Bugarite kaj Srbite dekemvri 1933

  • View
    223

  • Download
    5

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Посета на бугарскиот цар Борис Трети на југословенскиот крал Александар Караѓорѓевиќ од декември 1933 г. на страниците на белградскиот весник "Политика"

Text of Bugarite kaj Srbite dekemvri 1933

  • 1933-12-09-0011933-12-09-0021933-12-10-0011933-12-10-0021933-12-11-0011933-12-11-0021933-12-11-0031933-12-11-0041933-12-12-0011933-12-12-0021933-12-12-0031933-12-12-0041933-12-13-0011933-12-13-0021933-12-13-0031933-12-14-0011933-12-14-0021933-12-14-003