16
Implementing Cisco IP Routing 300-101 Exam Q&A Presented By: Pass4sureDumps

300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Embed Size (px)

DESCRIPTION

if you are looking for an authentic and most updated study material for 300-101 Implementing Cisco IP Routing certification exam then our site\n(pass4suredumps) is the place where you get such material having the authenticity as well as updation quality. we are providing some best and easy to understand study material by the help of which you will be able to attempt your exam in no time. Not only attempt but also pass it in high grades. so just visit pass4suredumps and get your desired exam study material. - PowerPoint PPT Presentation

Citation preview

Page 1: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Implementing Cisco IP Routing300-101 Exam Q&A Presented By: Pass4sureDumps

Page 2: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Cisco 300-101 Exam Introduction

Exam Number 300-101 ROUTE

Associated Certifications CCNP Routing and Switching CCDP

Duration 120 minutes (45-65 questions)

Available Languages English

Register Pearson VUE

Page 3: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Cisco 300-101 Exam TOPICS Distribution

Network Principles 10%

Layer 2 Technologies 10%

Layer 3 Technologies 40%

VPN Technologies 10%

Infrastructure Security 10%

Infrastructure Services 20%

Page 4: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Cisco 300-101 Exam Description

Implementing Cisco IP Routing (ROUTE 300-101) is a qualifying exam for the Cisco CCNP Routing and Switching and CCDP certifications. The ROUTE 300-101 exam certifies the routing knowledge and skills of successful candidates. They are certified in using advanced IP addressing and routing in implementing scalable and highly secure Cisco routers that are connected to LANs, WANs, and IPv6.The exam also covers the configuration of highly secure routing solutions to support branch offices and mobile workers.

Page 5: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Features of Pass4sureDumps

QualityAll dumps are high quality and tested

by top certifications

professionals with their right answers.

SuccessWe provide exam passing guarantee to our customers. Your SUCCESS is

guaranteed!

Demo You can also review Demo before your

purchase. Contact us to see sample

questions.

Live SupportOur live support representative is available to help you in all areas.

Contact for Pass4sure

Discount coupons.

Page 6: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Cisco 300-101 Exam Question

QUESTION: 1

A network engineer has been asked to ensure that the PPPoE connection is established andauthenticated using an encrypted password.Which technology, in combination with PPPoE, can be used for authentication in this manner?

A. PAPB. dot1xC. IPsecD. CHAPE. ESP

Answer: D For Complete Pack Visit:

Page 7: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Cisco 300-101 Exam Question

QUESTION: 2Drag and Drop Question

Answer:

For Complete Pack Visit:

Page 8: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Cisco 300-101 Exam Question

QUESTION: 3

Which encapsulation supports an interface that is configured for an EVN trunk?

A. 802.1QB. ISLC. PPPD. Frame RelayE. MPLSF. HDLC

Answer: A For Complete Pack Visit:

Page 9: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Cisco 300-101 Exam Question

QUESTION: 4

Which traffic does the following configuration allow?ipv6 access-list ciscopermit ipv6 host 2001:DB8:0:4::32 any eq sshline vty 0 4ipv6 access-class cisco in

A. all traffic to vty 0 4 from source 2001:DB8:0:4::32B. only ssh traffic to vty 0 4 from source allC. only ssh traffic to vty 0 4 from source 2001:DB8:0:4::32D. all traffic to vty 0 4 from source all

Answer: CFor Complete Pack Visit:

Page 10: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Cisco 300-101 Exam Question

QUESTION: 5

For troubleshooting purposes, which method can you use in combination with the debug ip packet command to limit the amount of output data?

A. You can disable the IP route cache globally.B. You can use the KRON scheduler.C. You can use an extended access list.D. You can use an IOS parser.E. You can use the RITE traffic exporter.

Answer: C For Complete Pack Visit:

Page 11: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Cisco 300-101 Exam Question

QUESTION: 6

Refer to the following access list.access-list 100 permit ip any any logAfter applying the access list on a Cisco router, the network engineer notices that the router CPU utilization has risen to 99 percent. What is the reason for this?

A. A packet that matches access-list with the "log" keyword is Cisco Express Forwarding switched.B. A packet that matches access-list with the "log" keyword is fast switched.C. A packet that matches access-list with the "log" keyword is process switched.D. A large amount of IP traffic is being permitted on the router.

Answer: C For Complete Pack Visit:

Page 12: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Cisco 300-101 Exam Question

QUESTION: 7

Refer to the exhibit. Which statement about the output of the show flow-sampler command istrue?

A. The sampler matched 10 packets, each packet randomly chosen from every group of 100packets.B. The sampler matched 10 packets, one packet every 100 packets.C. The sampler matched 10 packets, each one randomly chosen from every 100-second interval.D. The sampler matched 10 packets, one packet every 100 seconds.

Answer: CFor Complete Pack Visit:

Page 13: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Cisco 300-101 Exam Question

QUESTION: 8

What are the three modes of Unicast Reverse Path Forwarding?

A. strict mode, loose mode, and VRF modeB. strict mode, loose mode, and broadcast modeC. strict mode, broadcast mode, and VRF modeD. broadcast mode, loose mode, and VRF mode

Answer: AFor Complete Pack Visit:

Page 14: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Cisco 300-101 Exam Question

QUESTION: 9

Refer to the following command:router(config)# ip http secure-port 4433Which statement is true?

A. The router will listen on port 4433 for HTTPS traffic.B. The router will listen on port 4433 for HTTP traffic.C. The router will never accept any HTTP and HTTPS traffic.D. The router will listen to HTTP and HTTP traffic on port 4433.

Answer: A For Complete Pack Visit:

Page 15: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

Cisco 300-101 Exam Question

QUESTION: 10

A network engineer is configuring SNMP on network devices to utilize one-way SNMPnotifications. However, the engineer is not concerned with authentication or encryption.Which command satisfies the requirements of this scenario?

A. router(config)#snmp-server host 172.16.201.28 traps version 2c CISCOROB. router(config)#snmp-server host 172.16.201.28 informs version 2c CISCOROC. router(config)#snmp-server host 172.16.201.28 traps version 3 auth CISCOROD. router(config)#snmp-server host 172.16.201.28 informs version 3 auth CISCORO

Answer: A For Complete Pack Visit:

Page 16: 300-101 Implementing Cisco IP Routing Certification Exam Questions

What Our Customers Says About Us

I am the fully satisfied customer of passin1day.com. I have passed my 8 exams using your dumps in first attempt. You guys are the secret behind my success ;)

Ralph Donald

I was so depressed when I get failed in my CCNP exam but thanks GOD you guys exist and helped me in passing my exams. I am nothing without you.

Lilly Solomon