of 46 /46
Leaf Review HortBotany

Leaf Review HortBotany. 1.Leaf Arrangement? Answer: Whorled

  • View
    215

  • Download
    0

Embed Size (px)

Text of Leaf Review HortBotany. 1.Leaf Arrangement? Answer: Whorled

  • Slide 1
  • Leaf Review HortBotany
  • Slide 2
  • 1.Leaf Arrangement?
  • Slide 3
  • Answer: Whorled
  • Slide 4
  • 2.Leaf Arrangement?
  • Slide 5
  • Answer: Sub-opposite
  • Slide 6
  • 3.Leaf Arrangement?
  • Slide 7
  • Answer: Opposite
  • Slide 8
  • 4.Leaf Arrangement?
  • Slide 9
  • Answer: Alternate
  • Slide 10
  • 5.Leaf Type? lateral bud
  • Slide 11
  • Answer: Bi-pinnately Compound
  • Slide 12
  • 6.Leaf Type? lateral bud
  • Slide 13
  • Answer: Simple
  • Slide 14
  • 7.Leaf Type? lateral bud
  • Slide 15
  • Answer: Pinnately Compound
  • Slide 16
  • 8.Leaf Type? lateral bud
  • Slide 17
  • Answer: Palmately Compound
  • Slide 18
  • 9.Leaf Type:
  • Slide 19
  • Answer: Gymnosperm; Scale-like
  • Slide 20
  • 10.Leaf Type?
  • Slide 21
  • Answer: Gymnosperm; Needle-like
  • Slide 22
  • 11.Leaf Type?
  • Slide 23
  • Answer: Gymnosperm; Needle-like
  • Slide 24
  • 12.Leaf Shape?
  • Slide 25
  • Answer: Cordate
  • Slide 26
  • 13.Leaf Shape?
  • Slide 27
  • Answer: Linear
  • Slide 28
  • 14.Leaf Shape?
  • Slide 29
  • Answer: Obovate
  • Slide 30
  • 15.Leaf Shape?
  • Slide 31
  • Answer: Ovate
  • Slide 32
  • 16.Leaf Shape?
  • Slide 33
  • Answer: Lanceolate
  • Slide 34
  • 17.Leaf Shape?
  • Slide 35
  • Answer: Deltoid
  • Slide 36
  • 18.Leaf Margin?
  • Slide 37
  • Answer: Serrate
  • Slide 38
  • 19.Leaf Margin?
  • Slide 39
  • Answer: Finely Serrate & Sinuate
  • Slide 40
  • 20.Leaf Margin?
  • Slide 41
  • Answer: Lobed
  • Slide 42
  • 21.Leaf Margin?
  • Slide 43
  • Answer: Entire
  • Slide 44
  • 22.Leaf Margin?
  • Slide 45
  • Answer: Crenate
  • Slide 46
  • How many did you get right?