of 18 /18
(C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved. LISTENING TEST In the Listening test, you will be asked to demonstrate how well you understand spoken English. The entire Listening test will last approximately 45 minutes. There are four parts, and directions are given for each part. You must mark your answers on the separate answer sheet. Do not write your answer in the test book. Part 1 Directions: For each question in this part, you will hear four statements about a picture in your test book. When you hear the statements, you must select the one statement that best describes what you see in the picture. Then find the number of the question on your answer sheet and mark your answer. The statements will not be printed in your test book and will be spoken only one time. Sample Answer (A) (B) (C) (D) Example Statement (C), “They’re standing near the table,” is the best description of the picture, so you should select answer (C) and mark it on your answer sheet.

LISTENING TEST - e英会話 · LISTENING TEST In the Listening test, you will be asked to demonstrate how well you understand spoken English. The entire Listening test will last approximately

  • Author
    others

  • View
    40

  • Download
    0

Embed Size (px)

Text of LISTENING TEST - e英会話 · LISTENING TEST In the Listening test, you will be asked to...

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    LISTENING TEST

    In the Listening test, you will be asked to demonstrate how well you understand spoken English. The entire Listening test will last approximately 45 minutes. There are four parts, and directions are given for each part. You must mark your answers on the separate answer sheet. Do not write your answer in the test book. Part 1 Directions: For each question in this part, you will hear four statements about a picture in your test book. When you hear the statements, you must select the one statement that best describes what you see in the picture. Then find the number of the question on your answer sheet and mark your answer. The statements will not be printed in your test book and will be spoken only one time.

    Sample Answer (A) (B) (C) (D)

    Example

    Statement (C), “They’re standing near the table,” is the best description of the picture, so you should select answer (C) and mark it on your answer sheet.

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    1.(C)

    2.(A)

    3.(D)

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    4.(B)

    5.(A)

    6.(C)

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    7.(A)

    8.(D)

    9.(A)

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    10.(D)

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    Part 2 Directions: You will hear a question or statement and three responses spoken in English. They will be spoken only one time and will not be printed in your test book. Select the best response to the question or statement and mark the letter (A), (B), or (C) on your answer sheet.

    Sample Answer

    (A) (B) (C) Example

    You will hear: Where is the meeting room”? You will also hear: (A) To meet the new director.

    (B) It’s the first room on the right. (C) Yes, at two o’clock.

    The best response to the question “Where is the meeting room?” is choice (B), “It’s the first room on the right,” so (B) is the correct answer. You should mark answer (B) on your sheet.

    11. Mark your answer on your answer sheet. 12. Mark your answer on your answer sheet. 13. Mark your answer on your answer sheet. 14. Mark your answer on your answer sheet.

    · 38. Mark your answer on your answer sheet. 37. Mark your answer on your answer sheet. 39. Mark your answer on your answer sheet. 40. Mark your answer on your answer sheet.

    11.(C), 12.(A), 13.(B), 14.(B), 15.(C), 16.(B), 17.(B), 18.(A), 19.(C), 20.(A) 21.(A), 22.(B), 23.(A), 24.(A), 25.(A), 26.(A), 27.(C), 28.(C), 29.(C), 30.(A) 31.(C), 32.(C), 33.(A), 34.(B), 35.(A), 36.(A), 37.(B), 38.(A), 39.(A), 40.(C)

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    Part 3 Direction: You will hear some conversations between two people. You will be asked to answer three questions about what the speakers say in each conversation. Select the best response to each question and mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your sheet. The conversations will be spoken only one time and will not be printed in your test book. 41. What will the man do this evening?

    (A) Attend a seminar (B) Go to bed early (C) Fill out a form (D) Go dancing in the ballroom

    42. What is the woman planning to do? (A) Give a seminar (B) Go on a tour (C) Look for a job (D) Listen to a speech

    43. Where will the man probably eat dinner? (A) In his hotel room (B) In the ballroom (C) In the hotel restaurant (D) In the dining room

    44. What does April tell Harold about the news? (A) It was unexpected. (B) She is not surprised. (C) He has made an error. (D) He should have informed her earlier.

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    45. Why did April get a poor review? (A) She didn't meet most of her sales goals. (B) She was often late to work. (C) She doesn't have any ambition. (D) She didn't take good care of her customers.

    46. How does April respond? (A) She has decided to quit. (B) She plans to try harder. (C) She has lowered her future goals. (D) She will take two months off.

    47. When is the presentation?

    (A) Later today (B) Tomorrow (C) Next week (D) Next month

    48. Why will the woman leave town?

    (A) To meet with clients (B) To make a speech (C) To attend a conference (D) To consult with the manager .

    49. What does the man imply?

    (A) He has confidence in Carol's ability. (B) He won't be able to help. (C) He will miss the presentation (D) He wants to get a promotion.

    50. What does the woman indicate?

    (A) There is a longer option available. (B) The weekend class was canceled (C) The man must pay by credit card. (D) The class time has been changed.

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    51. Which class will the man take? (A) The one-day session (B) The two-day session (C) The three-day session (D) The six-day session

    52. What does the woman imply?

    (A) He should arrive early. (B) There are plenty of seats available. (C) He must make payment beforehand. (D) His satisfaction is guaranteed.

    53. What does the man want to do?

    (A) Make some copies (B) Contact a teacher (C) Return a purchase (D) Buy periodicals

    54. What does the woman offer to do?

    (A) Place an order (B) Check another part of the store (C) Open a new package (D) Call the manager

    55. What does the man intend to do?

    (A) Publish an article (B) Buy next month's issue (C) Send magazines to old friends (D) Make a presentation

    56. What will Matt do?

    (A) Show a client around town (B) Go to London (C) Undergo a medical examination (D) Visit a sick relative

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    57. Who will probably take care of the client on Wednesday? (A) The man (B) The woman (C) Mat (D) Jake

    58. How long will the client be in town?

    (A) A day (B) Two days

    (C) A week (D) Two weeks

    59. Where are they going?

    (A) To the park (B) To the shopping mall (C) To the bank (D) To the office

    60. What does the man ask the woman to do?

    (A) Take him to a bank machine (B) Lend him some cash (C) Drive him to a mall (D) Help him find a parking lot

    61. What is the woman's concern?

    (A) She doesn't have enough money. (B) She has a lot of work to do. (C) She needs to ask directions. (D) The bank may close early.

    62. Where are the speakers now?

    (A) On a tour bus (B) In Kendale (C) In the countryside (D) In the city

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    63. What does the woman tell the man? (A) She doesn't want to go to Kendale. (B) She wishes the tour were longer. (C) She's anxious to leave London. (D) She prefers to travel by herself.

    64. What can be inferred from this conversation?

    (A) The man appreciates being in the city. (B) The woman lives in a rural area. (C) The man is a London native. (D) The woman will buy pottery in Kendale.

    65. Where do the speakers most likely work?

    (A) On a farm (B) At a delivery service (C) At a grocery store (D) In a restaurant

    66. What is the problem?

    (A) They are out of vegetables. (B) A shipment is late. (C) They are low on cereal. (D) A train has been delayed.

    67. What will the man probably do next?

    (A) Arrange some boxes (B) Purchase some vegetables (C) Put cans on the display (D) Make a delivery

    68. Who are the two people?

    (A) Instructor and principal (B) Father and daughter (C) Teacher and parent (D) Educator and student

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    69. Which subject is Timmy having trouble with? (A) Science (B) Reading (C) Math (D) Writing

    70. What will the woman do to help Timmy?

    (A) Have him take the last test again (B) Give him more time for the next test (C) Assign him less homework to do (D) Let him leave early each day

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    Part 4 Direction: You will hear some short talks given by a single speaker. You will be asked to answer three questions about what the speaker says in each talk. Select the best response to each question and mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet. The talks will be spoken only one time and will not be printed in your test book. 71. What is the problem?

    (A) The takeoff has been delayed. (B) The plane has been unable to land. (C) The engines are not working properly. (D) They are encountering heavy turbulence.

    72. What has the speaker decided to do?

    (A) Have everyone exit the plane (B) Close the Pensacola Airport (C) Fly to a new destination (D) Attempt to land in Pensacola

    73. When will the passengers probably reach Pensacola?

    (A) At dawn (B) In one hour (C) By this evening (D) At midnight

    74. What is being offered to the listeners?

    (A) Early retirement (B) Larger offices (C) Overseas transfers (D) Paid training

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    75. What is the first topic that will be discussed? (A) Changes in company policy (B) The costs of living overseas (C) The benefits of moving to Atlanta (D) Different international schools

    76. What should listeners do before making a decision?

    (A) Calculate the sales figures (B) Look at the new office space (C) Hire a real estate agent (D) Discuss things with their spouses

    77. How can a customer take advantage of the sale?

    (A) By visiting the store after November (B) By purchasing two pairs of shoes (C) By presenting a coupon (D) By buying a pair of leather boots

    78. What does the ad say about the High Steps chain?

    (A) There are locations throughout the country. (B) It now sells shoes that fit children. (C) The selection of women's shoes is almost sold out. (D) It will be getting some new styles in soon.

    79. What time does the store close on Mondays?

    (A) 6:00 p.m. (B) 6:30 p.m. (C) 8:00 p.m. (D) 10:00 p.m.

    80. What is causing problems on the Gifford Freeway?

    (A) A traffic accident (B) Icy pavement (C) Road construction (D) Poor visibility

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    81. What is mentioned about the Minkoff Channel Bridge?

    (A) It is closed because of an accident. (B) Drivers should use it instead of the Gallston Tunnel. (C) Only one lane is open. (D) Southbound traffic is backed up.

    82. What is expected to happen with the weather this evening?

    (A) It will begin to rain. (B) It will start to snow. (C) It will become clear. (D) It will begin to get warmer.

    83. How many floors will house retail shops?

    (A) 1 (B) 2 (C) 5 (D) 20

    84. What state is the building currently in?

    (A) Ready to open (B) Fully occupied (C) In disrepair (D) Not yet finished

    85. Who is listening to this talk?

    (A) Customers shopping in Cirrus Tower (B) People considering office space (C) Potential buyers of Cirrus Tower (D) People who own businesses in the tower

    86. To whom is this talk directed?

    (A) Restaurant employees (B) Curry Up owners (C) Newspaper critics (D) Cooking students

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    87. What is mentioned about Curry Up? (A) It is a subsidiary of EuroTaco. (B) It is a competitor of Global FoodCorp. (C) It has 120 employees. (D) It has a market share of 8%.

    88. When was Curry Up first started?

    (A) One year ago (B) Two years ago (C) Three years ago (D) Five years ago

    89. Where is this announcement being made?

    (A) At a train station (B) At a bus station (C) At an airport (D) On a cruise ship

    90. When should the authorities be contacted?

    (A) After claiming one's baggage (B) When searching for lost luggage (C) When seeking a place to smoke (D) Upon seeing an unattended suitcase

    91. Where should people meet incoming passengers?

    (A) At the arrival gates (B) At the east end of the terminal (C) In the baggage claim areas (D) Next to the arrival board

    92. Who is the speaker addressing?

    (A) Teachers (B) Parents (C) Students (D) PTA members

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    93. According to the speaker, what is the main concern at Flower Garden School? (A) Getting the parents involved (B) Keeping the children healthy (C) Conducting regular evaluations (D) Going on class outings

    94. What is one thing the speaker suggests doing?

    (A) Giving money to the PTA (B) Taking students on vacations (C) Reading to the children (D) Donating money to charities

    95. In what direction is the storm moving now?

    (A) North (B) Northwest (C) Southwest (D) South

    96. What is reported about the storm?

    (A) It has caused dangerous flooding. (B) It is gaining strength. (C) It will probably not change course. (D) It is moving at about 30 miles per hour.

    97. What is mentioned about the wind?

    (A) It is blowing toward the east. (B) It has caused damage in Loverin. (C) It has slowed down. (D) It has increased in speed.

    98. What is NOT mentioned in the announcement?

    (A) Patrons may not smoke in the theater. (B) People should speak at a low volume. (C) Children are not allowed to view the presentation. (D) Crying children should be removed from the room.

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    99. What will happen next?

    (A) The actors will begin the live performance. (B) The concession stand will open. (C) There will be a short intermission. (D) A movie will be shown.

    100. What does the announcement say about food?

    (A) It is being sold in the lobby. (B) It is not allowed in the theater. (C) It must be consumed quietly. (D) It will be available in half an hour.