15
Exam Code : 640-916 INTRODUCING CISCO DATA CENTER TECHNOLOGIES

Cisco 640-916 Certification Exam Guides

Embed Size (px)

Citation preview

Page 1: Cisco 640-916 Certification Exam Guides

Exam Code : 640-916

INTRODUCING CISCO DATA CENTER TECHNOLOGIES

Page 2: Cisco 640-916 Certification Exam Guides

WE PROVIDE OUR CUSTOMERS WITH

1• Printable PDF format• CCNA 640-916 Demo Available on Request

2• Updated According to Real Exam• Total Questions: 81

3•Money Back Assurance• Expert Support Team

Page 3: Cisco 640-916 Certification Exam Guides

The 640-916 DCICT Introducing Cisco Data Center Technologies is one of the Exams Associated with the CCNA Data Center Certification. This Exam Tests a Candidate's Knowledge of Fundamental Data Center Technologies Like Network and Server Virtualization, Storage, Convergent I/O and Network Services Like Load Balancing.

HOW TO DESCRIBE EXAM 640-916…???

Answer:

www.ccnapass4sure.com

Page 4: Cisco 640-916 Certification Exam Guides

Question : 1

Which two Cisco data center devices can participate in FabricPath? (Choose two.)

A. Cisco Nexus 5500 Series Switches

B. Cisco Nexus 1000V

C. Cisco Nexus 7000 Series Switches

D. Cisco Nexus 4900 Series Switches

E. Cisco MDS 9500 Series directors

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS

For Complete Q&A Click :

CCNApass4sure 640-916

Answer: A, C

Page 5: Cisco 640-916 Certification Exam Guides

Question : 2

Which item best describes the STP requirements for Cisco FabricPath?

A. RPVST must be configured on every Cisco FabricPath VLAN.

B. RPVST must be configured on every Cisco FabricPath Border interface.

C. MST must be configured on every Cisco FabricPath VLAN.

D. MST must be configured on every Cisco FPBI.

E. STP is required only to resolve border link failures.

F. STP is not required on Cisco FabricPath interfaces.

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS

For Complete Q&A Click :

CCNApass4sure 640-916

Answer: F

Page 6: Cisco 640-916 Certification Exam Guides

Question : 3

Which three are features of Cisco OTV? (Choose three.)

A. control plane-based MAC learning

B. dynamic encapsulation.

C. MAC address learning based on flooding.

D. pseudo wires and tunnels.

E. complex dual-homing.

F. native automated multihoming.

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS

For Complete Q&A Click :

CCNApass4sure 640-916

Answer : A,B,F

Page 7: Cisco 640-916 Certification Exam Guides

Question : 4

Which three are characteristics of the SAN core-edge design?(Choose three.)

A. few devices to manage

B. deterministic latency.

C. lower oversubscription.

D. fewer ISLs.

E. easy to analyze and tune performance.

F. cost-effective for large SANs.

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS

For Complete Q&A Click :

CCNApass4sure 640-916

Answer : B,E,F

Page 8: Cisco 640-916 Certification Exam Guides

Question : 5

Which two Cisco Nexus switches are capable of Layer 3 switching?(Choose two.)

A. Cisco Nexus 7010

B. Cisco Nexus 5020.

C. Cisco Nexus 5548.

D. Cisco Nexus 2248.

E. Cisco Nexus 2232.

F. Cisco Nexus 2221.

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS

For Complete Q&A Click :

CCNApass4sure 640-916

Answer : A,C

Page 9: Cisco 640-916 Certification Exam Guides

Question : 6

Which command pings from the Cisco Nexus 5548 interface mgmt 0 to host10.10.1.1?

A. ping -m 10.10.1.1

B. ping 10.10.1.1 -m

C. ping 10.10.1.1 vrf management.

D. ping 10.10.1.1 vrf default.

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS

For Complete Q&A Click :

CCNApass4sure 640-916

Answer : C

Page 10: Cisco 640-916 Certification Exam Guides

Question : 7

Which two are advantages of a modular data center design? (Choose two.)

A. complexity.

B. scalability.

C. ease of management.

D. resilience.

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS

For Complete Q&A Click :

CCNApass4sure 640-916

Answer : B,D

Page 11: Cisco 640-916 Certification Exam Guides

Question : 8

Which two describe functions of the data center aggregation layer?(Choose two.)

A. repeater.

B. high-speed packet switching.

C. access control.

D. services layer.

E. QoS marking

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS

For Complete Q&A Click :

CCNApass4sure 640-916

Answer : C,D

Page 12: Cisco 640-916 Certification Exam Guides

Question : 9

Which two are functional layers of a collapsed-core LAN design?(Choose two.)

A. core.

B. aggregation.

C. access.

D. distribution.

E. services

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS

For Complete Q&A Click :

CCNApass4sure 640-916

Answer : A,C

Page 13: Cisco 640-916 Certification Exam Guides

Question : 10

Which two Cisco data center devices can participate in FabricPath?(Choose two.)

A. Cisco Nexus 5500 Series Switches.

B. Cisco Nexus 1000V.

C. Cisco Nexus 7000 Series Switches.

D. Cisco Nexus 4900 Series Switches.

E. Cisco MDS 9500 Series directors

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS

For Complete Q&A Click :

CCNApass4sure 640-916

Answer : A,C

Page 14: Cisco 640-916 Certification Exam Guides

Our Bundle Offers are as Follows

CCNA Data Center Bundle

CCNA Security Bundle

CCNA Voice Bundle

640-916 Exams-81 PDF

640-553 Exams-147 PDF

640-911 Exams-81 PDF

640-554 Exams-187 PDF

100-101 Exams-194 PDF

640-760 Exams-121 PDF

640-822 Exams-355 PDF

And Many More Bundle Offers Are Available at:

www.ccnapass4sure.com

Page 15: Cisco 640-916 Certification Exam Guides

WITH OUR DUMPS YOU EXPERIENCED 100%SATISFACTION

www.ccnapass4sure.com