Click here to load reader

Vores åbningstider er: fra torsdag MANDAG - FREDAG ønsker ... Christiansfeld Avis Tyrstrup Herreds Tidende Jernbanegade 1 6070 Christiansfeld Jeg så en rose skyde Lille føl, ved

  • View
    0

  • Download
    0

Embed Size (px)

Text of Vores åbningstider er: fra torsdag MANDAG - FREDAG ønsker ... Christiansfeld Avis...

  • Christiansfeld Avis 1Torsdag d. 2. august 2018

    Uge 31 94. årgangTorsdag / Fredag den 2. / 3. august 2018

    Gudstjenester Søndag den 5. august 2018

    9. søndag efter trinitatis Aastrup .....................kl. 10.30 Susanne Madsen Aller .............................. ingen Fælles med Fjelstrup Bjerning ....................kl. 09.00 Erik Holmgaard Brødremenigheden ..kl. 10.30 Fjelstrup ....................kl. 09.00 Frørup ........................... ingen Hejls ..........................kl. 10.30 Hjerndrup .................kl. 09.00 Annette Wiuf Christensen Moltrup ......................... ingen Sommersted .................. ingen Stepping ........................ ingen Taps ............................... ingen Tyrstrup .....................kl. 10.30 Annette Wiuf Christensen Vejstrup .....................kl. 09.00 Vonsbæk ........................ ingen

    Vi pakker flotte gavekurve til

    enhver lejlighed... Vores åbningstider er:

    MANDAG - FREDAG kl. 09.30 - 17.30

    LØRDAGE: kl. 09.30 - 13.00

    Prætoriustorvet 1 B Chr.feld . Tlf. 7456 0300

    www.donslundvine.dk

    Christiansfeld og Omegns EDB-IT KLUB

    Ordinær

    Generalforsamling afholdes tirsdag den 21. august 2018 kl. 19.00

    i Seniorhuset, Skolevej 10, Christiansfeld Dagsorden i h.t. vedtægterne.

    Evt. forslag indsendes senest 9. august til formanden på mail: [email protected]

    Gå ind på www.it6070.dk og se alt om klubben.

    I forbindelse med generalforsamlingen er der mulighed for tilmelding til kurserne.

    På generalforsamlingen vil der blive orienteret om hvilke kurser der bliver gennemført i næste sæson,

    idet det påtænkes at ændre hold inddelingerne.

    Den nuværende opdeling i begynder-, let øvede-, og øvede hold, tænkes ændret til at være tilrettet til bruger niveau, altså afhængig af hvad kursisterne i det daglige bruger deres PC til.

    F.eks. daglige mails, brevskrivning, regnskab eller fotobehand- ling. Eller om man ønsker vejledning i kontakt til det offentlige, købe rejser eller biletter, og hvad man nu ellers har behov for.

    Kom og hør nærmere, og få del i de muligheder som IT verdenen giver, i hyggeligt samvær med

    ligestillede brugere og kursister.

    Alle interesserede er meget velkomne.

    p.b.v Henning Andersen

    Christiansfeld Pensionistforening

    afholder UDFLUGT Torsdag den 16. august til Aarø Afgang det gamle posthus 12.30, Skovparken 12.40,

    Boestoft 12.45 og rutebilstationen 12.50.

    Vi sejler til Aarø og der kommer en guide med bussen og fortæller om øen.

    Kaffe på Cafe Aarøgaard.

    Kl. 17.15 går turen hjemad, hjemme kl. 18.15

    Tilmelding til formanden på telf. 3042 4182 senest den 10. august.

    Medl. 100,00 kr. og andre 150,00 kr.

    Annonce- sponsor: Tyrstrup Kro

    Landbomuseet Kolding BRØDSGÅRD

    Museets åbningstider: Fra d. 2. maj til d. 20. oktober 2018

    Onsdage og lørdage kl. 14 – 17 Rundvisning lørdage kl. 15

    Grupper modtages efter aftale hele året.

    I åbningstiden kan købes: Kaffe, øl, vand og is. Billetpris: Voksne 40,- Børn 6 – 12 år 20,-

    Veteranudstilling & Kræmmermarked

    Lørdag d. 11. og søndag d. 12. aug. kl. 10 – 16 Billetpris voksne 50,-

    Børn under 12 år gratis Velkommen til en oplevelsesrig weekend

    www.facebook.com/landbomuseet

    BRØDSGÅRD Brødsgårdsvej 52, 6000 Kolding, tlf. 61 33 99 52

    [email protected] www.landbomuseet.dk

    Christiansfeld Kegleklub afholder ordinær

    generalforsamling tirsdag den 14. august 2018 kl. 19.00

    på Den Gamle Grænsekro Med dagsorden i henhold til vedtægterne, herunder valg af 2 bestyrelsesmedlemmer, hvor afgående er:

    Asbjørn Kjelde (modtager genvalg) Ove Andresen (modtager genvalg)

    Forslag til behandling på mødet skal indgives skrift- ligt pr. brev eller mail senest søndag den 5. august til

    Asbjørn Kjelde, Huustoft 16, Chr.feld e-mail: [email protected]

    Nye spillere er meget velkomne. Ny sæson starter i uge 33, mandag den 13. august.

    Efter generalforsamlingen vil Annemarie Hessellund Beanland, Lystrup,

    underholde med sit foredrag:

    »Firs, Fed og Færdig!!! - Eller hva’?« Om at nærme sig den 4. alder!

    En humoristisk filosoferen over det at blive gammel, pensioneret og FRI.

    Hvordan opfattes vi, det såkaldte grå guld? Bliver vi »usynlige« når vi fylder 65?

    Annemarie skriver om sig selv: I vuggegave fik jeg et lyst sind og en privilegeret barndom som tivoliprinsesse, der sammen med

    familien rejste landet rundt om sommeren. I vinter- halvåret et rigt familieliv i en stor herskabsvilla. Ungdomsårene og de første voksenår tilbragte jeg i England, Tyskland og USA. Senere en tid

    som millionær, dernæst krokone på landet. Jeg er kendt som en livlig og sprudlende

    foredragsholder, og mine foredrag er lettilgængelige og jordnære, fordi de alle har grund i en virkelighed,

    som jeg kender.

    I en pause i underholdningen serveres kaffe med boller.

    Mød talrigt op, tilmelding ikke nødvendig.

    Bestyrelsen

    Gi’ et maleri i gave Se malerier og kort i

    »Karibu« eller »Morgenstjernen« af Birthe Engedal - Tlf. 40 81 81 28

    Blomster- gården

    ønsker alle en god

    Vinfestival

    Se annonce side 11

    Hjerndrupvej 10 . 7456 1511 www.blomstergaarden-

    christiansfeld.dk

    fra torsdag den 2. august til og med lørdag den 4. august - se annoncer

    side 9 - 11

  • Christiansfeld Avis2 Torsdag d. 2. august 2018

    Bekendtgørelser

    Christiansfeld Avis

    Jernbanegade 1 (det gl. posthus) 6070 Christiansfeld · Tlf. 74 56 14 33

    [email protected] . www.christiansfeld-avis.dk Ansvarshavende redaktør: Helle W. Ravn

    Sats og montage: Christiansfeld Avis Tryk: Løhndorfs Trykcentral, Vojens

    KONTORTID:

    Mandag, tirsdag og onsdag .........................kl. 09.00-13.00 Torsdag ............................................................kl. 09.00-16.00 Fredag .......................................................................... Lukket

    ANNONCE-INDLEVERING: Større annoncer: Hele, halve og kvarte sider samt annoncer med farve skal indleveres senest torsdag. Mindre annoncer kan nås tirsdag.

    BEMÆRK: Kontoret er lukket hver fredag.

    Christiansfeld Avis/Tyrstrup Herreds Tidende påtager sig intet erstatningsansvar som følge af evt. trykfejl i annon- cer og tekst. Bladet kan heller ikke påtage sig at dække udgifter som følge af forsinkelser i bladleverancen.

    Min kære mand, far, svigerfar, morfar, farfar og oldefar

    Christian Viuff Pedersen er stille sovet ind

    Hospice Haderslev, den 24. juli 2018

    På familiens vegne

    Margit

    Bisættelsen har fundet sted

    ——————————

    En varm tak for opmærksomheden ved Christians bisættelse

    En særlig tak til Hjemmeplejen i Taps

    Vores kære mor, svigermor, bedste og olde

    Ilse Søgaard * 28. juni 1934

    er stille sovet ind Christiansfeld, den 29. juli 2018

    På familiens vegne

    Helle og Alex

    Begravelsen finder sted fra Brødremenighedens Kirke i Christiansfeld lørdag den 4. august kl. 14.00

    Ferielukning Værkstedet er lukket

    i uge 32, 33 og 34

    Taps Auto-Service v/Poul Larsen Taps Stationsvej 5 . 6070 Chr.feld Tlf. 2290 3058

    - dit lokale autoværksted!

    Taksigelser

    Hjertelig tak for venlig deltagelse ved min mand

    Jørgen Nielsens bisættelse i Tyrstrup Kirke den 26. juli.

    Tak for blomster, kranse og trøstende ord, samt besøg.

    Tak til Kongebrocentret for kærlig omsorg og pleje.

    På familiens vegne AnegretheBeskæftigelse

    Min kære hustru

    Helga Nielsen er stille sovet ind efter

    lang tids sygdom

    * 8. marts 1947 † 22. juli 2018

    På familiens vegne

    Karl

    Bisættelsen finder sted fra Taps Kirke

    lørdag den 4. august kl. 11.00

    Rengøringshjælp søges

    Rengøring ca. 4 timer ugentligt søges til

    hus i Sillerup. Nærmere info kan fås på

    Tlf. 2367 9900

    Byrundvisning for gangbesværede Her i sensommeren lancerer Christiansfeld Centret et nyt tiltag for gangbesværede med hjælpemidler og eventuelle ledsagere.

    Kvinden i spidsen for det nye initiativ er den erfarne guide Ellen Hansen på 91 år, der selv er rollatorbruger.

    Ellen har igennem mange år lavet rundvisninger i UNESCO-byen, og hun glæder sig til at lave den nye tur, hvor både vandring

    og tempo er særligt afpasset gæsternes behov.

    Vandringen starter ved Brødremenighedens Kirke og fortsætter herefter til Gudsageren og Comeniushaven.

    Undervejs fortælles byens spændende historie.

    Turen varer ca. 1½ time, og det er gratis at deltage.

    Max. 6 deltagere på gang. Mødested:

    Ved indgangen til Brødremenighedens Kirke.

    Tilmelding til Christiansfeld Centret på [email protected] eller tlf. 79 79 17 73.

    Onsdag d. 8. august kl. 10.30 - 12.00

    Fredag d. 10. august kl. 10.30 - 12.00

    Onsdag d. 15. august kl. 10.30 - 12.00

    Fredag d. 17. august kl. 10.30 - 12.00

    Turene afholdes på følgende datoer:

    Kopi-priser: A4 sort/hvid kr.