Prepking 9L0-619 Exam Questions

  • View
    218

  • Download
    0

Embed Size (px)

Text of Prepking 9L0-619 Exam Questions

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-619 Exam Questions

    1/11

    www.Prepking.com

    Exam : Apple 9L0-619

    Title : Mac OS X Deployment v10.5

    Exam

    Version : R6.1

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-619 Exam Questions

    2/11

    www.Prepking.com

    Prepking - King of Computer Certification

    Important Information, Please Read Carefully

    Other Prepking products

    A) Offline Testing engine

    Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment.

    B) Study Guide (not available for all exams)

    Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam.

    Latest Version

    We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is

    updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check yourmember zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date.

    Here is the procedure to get the latest version:

    1.Go towww.Prepking.com

    2.Click on Member zone/Log in (right side)

    3. Then click My Account

    4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the

    links.

    For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole

    document.

    Feedback

    If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in

    improving product quality.

    Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following:

    Exam number, version, page number, question number, and your login ID.

    Our experts will answer your mail promptly.

    Copyright

    Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and

    contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is

    being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against youaccording to the International Copyright Laws.

    Explanations

    This product does not include explanations at the moment. If you are interested in

    providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-619 Exam Questions

    3/11

    www.Prepking.com

    1. Which statement best defines the term "bundle" as it applies to the Mac OS X v10.5 file system?

    A. A folder that is invisible in the Finder

    B. A folder of files that the Finder displays as a single file

    C. A folder of files that have been gathered and organized for deployment

    D. A hierarchical directory structure containing resources geared for a specific purpose

    Answer: D

    2. Which command-line tool can display the ID of a specific installation package?

    A. pkgs

    B. pkgutil

    C. swupdate

    D. packagemaker

    Answer: B

    3. In Mac OS X v10.5, which tool do you use to restore a multicasted image to a target volume?

    A. asr

    B. hdiutil

    C. diskutil

    D. Disk Utility

    E. System Image Utility

    Answer:A

    4. Your organization has 100 Intel iMac computers. You are creating a NetInstall image on a Mac OS X

    Server v10.5 computer. Which Automator action should you add if you want to specify that the finished

    image can be accessed only by a specific subset of your iMac computers?

    A. Define Image Source

    B. Filter Computer Models

    C. Filter Clients by IP Address

    D. Customize Package Selection

    E. Filter Clients by MAC Address

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-619 Exam Questions

    4/11

    www.Prepking.com

    F. Apply System Configuration Settings

    Answer: E

    5. A Mac OS X Server v10.5 computer has the MAC address 0020114dbcef,the serial number

    ABCD1234XYZ, and the IP address 10.0.0.4, which resolves to myserver.Apple.com. Which file will Mac

    OS X Server use to automatically configure the computer?

    A. 10.0.4.plist

    B. ABCD12.plist

    C. myserver.plist

    D. 0020114d.plist

    Answer:C

    6. What is the main difference between a sparse bundle disk image and a sparse disk image?

    A. The image data in a sparse bundle disk image is stored in single file, but the image data in a sparse disk

    image is stored in multiple files.

    B. The image data in a sparse bundle disk image is stored in multiple files, while the image data in a sparse

    disk image is stored in a single file.

    C. A sparse bundle disk image must be formatted as an HFS volume, while a sparse disk image may use

    any format available for a Mac OS X volume.

    D. As more files are added to a sparse bundle disk image, its file size increases, unlike a sparse disk image,

    whose file size remains static as files are added.

    Answer: B

    7. As an Apple Certified System Administrator in Apple.com, what should you do to synchronize the local

    Software Update service catalog with Apple's public Software Update servers?

    A. You should use command-line tool swupd

    B. You should use command-line tool swsvrd

    C. You should use command-line tool swupd_syncd

    D. You should use command-line tool swsvrd_updated

    Answer: C

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-619 Exam Questions

    5/11

    www.Prepking.com

    8. There is one folder named ~/Library/Preferences/ByHost/ on a Mac OS X v10.5 computer. Please point

    out what information is stored in it.

    A. The computer's hardware settings

    B. The user preferences that are tied to specific computers

    C. The computer's license information

    D. The access control lists specifying the local files to which network users have Read/Write access

    Answer: B

    9. As an Apple Certified System Administrator in Apple.com. What can you perform with an Apple Remote

    Desktop task server?

    A. You can check the client information.

    B. You can check the local network for ARD client computers.

    C. You can arrange tasks for offline client computers.

    D. You can turn on powered-down client computers using the Lights Out Management protocol.

    Answer: C

    10. As an Apple Certified System Administrator in Apple.com.Your company has a Mac OS X Server v10.5

    computer. Which process should you use to implement software updates to client computers?

    A. You should swupd_syncd

    B. You should swsvrd_updated

    C. You should useupdated

    D. You should use httpd-1.3

    Answer: D

    11. As an Apple Certified System Administrator in Apple.com .You are defining a workflow in Automator that

    will automate the creation of custom NetBoot service images. Which statement is true?

    A. The workflow must use actions available in Automator's System library.

    B. Workflow creating NetInstall images can use The "Add User Account" action.

    C. The results of one Automator action become the input to the next action in the workflow.

    D. The workflow can branch based on the results of an action, causing just one of several defined actions to

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-619 Exam Questions

    6/11

    www.Prepking.com

    be performed next.

    Answer: C

    12. As an Apple Certified System Administrator in Apple.com.Your company has a Mac OS X Server v10.5

    computer. Which utility should you use to create images for NetBoot service?

    A. You should use Memory Check Utility

    B. You should use Disk Utility

    C. You should use System Image Utility

    D. You should use NetBoot Imaging Utility

    Answer: C

    13. As an Apple Certified System Administrator in Apple.com.Your company has two Mac OS X Server

    v10.5 computers as Software Update servers. You want the Software Update service on one computer to

    retrieve available software updates from the other, instead of both computers downloading updates from

    Apple's public Software Update servers.What should you do?

    A. You should edit the file /etc/swupd/swupd.conf

    B. You should edit the file /etc/swupd/swupd.plist

    C. You should edit the file /usr/share/swupd/html/index.sucatalog

    D. You should edit the file /Library/Preferences/com.apple.SoftwareUpdate.plist

    Answer: B

    14. As an Apple Certified System Administrator in Apple.com. You should find a method to enforce software

    usage policies. What should you do?

    A. You should disable personal file sharing on all client computers.

    B. You should disable port 548 on the main firewall to prevent access to external AFP sites.

    C. You should enable port 8080 on the main firewall to prevent access to external AFP sites.

    D. You should bind all client computers to a directory server and use preference management to manage

    application access.

    Answer: D

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-619 Exam Questions

    7/11

    www.Prepking.com

    15. As an Apple Certified System Administrator in Apple.com. You need distribute a bundle over a network.

    Which factor will be the barrier for this process?

    A. While transmitting through the network, the bundle will lose its resource fork.

    B. User download will need huge network bandwidth for you cannot compress bundles,

    C. Copying a bundle to multiple computers simultaneously through Apple Remote Desktop is impossible.

    D. Users may accidentally download only a portion of a bundle when copying it to or from a server.

    Answer: D

    16. As an Apple Certified System Administrator in Apple.com.You are using System Image Utility to

    configure a workflow used to create a NetInstall image. Which Automator action should you add to the

    workflow if you want to specify that the finished image can be installed only on MacBook Pro computers?

    A. You should add Define Image Source action

    B.