r u g a ç e ” , edhe pse e ka pjesë të

fjalorit të tij dhe do ta ketë shumë të vështirë ta eleminojë. Pasi e kanë kaluar këtë moment, disa nga banorët kanë dalë në kopsht e kanë filluar të flasin për tema të ndryshme, si fil-mat e fundit dhe kinemanë. Banorët kanë shkuar në dhomat e gjumit e janë bërë gati për të fjetur gjumë, ndërsa kanë vazhduar të bisedojnë me njëri-tjetrin edhe për disa minuta. Anaidi dhe Joana kanë shkuar në krevatin e tyre, ndërkohë që Anaidi u kujde për këtë të fundit, duke e përkëdhelur dhe puthur e pas disa minutash të dy i zuri gjumi.

Afrimiteti me Anaidin, shqetëson joanën

për lidhjen e saj jashtë

Në orët e vona të mbrëmjes, Anaidi dhe Joana kanë bisedu-ar për banorët dhe tempera-mentin e disa prej tyre. Anaidi ka folur për dyshimet që ka rreth banorit që e ka nominuar. “Unë që në momentin që pyeta Arsimin për arsyet që mund të më nominonte, s’kam pyetur njeri tjetër”, shprehet Anaidi. Ai ka thënë se është i sigurt që ai që e ka nominuar, është Arsimi. “Nino nuk ta ka bërë, as Nino, as Dori”, i ka thënë Joana. Anai-di ka treguar se është i sigurt për të gjithë banorët, duke përmendur rastet ku i ka për-jashtuar si variante se mund ta kenë nominuar. Ai ka thënë se është në dyshim midis Arsimit dhe Elonës. “Se përse dyshoj për Elonën, nuk ta them dot”, ka thënë Anaidi, duke men-duar se shkaku i nominimit të Elonës mund të ketë qenë për shkak të zbulimit të sekretit të saj. Gjithsesi, gjatë analizës që ka bërë për minuta të tëra, Anaidi është pothuajse i sigurt për nominimin që i ka bërë Ar-simi. Anaidi mendon se Iliri bën të pamundurën që të mos kri-jojë debat me të, sepse men-don se nuk ia del dot në debat

komunikimi”, thotë ndër të tjera Joana. Vajzat i thonë së ndoshta i dashuri i saj mund të bëhet xheloz për afrimitetin që ka krijuar ajo me Anaidin dhe Joana thotë “kam frikë se fakti që më shohin shumë vetë mund ta bëjë t’i shkelet krenaria”. E ndërsa Joana flet për të dashurin e saj, Jonilda e këshillon duke i thënë që të mos shqetesohet sepse nëse i dashuri i saj nuk ka besim tek ajo, atëherë nuk ia vlen që të vazhdojë më tej me të. Joana vazhdon të shprehë shqetësimin e saj, duke u shpjeguar vajzave se ajo nuk ka asgjë më shumë se miqësi me Anaidin. Ndërsa Jonilda dhe Olta janë munduar që ta qetësojnë duke i thënë se i dashuri i saj nuk ka pse të keqkuptojë veprimet e Joanës brenda shtëpisë.

anaidi: “Jam i sigurt se banori që më ka nominuar është arsimi”

me Anaidin. “Edhe debatin me ty po ma justifikonte”, është shprehur Anaidi. Pasi ka folur dhe analizuar karakterin e Il-irit, Anaidi ka premtuar se gjatë ditës së nesërme do të merret vetëm me Ilirin dhe do të mun-

dohet që të krijojë debat me të, pasi sipas Anaidit, Iliri nuk mund të sillet si një njeri se-rioz. Pas pak minutash atje ka shkuar Jonilda, e cila ka treguar për diskutimin që kanë bërë të gjithë së bashku për Ilirin,

fjalorin e tij të pahijshëm gjatë debateve dhe mënyrën se si i drejtohet ai femrave. Pas tij ka shkuar edhe Olseni në dhomë e të katërt kanë filluar të dis-kutojnë rreth bisedave që janë bërë me banorët e tjerë.

asaj shqetësimin që ka. “Nuk dua që të ndahem në mënyrë

publike, po kam frikë se vitin e fundit na ka munguar pak

Page 17: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

17• E premte 8 mars 2013

»ThAsheTheMevip

Kështu do të na vijë me videon e re këngëtarja Vesa Luma, e cila duket se është mbuluar me të gjitha pemët dhe barishtet e mundshme. Kënga mban titullin “24 orë” dhe klipi është punuar nga Urban Grafics. Urojmë që kënga të jetë shumë e mirë, ashtu siç Vesa e ka paralajmëruar.

fjolla morina, skena lesbikeKa ngjallur shumë provokime kjo foto e Fjolla Morinës në ditëlindjen e Big Mamës, ku gati puthet në buzë me një vajzë. Fotoja në fjalë është publikuar në “Facebook” nga vetë Fjolla dhe ka marrë shumë komente nga fansat e saj, të cilëve u kanë bërë shumë përshtypje këto skena lesbike të këngëtares. 

2po2: flori mumajesi, kantautori më i madh që ka shqiptaria

Për publikun ai është i njohur si 2PO2, ndërsa për miqtë e afërt është thjesht Besnik Canolli. Reperi i suksesshëm ka publikuar këtë javë në ‘Facebook’ këngën e re të kantau-torit Flori Mumajesi, “Pa jetë”, me mbishkrimin: “Herën e parë e publikova thjesht për rutinë, sepse bashkëpunimi ynë është i ngushtë. Këtë herë po e publikoj për të shpre-hur respektin që duhet të kemi për talentin, kompozi-torin, kantautorin, producentin dhe punëtorin më t’madh që ka Shqiptaria për momentin, Flori Mumajesi. Respekt!” Ka qenë ky publikimi i 2PO2, i cili tashmë është i njohur gjerësisht për bashkëpunimet e tij të suksesshme me Flori Mumajesin, si “Crazy girl” apo “Gjithë jetën”.

rezarta kundër dietave,

por me linja të mira

Këngëtarja Rezarta Shkurta cilësohet si një nga femrat më bukuroshe në skenën muzikore shqiptare. Madje, shpeshherë edhe trupi i saj në formë lavdërohet. Por, nëse dikush mendon se ajo mban dietë që të duket kështu, gabon. Këngëtarja ka treguar për ‘Top Chan-nel’ se ajo kurrë nuk ka mbajtur dietë dhe sekreti i formës së saj trupore është metabolizmi që ka. Që nga prezantimi i saj në “Kënga Magjike 2012”, vajza nuk ka sjellë diçka të re në treg.

Shkëndije MujAj:

kam qejf t’i lodh meshkujtShkëndije Mujaj ka ndarë me fansat e saj një tjetër foto bombastike të saj. “Qa kom qef mi lodh mashkujt, hahahahh”- ka shkruar bukuroshja në diçiturën e kësaj fotoje, të cilën e ndau me fansat e saj. Një ditë më parë ajo publikoi një tjetër foto duke pyetur: “a po knaqeni me mua?”. 

vesa luma, e mbuluar me gjethe në “24 orë”

Tuna si rita Ora?k

jo është këngëtarja Tuna, e veshur me plot ngjyra. Duket sikur ajo po imiton me këtë veshje pak a shumë

këngëtaren Rita Ora, apo ne jemi gabim?! Tuna vazhdon të qëndrojë ende në Tiranë deri në fund të Marsit kur përfun-don edhe “X Factor Albania 2”.

Page 18: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

18 E premte 8 mars 2013 •

« Koeficientët e lëndëve me zgjedhje

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.314 Gjeografi E Thelluar 1.415 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh T Ransporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.314 Gjeografi E Thelluar 1.415 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.1

9 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.222 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 120 Psikologji 1.121 Filozofi 1.122 Sociologji 1

23 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.336 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 120 Psikologji 1.121 Filozofi 1.122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.236 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 120 Psikologji 1.121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1

37 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1

12 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 120 Psikologji 1.121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 120 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.2

48 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 120 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.335 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 1.335 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1

37 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 120 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 120 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 1

24 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1

30 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.1

11 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-

KOEFICIENTETLENDET ME ZGJEDHJE

MASH kujtoHet Më në fund për voneSAt e krijuArA

Ja si i kanë koeficientet lëndët me zgjedhjeerta Bode

Ministria e Arsimit më në fund pas vonesës 6-ditëshe nxjerr koeficientet e lëndëve me zgjedhje. Shihet se nuk ka ndryshime në koeficientet e kësaj mature në krahasim me maturën e viti 2012 përveç vlerësimit maksimal që u është

bërë lëndëve të matematikës dhe letërsisë. Tani maturantët janë më të qetë në llogaritë e tyre dhe gjithashtu të lirë për të plotësuar formularin A-1 dhe A-1z. Në bazë të dy lëndëve që do të zgjedhin dhe rezultatit që do të marrin, koeficienti shër-ben si një shumëzim më tepër, që do të ndikojë në pikët e

fituara për çdo degë univer-siteti. Në koeficientet e nxjerrë kanë ndikuar universitet, duke treguar se sa e rëndësishme është lënda për çdo degë që ata ofrojnë. Lëndët e thel-luara e kanë koeficientin më të lartë se lëndët-bërthamë, sepse programi i tyre është më i zgjeruar.

UNIVERSITETI I TIRANËSFAKULTETI HISTORI-FILOLOGJI

HISTORI

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE

BIOLOGJI

GJEOGRAFI

GJUHë - LETëRSI

GAZETARI

BIOTEKNOLOGJI

MATEMATIKë

FIZIKë

KIMI

KIMI E TEKNOLOGJI USHQIMORE

KIMI INDUSTRIALE E MJEDISORE

TEKNOLOGJI INFORMACIONI E KOMUNIKIMI

INxHINIERI MATEMATIKE DHE INFORMATIKE

GJUHë FRëNGE

GJUHë GJERMANE

GJUHë ITALIANE

GJUHë GREKE

GJUHë TURKE

FAKULTETI I GJUHËVE TË HUAJAGJUHë ANGLEZE

INFORMATIKë

Page 19: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

19• E premte 8 mars 2013

»Koeficientët e lëndëve me zgjedhje

cioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve

Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale DheShëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1

27 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 1

10 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1

14 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.120 Psikologji 1.121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.120 Psikologji 1.121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.120 Psikologji 1.121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.120 Psikologji 1.121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1

40 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.3

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.1

20 Psikologji 1.121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.120 Psikologji 1.121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 1

26 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.3

8 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1

29 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.1

GJUHë RUSE

GJUHë ANGLEZE (FILIALI SARANDë)

GJUHë SPANJOLLE

PUNë SOCIALE

FILOZOFI

ADMINISTRIMDHE POLITIKë SOCIALE

SOCIOLOGJI

SHKENCA POLITIKE

GJUHë ANGLEZE (FILIALI KUKëS)

ADMINI - BIZNES (FILIALI KUKëS)

ADMINI - BIZNES (SARANDë)FAKULTETI I SHKENCAVE SOCIALE

PSIKOLOGJI

FAKULTETI I FARMACISË

FARMACI

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

INFERMIERI E PëRGJITHSHME

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

MAMI

FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

STOMATOLOGJI

FAKULTETI I SHËNDETIT PUBLIK

SHëNDETI PUBLIK

FAKULTETI I EKONOMISË

ADMINISTRIM - BIZNES

UNIVERSITETI MJEKËSOR I TIRANËSFAKULTETI I MJEKËSISË

MJEKëSI E PëRGJITHSHME

EKONOMIKS

FINANCë

INFORMATIKë EKONOMIKE

Page 20: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

20 E premte 8 mars 2013 •

« Koeficientët e lëndëve me zgjedhje

45 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1

27 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.3

6 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.06 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.016 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-

cioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1

40 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1

20 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.1

7 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1

34 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 1.336 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.338 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.247 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 1.336 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.338 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.247 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 1.336 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.338 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.247 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.1

15 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 1.336 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.338 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.247 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 1.336 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.338 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.247 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 1.336 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.338 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKETEKNIK I LARTë

LABORATORI

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

FIZIOTERAPI

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

IMAZHERI

UNIVERSITETI I TIRANËSFAKULTETI I DREJTËSISË

DREJTëSI

FAKULTETI I EKONOMISË DHE I AGROBIZNESIT

EKONOMI DHE POLITIKë AGRARE

FAKULTETI I EKONOMISË DHE I AGROBIZNESIT

DREJTIMI I FERMAVE DHE I AGROBIZNESIT (LUSHNJë)

FAKULTETI I EKONOMISË DHE I AGROBIZNESIT

FINANCë – KONTABILITET (LUSHNJë)

FAKULTETI I EKONOMISË DHE I AGROBIZNESIT

INFORMATIKE BIZNESI

FAKULTETI I BUJQËSISË DHE I MJEDISIT

HORTIKULTURë

FAKULTETI I BUJQËSISË DHE I MJEDISIT

ZOOTEKNI DHE BIZNES BLEGTORAL

FAKULTETI I BUJQËSISË DHE I MJEDISIT

AGROMJEDIS DHE EKOLOGJI

FAKULTETI I BUJQËSISË DHE I MJEDISIT

HORTIKULTURë (LUSHNJë)

FAKULTETI I BUJQËSISË DHE I MJEDISIT

PRODHIM BIMOR

FAKULTETI I EKONOMISË DHE I AGROBIZNESIT

EKONOMIKS I APLIKUAR

FAKULTETI I BUJQËSISË DHE I MJEDISIT

MBROJTJE BIMëSH

FAKULTETI I EKONOMISË DHE I AGROBIZNESIT

MENAxHIM I TURIZMIT RURAL

UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS

FAKULTETI I EKONOMISË DHE I AGROBIZNESIT

MENAxHIM AGROBIZNESI

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

INFERMIERI E PëRGJITHSHME (KUKËS)

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

INFERMIERI E PëRGJITHSHME (SARANDE)

FAKULTETI I EKONOMISË DHE I AGROBIZNESIT

FINANCë – KONTABILITET

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

LOGOPEDI

Page 21: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

21• E premte 8 mars 2013

»Koeficientët e lëndëve me zgjedhje

47 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 1.336 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.338 Gjeodezi 139 Instalues I SistemeveTermohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.247 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.228 Mekanikë 1.329 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 1.336 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.338 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.246 Silvikulturë 1.247 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 1

26 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.335 Bujqësi 1.236 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.335 Bujqësi 1.236 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.228 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 1.332 Ndërtim 1.233 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.236 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.347 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.4

7 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.228 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 1.332 Ndërtim 1.233 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.236 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.347 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.236 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.338 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.1

3 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.236 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.338 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1

40 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.135 Bujqësi 1.236 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.338 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.333 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.3

18 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.329 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.333 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.340 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.333 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.333 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.333 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.1

11 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.333 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 1.339 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 1.1

32 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.329 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1

12 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.328 Mekanikë 1.329 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.3

FAKULTETI I BUJQËSISË DHE I MJEDISIT

INxHINIERI AGRARE - AGROMEKANIZIM

FAKULTETI I SHKENCAVE PYJORE

MBARëSHTIM PyJESH

FAKULTETI I SHKENCAVE PYJORE

PëRPUNIM DRURI

FAKULTETI I MJEKËSISË VETERINARE

MJEKëSI VETERINARE

FAKULTETI I MJEKËSISË VETERINARE

MENAxHIM VETERINAR (2 VJEçAR) (LUSHNJE)

UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS

FAKULTETI I INXHINIERISË SË NDËRTIMIT

INxHINIERI NDëRTIMI

FAKULTETI I INXHINIERISË SË NDËRTIMIT

INxHINIERI HIDROTEKNIKE

FAKULTETI I ARKITEKTURËS

ARKITEKTURë - ARKITEKT

FAKULTETI I ARKITEKTURËS

ARKITEKTURë - URBANIST

FAKULTETI I INXHINIERISË SË NDËRTIMIT

INxHINIERI GJEODET

FAKULTETI I INXHINERISË ELEKTRIKE

INxHINIERI ELEKTRIKE (AU-TOMATIZIM I INDUSTRISë)

FAKULTETI I INXHINERISË ELEKTRIKE

INxHINIERI ELEKTRIKE (ENERGJITIKë)

FAKULTETI I INXHINERISË ELEKTRIKE

INxHINIERI MEKATRONIKE

FAKULTETI I INXHINIERISË MEKANIKE

INxHINIERI MEKANIKE

FAKULTETI I INXHINIERISË MEKANIKE

INxHINIERI TEKSTILE DHE MODE

FAKULTETI I INXH. MATEMATIKE DHE INXH. FIZIKE

INxHINIERI FIZIKE

FAKULTETI I INXH. MATEMATIKE DHE INXH. FIZIKE

INxHINIERI MATEMATIKE

FAKULTETI I INXHINIERISË SË NDËRTIMIT

INxHINIERI MJEDISI

FAKULTETI I MJEKËSISË VETERINARE

MENAxHIM VETERINAR (2 VJEçAR) (GJIROKASTëR)

FAKULTETI I BIOTEKNOLOGJISË DHE I USHQIMIT

TEKNOLOGJI AGROUSHQIMORE

FAKULTETI I BIOTEKNOLOGJISË DHE I USHQIMIT

VRESHTARI - ENOLOGJI

Page 22: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

22 E premte 8 mars 2013 •

« Koeficientët e lëndëve me zgjedhje

46 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 1.225 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 1.334 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 1

25 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

FAKULTETI I INXHINIERISË GJEOLOGJISË DHE I MINIERAVE

INxHINIERI GJEOINFORMATIKE

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1

36 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I SistemeveTermohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.3

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 1.132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.141 Shërbime Bankare 1.142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

UNIVERSITETI I KORÇËS “Fan S. Noli” FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË Gjuhë - Letërsi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.1

10 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË Gjuhë Letërsi Shqipe dhe Frënge

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË Gjuhë Angleze

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve

Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË Mësuesi për Arsimin Fillor kl. I-VI

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.2

43 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË Cikël i Ulët Parashkollor

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË Histori - Gjeografi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.314 Gjeografi E Thelluar 1.415 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 1

25 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË Mësuesi dhe Anglisht për Arsimin fillor kl. I-VI (Pogradec)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve ermohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE Filozofi –Sociologji

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.120 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE Matematikë – Fizikë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE Matematikë – Informatikë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe hëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE Biologji - Kimi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.221 Filozofi 1.122 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1

27 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1

FAKULTETI I INXHINIERISË MEKANIKE

INxHINIERI MATERIALE

FAKULTETI I INXHINIERISË MEKANIKE

INxHINIERI EKONOMIKE

FAKULTETI I INXHINIERISË GJEOLOGJISË DHE I MINIERAVE

INxHINIERI GJEOLOGJIKE

FAKULTETI I INXHINIERISË GJEOLOGJISË DHE I MINIERAVE

INxHINIERI E BURIMEVE NATyRORE

FAKULTETI I INXHINIERISË GJE-OLOGJISË DHE I MINIERAVE

INxHINIERI GJEOMJEDIS

FAKULTETI I TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT

INxHINIERI ELEKTRONIKE

FAKULTETI I TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT

INxHINIERI INFORMATIKE

FAKULTETI I TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT

INxHINIERI TELEKOMUNI-KACIONI

Page 23: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

23• E premte 8 mars 2013

»Koeficientët e lëndëve me zgjedhje

36 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE Teknologji informacioni

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE Infermieri e Përgjithshme

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.222 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE Mami( Infermier)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.1

13 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.222 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1

FAKULTETI EKONOMISË Financë-Kontabilitet

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.1

FAKULTETI EKONOMISË Menaxhim

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.1

FAKULTETI EKONOMISË Marketing

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informa-cioni 1.1

FAKULTETI EKONOMISË Turizëm - Hoteleri

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 1

32 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automati-zimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.1

FAKULTETI EKONOMISË Turizëm (Pogradec)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 1

39 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.1

FAKULTETI I BUJQËSISË Agroushqim

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.335 Bujqësi 1.336 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.241 Shërbime Bankare 1.242 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer TeknologjiInformacioni 1.3

FAKULTETI I BUJQËSISË Agrobiznes

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.335 Bujqësi 1.336 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.241 Shërbime Bankare 1.242 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I BUJQËSISË Teknologji e Prodhimit Bimor

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.2

23 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.335 Bujqësi 1.336 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.241 Shërbime Bankare 1.242 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 1.247 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I BUJQËSISË Hortikulturë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.335 Bujqësi 1.336 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.241 Shërbime Bankare 1.242 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 1.247 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

UNIVERSITETI I ELBASANIT “Aleksandër Xhuvani” FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhë - Letërsi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhë - Letërsi Shqipe dhe Frënge

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.1

5 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1

43 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Histori-Gjeografi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.314 Gjeografi E Thelluar 1.415 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.221 Filozofi 1.322 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer TeknologjiInformacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Histori dhe Gjuhë Gjermane

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.314 Gjeografi E Thelluar 1.415 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.221 Filozofi 1.322 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.2

45 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji nformacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjeografi dhe Gjuhë Italiane

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.314 Gjeografi E Thelluar 1.415 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.221 Filozofi 1.322 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhë Angleze

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhë Gjermane

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.1

30 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhë Frënge

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhë Italiane

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji nformacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gazetari

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.4

4 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.3

Page 24: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

24 E premte 8 mars 2013 •

« Koeficientët e lëndëve me zgjedhje

14 Gjeografi E Thelluar 1.415 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gazetari-Anglisht

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE Biologji-Kimi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE Matematikë-Fizikë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.120 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.340 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE Teknologjitë e Informacionit

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.340 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE Teknolog laborant (2 vjeçar)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.137 Veterinari 138 Gjeodezi 1

39 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.240 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE Fizikë Kompjuterike

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.240 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I INFERMIERISË Infermieri e Përgjithshme

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1

29 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I INFERMIERISË Infermieri - Mami

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.2

23 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I INFERMIERISË Fizioterapi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve ermohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.143 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE TË EDUKIMIT Mësuesi për Arsimin Fillor kl. I-VI

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer TeknologjiInformacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE TË EDUKIMIT Arsimi Parashkollor

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.4

7 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE TË EDUKIMIT Edukim Qytetar

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.314 Gjeografi E Thelluar 1.415 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE TË EDUKIMIT Punonjës Social

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.314 Gjeografi E Thelluar 1.415 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1

46 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE TË EDUKIMIT Filozofi-Sociologji

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.314 Gjeografi E Thelluar 1.415 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1

43 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer TeknologjiInformacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE TË EDUKIMIT Psikologji

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.314 Gjeografi E Thelluar 1.415 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE TË EDUKIMIT Edukim Fizik dhe Sporte

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.314 Gjeografi E Thelluar 1.415 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1

32 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I EKONOMISË Administrim-Biznes

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I EKONOMISË Financë-Kontabilitet

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I EKONOMISË Ekonomia dhe e Drejta

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.3

16 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I EKONOMISË Informatikë Ekonomike

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I EKONOMISË Ekonomi Turizmi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I EKONOMISË Administrim Biznesi dhe Inxhinieri

Page 25: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

25• E premte 8 mars 2013

»Koeficientët e lëndëve me zgjedhje

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve ermohidraulike 1.240 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

UNIVERSITETI I GJIROKASTRËS “Eqrem Çabej” FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS Biologji-Kimi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.120 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.1

FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS Fizikë dhe Teknologji Informacioni

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 1

39 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë EAutomatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS Matematikë-Fizikë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS Matematikë-Informatikë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS Teknologji Informacioni

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 1

23 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS Infermieri

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve ermohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.1

FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS Infermieri Mami

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 1

14 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.1

FAKULTETI I EDUKIMITSHKENCAVE SHOQËRORE Histori - Gjeografi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.1

6 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.314 Gjeografi E Thelluar 1.415 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I EDUKIMITSHKENCAVE SHOQËRORE Gjuhë-Letërsi Shqipe

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I EDUKIMITSHKENCAVE SHOQËRORE Gjuhë Letërsi Angleze

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.1

44 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I EDUKIMITSHKENCAVE SHOQËRORE Gjuhë Letërsi Italiane

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I EDUKIMITSHKENCAVE SHOQËRORE Gjuhë Letërsi dhe Qytetërim Grek

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I EDUKIMITSHKENCAVE SHOQËRORE Histori dhe Gjuhë Italiane

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 1

26 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I EDUKIMITSHKENCAVE SHOQËRORE Mësuesi për Arsimin Fillor kl. I-VI

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.1

22 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E A146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I EDUKIMITSHKENCAVE SHOQËRORE Mësuesi për Arsimin Parashkollor

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I EDUKIMITSHKENCAVE SHOQËRORE Kontabilitet - Financë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.2

7 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 1.122 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I EDUKIMITSHKENCAVE SHOQËRORE Administrim Publik

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 1.122 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I EDUKIMITSHKENCAVE SHOQËRORE Turizëm

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 1.122 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.3

45 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

UNIVERSITETI I SHKODRËS “Luigj Gurakuqi” FAKULTETI I SHKENCAVE SHOQËRORE Gjuhë – Letërsi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer TeknologjiInformacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE SHOQËRORE Gazetari dhe Komunikim

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE SHOQËRORE Histori

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1

Page 26: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

26 E premte 8 mars 2013 •

« Koeficientët e lëndëve me zgjedhje

28 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE SHOQËRORE Gjeografi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.314 Gjeografi E Thelluar 1.415 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë EAutomatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE Matematikë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer TeknologjiInformacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE Fizikë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1

12 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I SistemeveTermohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE Informatikë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE Biologji-Kimi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji

Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE Infermieri e Përgjithshme

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE Infermieri (Mami)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 1

42 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E utomatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE Fizioterapi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.3

37 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE TË EDUKIMIT Cikël i Ulët

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE TË EDUKIMIT Cikël i Ulët Parashkollor

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.16 Kimi E Thelluar 1.27 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 1.110 Biologji E Thelluar 1.211 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE TË EDUKIMIT Psikologji

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.3

21 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE TË EDUKIMIT Punë Sociale

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE TË EDUKIMIT Edukim Fizik dhe Sporte

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I EKONOMISË Financë - Kontabilitet

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.4

5 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 120 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I EKONOMISË Administrim-Biznes

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.1

3 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 120 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I EKONOMISË Marketing dhe Turizëm

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 120 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.2

45 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I GJUHËVE TË HUAJA Gjuhë Angleze

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I GJUHËVE TË HUAJA Gjuhë Italiane

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I GJUHËVE TË HUAJA Gjuhë Gjermane

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1

30 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I GJUHËVE TË HUAJA Gjuhë Frënge

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I DREJTËSISË Drejtësi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

UNIVERSITETI I VLORËS “Ismail Qemali” FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Matematikë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.1

Page 27: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

27• E premte 8 mars 2013

»Koeficientët e lëndëve me zgjedhje

13 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Shkenca Aktuaristike

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve ermohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Matematikë Financë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.216 Ekonomi E Thelluar 1.317 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji nformacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Matematikë Fizikë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Fizikë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologjiinformacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Shkenca Kompjuterike

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.329 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 1

39 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Shkenca Kompjutacionale

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.329 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Teknologji Informacioni

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.1

28 Mekanikë 1.329 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Informatikë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 1

23 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.128 Mekanikë 1.329 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 1.133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer TeknologjiInformacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Inxhinieri Navale

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.329 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.340 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Inxhinieri Mekanike

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.329 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve ermohidraulike 1.340 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologji nformacioni 1.3

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Navigacion

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.4

7 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.329 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.340 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Navigacion dhe Peshkim Detar

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.329 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.340 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologj Informacioni 1.2

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Kimi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.335 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1

46 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Biologji

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.335 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.238 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 1

42 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 1.147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE Inxhinieri Elektrike

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI EKONOMIK Administrim Biznesi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 1

32 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI EKONOMIK MenaxhimTurizmi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI EKONOMIK Ekonomiks

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI EKONOMIK Financë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.3

16 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI EKONOMIK Kontabilitet

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI EKONOMIK Marketing

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.18 Fizikë E Thelluar 1.29 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Mësuesi për Arsimin Fillor kl. I-VI

Page 28: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

28 E premte 8 mars 2013 •

« Koeficientët e lëndëve me zgjedhje

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.224 Histori Arti 1.225 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Mësuesi për Arsimin parashkollor

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.34 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.224 Histori Arti 1.225 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Pedagogji e Specializuar

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 1.210 Biologji E Thelluar 1.311 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.214 Gjeografi E Thelluar 1.315 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.224 Histori Arti 1.125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1

41 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhë Shqipe dhe Letërsi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.121 Filozofi 1.122 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhë Angleze

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.121 Filozofi 1.122 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhë Italiane

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.213 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.121 Filozofi 1.122 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 1

26 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Histori - Gjeografi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.314 Gjeografi E Thelluar 1.415 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.121 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 1.225 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer TeknologjiInformacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Drejtësi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1

16 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI SHENDETIT PUBLIK Infermieri e Përgjithshme

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.3

10 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 1.120 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI SHENDETIT PUBLIK Infermier Mami

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.318 Teknologji E Thelluar 1.419 Qytetari 1.120 Psikologji 1.121 Filozofi 122 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

UNIVERSITETI I DURRËSIT “Aleksandër Moisiu” FAKULTETI I BIZNESIT Administrim Biznesi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 1

47 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer TeknologjiInformacioni 1

FAKULTETI I BIZNESIT Menaxhim Marketing

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I BIZNESIT Shkenca Ekonomike

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I BIZNESIT Financë - Kontabilitet

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 1

33 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I BIZNESIT Bankë Financë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1

29 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I BIZNESIT Menaxhim Hotel Restorant

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.3

19 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I BIZNESIT Menaxhim Turizëm Arkeologjik

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE POLITIKO-JURIDIKE Juridik

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.121 Filozofi 1.222 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE POLITIKO-JURIDIKE Shkenca Politike

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.121 Filozofi 1.222 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I SHKENCAVE POLITIKO-JURIDIKE Administrim Publik

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.121 Filozofi 1.222 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I STUDIMEVE PROFESIONALE Infermieri e Përgjithshme

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.2

Page 29: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

29• E premte 8 mars 2013

»Koeficientët e lëndëve me zgjedhje

40 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I STUDIMEVE PROFESIONALE Ndihmës Dentist(2 vjeçar)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 1.26 Kimi E Thelluar 1.37 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.240 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer TeknologjiInformacioni 1.2

FAKULTETI I STUDIMEVE PROFESIONALE Menaxhim Ndërtimi(2 vjeçar)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 1.333 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.240 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I STUDIMEVE PROFESIONALE Menaxhim Transporti(2 vjeçar)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 1

25 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.228 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.240 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I STUDIMEVE PROFESIONALE Asistent Ligjor(2 vjeçar)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.121 Filozofi 1.222 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I STUDIMEVE PROFESIONALE Asistent Administrativ(2 vjeçar)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.121 Filozofi 1.222 Sociologji 1.123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I STUDIMEVE PROFESIONALE Teknologji Automobilash(2 vjeçar)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.3

9 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.328 Mekanikë 1.329 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.240 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.350 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FAKULTETI I STUDIMEVE PROFESIONALE Specialist Rrjetesh Kompjuterike(2 vjeçar)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.240 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I STUDIMEVE PROFESIONALE Informatikë Praktike((2 vjeçar)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.240 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 1

47 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

FAKULTETI I EDUKIMIT Gjuhë Angleze

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve ermohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I EDUKIMIT Mësuesi për Arsimin Fillor kl. I-VI

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I EDUKIMIT Ekspert Procesi Formimi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 1

33 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë EAutomatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I EDUKIMIT Psikologji - Sociologji

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.222 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I EDUKIMIT Gjuhë Letërsi - Anglisht

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT Shkenca Kompjuterike

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1

16 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.330 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT Sistemet e Informacionit

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.3

13 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT Teknologji Informacioni

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT Matematikë-Informatikë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT Informatikë-Anglisht

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT Multimedia dhe Televizion Dixhital

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.1

36 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FILIALI I PESHKOPISE Shkenca të Administrimit, me profil “Financë-Kontabilitet”(Peshkopi)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.241 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FILIALI I PESHKOPISE Informatikë - Anglisht(Peshkopi)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I SistemeveTermohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FILIALI I PESHKOPISE Matematikë-Informatikë( Peshkopi)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.3

Page 30: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

30 E premte 8 mars 2013 •

« Koeficientët e lëndëve me zgjedhje

19 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.331 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve ermohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.346 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.349 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FILIALI I PESHKOPISE Biologji - Kimi ( Peshkopi)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FILIALI I PESHKOPISE Psikologji-Sociologji(Peshkopi)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.222 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.237 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FILIALI I PESHKOPISE Shkenca të Administrimit, me profil “Bankë - Financë”(Peshkopi)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.3

2 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.241 Shërbime Bankare 1.242 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FILIALI I PESHKOPISE Gjuhë Letërsi - Anglisht ( Peshkopi)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.323 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë EAutomatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FILIALI I PESHKOPISE Shkenca të Administrimit, me profil “Menaxhim - Marketing”(Peshkopi)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.2

41 Shërbime Bankare 1.242 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FILIALI I PESHKOPISE Shkenca të Administrimit, me profil “Administrim Biznesi”(Peshkopi)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 1.220 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I SistemeveTermohidraulike 140 Llogari 1.241 Shërbime Bankare 1.242 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FILIALI I PESHKOPISE Infermieri e Përgjithshme (Peshkopi)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 1.36 Kimi E Thelluar 1.47 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1

30 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 1.337 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FILIALI I PESHKOPISE Matematikë-Fizikë (Peshkopi)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.45 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.38 Fizikë E Thelluar 1.49 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.220 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 124 Histori Arti 1

25 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FASTIP(Fakulteti I Studimeve te Integruara me Praktiken) Menaxhim i Bankave (Program ne Gjuhë Angleze)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FASTIP(Fakulteti I Studimeve te Integruara me Praktiken) Menaxhim Hoteleri Turizëm (Program në Gjuhë Angleze)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.327 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FASTIP(Fakulteti I Studimeve te Integruara me Praktiken) Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme (Program në Gjuhë Angleze)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.1

3 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

FASTIP(Fakulteti I Studimeve te Integruara me Praktiken) Multimedia dhe Teknologji Informacioni (Program në Gjuhë Angleze)

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.35 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.212 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.316 Ekonomi E Thelluar 1.417 Teknologji Bërthamë 1.218 Teknologji E Thelluar 1.319 Qytetari 120 Psikologji 121 Filozofi 1.222 Sociologji 123 Histori Muzike 124 Histori Arti 125 Histori Baleti 126 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1.136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 1.341 Shërbime Bankare 1.342 Adminsitrim Biznesi 1.343 Rrjete Të Dhënash 1.344 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.345 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.348 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.3

UNIVERSITETI I ARTEVE TIRA-NË FAKULTETI I ARTIT SKENIK Regji Filmi dhe Televizion

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.232 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1

40 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I ARTIT SKENIK Aktrim

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 1

35 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I ARTIT SKENIK Regji

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.232 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I ARTIT SKENIK Skenografi –Kostumografi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.3

25 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.332 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I ARTIT SKENIK Koreografi

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I ARTIT FIGURATIV Pikturë Grafike

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 1.224 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.226 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I ARTIT FIGURATIV Pikturë Multimedia

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.1

9 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 1.224 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.226 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer TeknologjiInformacioni 1

FAKULTETI I ARTIT FIGURATIV Pikturë Tekstil dhe Mode

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 1.224 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.226 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I ARTIT FIGURATIV Pikturë Kavaleti

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 1.224 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.226 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 1

47 Harry Fultz, Biznes 1.1

Page 31: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

31• E premte 8 mars 2013

»Koeficientët e lëndëve me zgjedhje

48 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji nformacioni 1

FAKULTETI I ARTIT FIGURATIV Pikturë Monumentale

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 1.224 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.226 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.232 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I ARTIT FIGURATIV Skulpturë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 1.224 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.226 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.332 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I ARTIT FIGURATIV Skulpturë Qeramike

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 122 Sociologji 1.223 Histori Muzike 1.224 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.226 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1.2

34 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Muzikologji

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Kompozim

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Dirizhim

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1

18 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Piano

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Violinë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 1

10 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer TeknologjiInformacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Violonçel

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.3

2 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve ermohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Violë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Kitarë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 1

42 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Kontrabas

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Flaut

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Oboe

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 1

27 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Klarinetë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.3

25 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve ermohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Fagot

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Korno

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.1

11 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë EAutomatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Trombë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Trombonë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1

50 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Bastub

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologj Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Kanto

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.112 Histori E Thelluar 1.313 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Pedagogji Muzikore

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 1

Page 32: tokat 7501. Berisha: Meta iken, gosip

32 E premte 8 mars 2013 •

« Koeficientët e lëndëve me zgjedhje

36 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologjiinformacioni 1

FAKULTETI I MUZIKËS Fizarmonikë Klasike

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 1.15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.130 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

UNIVERSITETI I SPORTEVE TË TIRANËS Shkenca të lëvizjes Shkenca të Lëvizjes

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.123 Histori Muzike 1.224 Histori Arti 1.225 Histori Baleti 1.226 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.228 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 1.233 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.240 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

Fushat e veprimtarisë fizike, të shën-detit dhe rekreacionit Fushat e Veprimtarisë Fizike, të Shën-detit dhe të Rekreacionit

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.14 Matematikë E Thelluar 1.25 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 1.28 Fizikë E Thelluar 1.39 Biologji Bërthamë 1.310 Biologji E Thelluar 1.411 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 1.114 Gjeografi E Thelluar 1.215 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.2

17 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.220 Psikologji 1.321 Filozofi 122 Sociologji 1.123 Histori Muzike 1.224 Histori Arti 1.225 Histori Baleti 1.226 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 1.228 Mekanikë 1.129 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 1.233 Tekstil-Konfeksione 134 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.240 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 1.148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 1.150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

Akademia e Arteve, Shkodër Fakulteti i Muzikës Violinë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 1.228 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.232 Ndërtim 1.233 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 1.236 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.238 Gjeodezi 1.239 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.240 Llogari 1.241 Shërbime Bankare 1.242 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 1.247 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

Fakulteti i Muzikës Piano

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 1.228 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.232 Ndërtim 1.233 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 1.236 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.238 Gjeodezi 1.239 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.240 Llogari 1.241 Shërbime Bankare 1.242 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 1.247 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

Fakulteti i Muzikës Kanto

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 1.228 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.232 Ndërtim 1.233 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 1.236 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.238 Gjeodezi 1.239 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.240 Llogari 1.241 Shërbime Bankare 1.242 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 1.247 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.3

2 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 1.228 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.232 Ndërtim 1.233 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 1.236 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.238 Gjeodezi 1.239 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.240 Llogari 1.241 Shërbime Bankare 1.242 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E

Automatizimit 1.246 Silvikulturë 1.247 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

Fakulteti i Muzikës Kompozim1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.3

2 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.44 Matematikë E Thelluar 15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 1.312 Histori E Thelluar 1.413 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 1.116 Ekonomi E Thelluar 1.217 Teknologji Bërthamë 1.118 Teknologji E Thelluar 1.219 Qytetari 1.320 Psikologji 1.321 Filozofi 1.322 Sociologji 1.323 Histori Muzike 1.324 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.326 Hoteleri-Turizëm 1.227 Shërbime Mjetesh Transporti 1.228 Mekanikë 1.229 Elektroteknikë 1.230 Elektronikë 1.231 Përpunim Druri 1.232 Ndërtim 1.233 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 1.235 Bujqësi 1.236 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 1.238 Gjeodezi 1.239 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 1.240 Llogari 1.241 Shërbime Bankare 1.242 Adminsitrim Biznesi 1.243 Rrjete Të Dhënash 1.244 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.245 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.246 Silvikulturë 1.247 Harry Fultz, Biznes 1.248 Harry Fultz, Elektronikë 1.249 Harry Fultz, Automekanik 1.250 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1.2

Fakulteti i Muzikës Dirigjim

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 1.224 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.226 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

Fakulteti i Artit Figurativ Pikturë

1 Gjuhë E Huaj E Parë 1.32 Gjuhë E Huaj E Dytë 1.13 Letërsi E Thelluar 1.24 Matematikë E Thelluar 15 Kimi Bërthamë 16 Kimi E Thelluar 1.17 Fizikë Bërthamë 18 Fizikë E Thelluar 1.19 Biologji Bërthamë 110 Biologji E Thelluar 1.111 Histori Bërthamë 112 Histori E Thelluar 1.113 Gjeografi Bërthamë 114 Gjeografi E Thelluar 1.115 Ekonomi Bërthamë 116 Ekonomi E Thelluar 1.117 Teknologji Bërthamë 118 Teknologji E Thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori Muzike 1.224 Histori Arti 1.325 Histori Baleti 1.226 Hoteleri-Turizëm 127 Shërbime Mjetesh Transporti 128 Mekanikë 129 Elektroteknikë 130 Elektronikë 131 Përpunim Druri 132 Ndërtim 133 Tekstil-Konfeksione 1.234 Teknologji Ushqimore 135 Bujqësi 136 Shërbime Sociale Dhe Shëndetsore 137 Veterinari 138 Gjeodezi 139 Instalues I Sistemeve Termohidraulike 140 Llogari 141 Shërbime Bankare 142 Adminsitrim Biznesi 143 Rrjete Të Dhënash 1.144 Mbështetje E Përdoruesve Të Tik 1.145 Elektronik Në Teknologjinë E Automatizimit 1.146 Silvikulturë 147 Harry Fultz, Biznes 148 Harry Fultz, Elektronikë 149 Harry Fultz, Automekanik 150 Peter Mahringer Teknologji Informacioni 1

Fakulteti i Artit Figurativ

Pikturë-Grafikë

1 Gjuhë e huaj e parë 1.32 Gjuhë e huaj e dytë 1.13 Letërsi e thelluar 1.24 Matematikë e thelluar 15 Kimi bërthamë 16 Kimi e thelluar 1.17 Fizikë bërthamë 18 Fizikë e thelluar 1.19 Biologji bërthamë 110 Biologji e thelluar 1.111 Histori bërthamë 112 Histori e thelluar 1.113 Gjeografi bërthamë 114 Gjeografi e thelluar 1.115 Ekonomi bërthamë 116 Ekonomi e thelluar 1.117 Teknologji bërthamë 118 Teknologji e thelluar 1.119 Qytetari 1.120 Psikologji 1.221 Filozofi 1.222 Sociologji 1.223 Histori muzike 1.224 Histori arti 1.325 Histori baleti 1.226 HOTELERI-TURIZëM 127 SHëRBIME MJETESH TRANSPORTI 128 MEKANIKë 129 ELEKTROTEKNIKë 130 ELEKTRONIKë 131 PëRPUNIM DRURI 132 NDëRTIM 133 TEKSTIL-KONFEKSIONE 1.234 TEKNOLOGJI USHQIMORE 135 BUJQëSI 136 SHëRBIME SOCIALE DHE SHëNDETSORE 137 VETERINARI 138 GJEODEZI 139 INSTALUES I SISTEMEVE TERMOHIDRAU-LIKE 140 LLOGARI 141 SHëRBIME BANKARE 142 ADMINSITRIM BIZNESI 143 RRJETE Të DHëNASH 1.144 MBëSHTETJE E PëRDORUESVE Të TIK 1.145 ELEKTRONIK Në TEKNOLOGJINë E AUTOMATIZIMIT 1.146 SILVIKULTURë 147 HARRy FULTZ, BIZNES 148 HARRy FULTZ, ELEKTRONIKë 149 HARRy FULTZ, AUTOMEKANIK 150 PETER MAHRINGER TEKNOLOGJI INFORMACIONI 1