4
Voor de tweede keer dit seizoen speelden we vandaag tegen onze streekgenoten van VVLK uit Leuth. De eerste keer was onze eerste wedstrijd als team voor de beker. Toen gingen we vrij kansloos onderuit met 4-1 in Leuth. Inmiddels zijn we weer een paar wedstrijden verder en kunnen we wel zeggen dat we als team gegroeid zijn. Dat zijn de jongens uit Leuth natuurlijk ook en daarom waren we benieuwd hoe deze wedstrijd zou verlopen. Om een extra wissel in te kunnen zetten was het vandaag Mike uit de E1 die ons team aanvulde. Vandaag was de eerste wedstrijd die we in onze mooie nieuwe tenues spelen. Nog net op tijd afgeleverd zo dat onze jongens er vandaag spik en span bij liepen! We begonnen vandaag sterk aan de wedstrijd en konden de boel lang in evenwicht houden. De jongens in het rood-zwart kwamen wel steeds iets verderop onze helft. De Ooijse aanvallen strandden vaak net over de middellijn. Een verdienste van de sterke Leuthse verdediging. Het enige doelpunt voor rust viel uit een prachtig genomen vrije trap. 0-1 SVO D1 – VVLK D1 05-10-2013 Sportpark: De Kempkes, Ooij

05 10 2013 svo d1 vvlk d1

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Citation preview

Page 1: 05 10 2013 svo d1 vvlk d1

Voor de tweede keer dit seizoen speelden we vandaag tegen onze streekgenoten van VVLK uit Leuth.

De eerste keer was onze eerste wedstrijd als team voor de beker. Toen gingen we vrij kansloos

onderuit met 4-1 in Leuth.

Inmiddels zijn we weer een paar wedstrijden verder en kunnen we wel zeggen dat we als team

gegroeid zijn. Dat zijn de jongens uit Leuth natuurlijk ook en daarom waren we benieuwd hoe deze

wedstrijd zou verlopen.

Om een extra wissel in te kunnen zetten was het vandaag Mike uit de E1 die ons team aanvulde.

Vandaag was de eerste wedstrijd die we in onze mooie nieuwe tenues spelen. Nog net op tijd

afgeleverd zo dat onze jongens er vandaag spik en span bij liepen!

We begonnen vandaag sterk aan de wedstrijd en konden de boel lang in evenwicht houden. De

jongens in het rood-zwart kwamen wel steeds iets verderop onze helft. De Ooijse aanvallen

strandden vaak net over de middellijn. Een verdienste van de sterke Leuthse verdediging.

Het enige doelpunt voor rust viel uit een prachtig genomen vrije trap. 0-1

SVO D1 – VVLK D1

05-10-2013

Sportpark: De Kempkes, Ooij

Page 2: 05 10 2013 svo d1 vvlk d1

Veel verzorging nodig vandaag door de vele botsingen, de leider werkten in ploegendienst.

Hoog spingende Ooijse spelers tijdens een vrije trap.

Page 3: 05 10 2013 svo d1 vvlk d1

In de 2e helft een zelfde spelbeeld. Net na rust werd het 0-2.

Iedereen werkte hard vandaag, daar heeft het niet aan gelegen.

Page 4: 05 10 2013 svo d1 vvlk d1

Ook aan het publiek heeft het niet gelegen vandaag, lekker druk langs de lijn!

Ook Mick werd een keer flink geraakt maar kon gelukkig door zijn vader verzorgd worden. De

einduitslag werd 0-3. Gezien het spelbeeld wel een terechte uitslag. Hopen dat we voor volgende

week alle moed weer kunnen verzamelen en weer eens een puntje (of 3) kunnen pakken. Tot dan!