Prepking 9L0-613 Exam Questions

  • View
    215

  • Download
    0

Embed Size (px)

Text of Prepking 9L0-613 Exam Questions

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-613 Exam Questions

    1/11

    www.Prepking.com

    Exam : APPLE 9L0-613

    Title : Podcast and Streamed Intemet

    Media Administration Exam

    Version : R6.1

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-613 Exam Questions

    2/11

    www.Prepking.com

    Prepking - King of Computer Certification

    Important Information, Please Read Carefully

    Other Prepking products

    A) Offline Testing engine

    Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment.

    B) Study Guide (not available for all exams)

    Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam.

    Latest Version

    We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is

    updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check yourmember zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date.

    Here is the procedure to get the latest version:

    1.Go towww.Prepking.com

    2.Click on Member zone/Log in (right side)

    3. Then click My Account

    4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the

    links.

    For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole

    document.

    Feedback

    If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in

    improving product quality.

    Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following:

    Exam number, version, page number, question number, and your login ID.

    Our experts will answer your mail promptly.

    Copyright

    Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and

    contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is

    being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against youaccording to the International Copyright Laws.

    Explanations

    This product does not include explanations at the moment. If you are interested in

    providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-613 Exam Questions

    3/11

    www.Prepking.com

    1. Which file format and audio codec should you use when creating enhanced audio podcasts?

    A. M4A and AAC

    B. WAV and MP3

    C. WAV and MP3 VBR

    D. M4A and Protected AAC

    Answer: A

    2. Podcast aggregators are applications that search, format, and display podcasts, based on subscriptions

    to ________.

    A. metadata

    B. RSS feeds

    C. entries from the iTunes Music Store

    D. HTML files associated with podcasts

    Answer: B

    3. Weblogs can be published and syndicated using which THREE protocols? (Choose THREE.)

    A. RSS

    B. RTP

    C. RSS2

    D. RTSP

    E. Atom

    F. PCAST

    Answer: ACE

    4. Which application can be used to create a live stream that anyone with an Internet connection can

    access?

    A. QuickTime Pro

    B. QuickTime Player

    C. QuickTime Broadcaster

    D. QuickTime Streaming Server

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-613 Exam Questions

    4/11

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-613 Exam Questions

    5/11

    www.Prepking.com

    B. Test your podcast subscription from iTunes.

    C. Test your podcast weblog entry from a web browser.

    D. Click New Episode to add the first podcast episode to your weblog.

    Answer: A

    9. What is an advantage of streaming media via HTTP?

    A. Streaming media via HTTP allows you to multicast live streams.

    B. Streaming media via HTTP ensures that all movie packets are delivered and that dropped packets are

    retransmitted.

    C. Streams delivered via HTTP allow users to skip to any point in a movie on the server without

    downloading the intervening material.

    D. Streams delivered via HTTP allow long movies and continuous transmissions to be viewed without

    having to store more than a few seconds of data locally.

    Answer: B

    10. Which TWO are valid iPod video formats? (Choose TWO.)

    A. H.264 (768 kbps, 320x240, AAC-LC up to 160 kbps, 48 kHz)

    B. .MOV (2.5 Mbps, 640x480, AAC-LC up to 160 kbps, 48 kHz)

    C. MPEG-2 (768 kbps, 320x240, AAC-LC up to 160 kbps, 48 kHz)

    D. MPEG-3 (2.5 Mbps, 480x480, AAC-LC up to 160 kbps, 48 kHz)

    E. MPEG-4 (2.5 Mbps, 480x480, AAC-LC up to 160 kbps, 48 kHz)

    Answer: AE

    11. Which is a characteristic of Fast Start delivery?

    A. The media plays in real-time over the network.

    B. The media is downloaded to the viewer's hard disk.

    C. The media is delivered using the Real-Time Transport Protocol (RTP).

    D. The request for the stream is handled using the Real-Time Streaming Protocol (RTSP).

    Answer: B

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-613 Exam Questions

    6/11

    www.Prepking.com

    12. Review this image, then answer the question below.

    In the image above, a single stream is shared by all clients. Which network transport method is represented

    by this configuration?

    A. unicast

    B. multicast

    C. simulcast

    D. omnicast

    Answer: B

    13. On a clean installation of Mac OS X Server you have enabled weblog service and created a weblog

    entry for user jsmith. Who can UPDATE this jsmith weblog entry?

    A. Anyone

    B. Any user who has authenticated via qtuser files

    C. Any user who has authenticated via Open Directory

    D. Any user who has authenticated as jsmith via qtuser files

    E. Any user who has authenticated as jsmith via Open Directory

    Answer: E

    14. Review this image, then answer the question below.

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-613 Exam Questions

    7/11

    www.Prepking.com

    In the image above, each client receives its own dedicated media stream from the streaming server. Which

    network transport method is represented by this configuration?

    A. unicast

    B. multicast

    C. simulcast

    D. omnicast

    Answer: A

    15. You have configured Quick Time Streaming Server (QTSS) for a maximum of 1000 concurrent

    connections. What error code will QTSS generate when the 1001st concurrent connection request is

    received?

    A. 401

    B. 404

    C. 415

    D. 453

    Answer: D

    16. All qtaccess files should be saved in what format?

    A. XML

    B. W3C

    C. plain text

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-613 Exam Questions

    8/11

    www.Prepking.com

    D. preference list

    Answer: C

    17. What type of file may include the set of parameters shown below?

    AuthName

    AuthUserFile

    AuthGroupFile

    require user

    require group

    require valid-user

    require any-user

    A. plist

    B. qtusers

    C. SDP file

    D. qtaccess

    E. QTSS Access log

    Answer: D

    18. Review this image, then answer the question below.

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-613 Exam Questions

    9/11

    www.Prepking.com

    You have created the rss.xml file shown above. What title will subscribed listeners see listed in iTunes for

    this series of podcast episodes?

    A. Pretendco

    B. "1.0" encoding

    C. Overview of Pretendco Training

    D. Welcome to Pretendco Training

    Answer: A

    19. To make room on the boot drive of your QuickTime Streaming Server (QTSS), you move the QTSS

    media directory to a separate volume. In Server Admin you confirm that the path to the new directory is

    correct. You can play media from this directory locally on the server, but you are unable to stream the media

    in this directory from your server. What is the most likely cause?

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-613 Exam Questions

    10/11

    www.Prepking.com

    A. The qtaccess file has been deleted.

    B. The owner of the new directory is not system user "qtss".

    C. The server was not rebooted after the media directory was moved.

    D. QuickTime does not recognize the format of the drive where the new directory is stored.

    Answer: B

    20. Where are QuickTime Streaming Server group accounts stored by default?

    A. /var/db/netinfo/local.nidb

    B. /Library/QuickTimeStreaming/Config/qtgroups

    C. /System/Library/QuickTimeStreaming/Config/qtgroups

    D. /Library/Application Support/Apple/QuickTime/Streaming/Groups/qtgroups

    Answer: B

    21. Users have subscribed to your podcast. What element will you need to update so that users can receive

    new episodes?

    A. The URL associated with the enhanced podcast

    B. The .html web page associated with the podcast

    C. The rss.xml feed file associated with the podcast

    D. The metadata associated with previous podcast episodes

    Answer: C

    22. Which procedure will let you access an on-demand stream from a webpage?

    A. Change the mime-type of the stream to ".mov" and enter the stream's URL in the web browser, beginning

    with "rtsp://".

    B. Create a reference movie that redirects QuickTime Player to the streaming URL and embed the

    reference movie in your webpage.

    C. Create a playlist in the default media directory on your web server and enter the stream's URL in the web

    browser, beginning with "rtsp://".

    D. Embed a hinted version of your stream in a webpage and configure the QuickTime plug-in to autoplay

    the stream when the webpage loads.

  • 8/6/2019 Prepking 9L0-613 Exam Questions

    11/11

    100% Pass Guaranteed or Full RefundWord to Word Real Exam Questions from Real Test

    Buy full version of exam from this link belowhttp://www.prepking.com/9L0-613.htm