16
CISSP-Certified Information Systems Security Professional Presented By Passin1day.com

Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

Embed Size (px)

Citation preview

Page 1: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

CISSP-Certified

Information Systems

Security Professional

Presented By Passin1day.com

Page 2: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

Who should obtain the CISSP certification?

The CISSP is ideal for those working in positions such as, but not limited to:

Security Consultant

Security Manager

IT Director/Manager

Security Auditor

Security Architect

Security Analyst

Security Systems Engineer

Chief Information Security Officer

Director of Security

Network Architect

www.passin1day.com

Page 3: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

CISSP Exam Important Information

Length of Exam:

6 Hours

Number of Questions:

250

Question format:

Multiple Choice and Advanced Innovative Questions

Passing grade:

700 out of 1000 points

Exam languages:

English, French, German, Portuguese, Spanish, Japanese, Simplified Chinese, Korean

www.passin1day.com

Page 4: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

Certification Subject Matter

From 2015, the CISSP Curriculum is divided into eight domains:

Security and Risk Management

Asset Security

Security Engineering

Communications and Network Security

Identity and Access Management

Security Assessment and Testing

Security Operations

Software Development Security

www.passin1day.com

Page 5: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

Passin1day.com Speciality

Passin1day.com is one of the world’s Top Dumps Provider Site for All the I.T Certification Exams,because our Material have the Following Characteristics:

Quality

Excellence

Validity

Security

Customer Satisfaction

Trust Worthy Material

Guarantee Of Success

Most Updated Packs

Best Deals & Packages

99.99% Success rate

Fast Customer Care Services

www.passin1day.com

Page 6: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

CISSP Certification Exam Questions

QUESTION 1:

Which of the following is a problem regarding computer investigation issues?

A. Information is tangible.

B. Evidence is easy to gather.

C. Computer-generated records are only considered secondary evidence, thus are not as reliable as best evidence.

D. In many instances, an expert or specialist is not required.

Answer: C

For Further details visit us at:

Page 7: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

CISSP Certification Exam Questions

QUESTION 2:

Which of the following is NOT an advantage that TACACS+ has over TACACS?

A. Event logging

B. Use of two-factor password authentication

C. User has the ability to change his password

D. Ability for security tokens to be resynchronized

Answer: A

For Further details visit us at:

Page 8: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

CISSP Certification Exam Questions

QUESTION 3:

Which of the following best describes signature-based detection?

A. Compare source code, looking for events or sets of events that could cause damage to a system or network.

B. Compare system activity for the behaviour patterns of new attacks.

C. Compare system activity, looking for events or sets of events that match a predefined pattern of events that describe a known attack.

D. Compare network nodes looking for objects or sets of objects that match a predefined pattern of objects that may describe a known attack.

Answer: C

For Further details visit us at:

Page 9: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

CISSP Certification Exam Questions

QUESTION 4:

You've decided to authenticate the source who initiated a particular transfer while ensuring integrity of the data being transferred. You can do this by:

A. Having the sender encrypt the message with his private key.

B. Having the sender encrypt the hash with his private key.

C. Having the sender encrypt the message with his symmetric key.

D. Having the sender encrypt the hash with his public key.

Answer: B

For Further details visit us at:

Page 10: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

CISSP Certification Exam Questions

QUESTION 5:

Many approaches to Knowledge Discovery in Databases (KDD) are used to identify valid and useful patterns in data. This is an evolving field of study that includes a variety of automated analysis solutions such as Data Mining. Which of the following is not an approach used by KDD?

A. Probabilistic

B. Oriented

C. Deviation

D. Classification

Answer: B

For Further details visit us at:

Page 11: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

CISSP Certification Exam Questions

QUESTION 6:

Which of the following issues is not addressed by digital signatures?

A. nonrepudiation

B. authentication

C. data integrity

D. denial-of-service

Answer: D

For Further details visit us at:

Page 12: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

CISSP Certification Exam Questions

QUESTION 7:

A central authority determines what subjects can have access to certain objects based on the organizational security policy is called:

A. Mandatory Access Control

B. Discretionary Access Control

C. Non-Discretionary Access Control

D. Rule-based Access control

Answer: C

For Further details visit us at:

Page 13: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

CISSP Certification Exam Questions

QUESTION 8:

Which key agreement scheme uses implicit signatures ?

A. MQV

B. DH

C. ECC

D. RSA

Answer: A

For Further details visit us at:

Page 14: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

CISSP Certification Exam Questions

QUESTION 9:

A Differential backup process will:

A. Backs up data labeled with archive bit 1 and leaves the data labeled as archive bit 1

B. Backs up data labeled with archive bit 1 and changes the data label to archive bit 0

C. Backs up data labeled with archive bit 0 and leaves the data labeled as archive bit 0

D. Backs up data labeled with archive bit 0 and changes the data label to archive bit 1

Answer: A

For Further details visit us at:

Page 15: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

CISSP Certification Exam Questions

QUESTION 10:

A prolonged power supply that is below normal voltage is a:

A. brownout

B. blackout

C. surge

D. fault

Answer: A

For Further details visit us at:

Page 16: Cissp certified information systems security professional Exam Questions Pack

With Passin1day Your Success is Guaranteed

Because we Believe that:

www.passin1day.com

Your Success Is

Our Business…

Guaranteed